Hoe dichtbij zijn Meghan Markle en Patrick J. Adams vandaag?

Inhoudsopgave:

Hoe dichtbij zijn Meghan Markle en Patrick J. Adams vandaag?
Hoe dichtbij zijn Meghan Markle en Patrick J. Adams vandaag?
Anonim

Meghan Markle en Patrick J. Adams schitterden samen in de populaire USA Network-serie Suits. Natuurlijk, hun personages zijn misschien begonnen als gewoon collega's in het verhaal. Aflevering na aflevering kwamen Markle's Rachel Zane en Adams' Mike Ross echter dichterbij. Uiteindelijk werden ze zelfs romantisch.

Zelfs toen Adams bleef lang nadat Markle de show in seizoen zeven had verlaten, bleef het liefdesverhaal tussen Rachel en Mike spelen. Ondertussen werden beide acteurs in het echte leven verliefd op hun respectievelijke partners, vestigden zich (Adams trouwde met actrice Troian Bellisario terwijl Markle met prins Harry trouwde en koninklijk werd), en stichtten hun eigen gezin.

Maar aangezien ze niet meer samenwerken, vragen fans zich ook af of Markle en Adams vandaag in de buurt zijn gebleven.

Meghan Markle was 'onmiddellijk blij' om met Patrick J. Adams te werken

Wat fans zich misschien niet realiseren, is dat Markle en Adams elkaar kenden lang voordat ze allebei in Suits werden gecast. "Patrick en ik hadden ongeveer vijf jaar geleden een pilot gedaan voor een ander netwerk [ABC's Good Behaviour dat pas de opdracht kreeg om te testen]", vertelde ze eens aan Female First. "Dus hij en ik kenden elkaar al geruime tijd."

En dus, toen Markle hoorde dat Adams werd gecast als Mike Ross, kon ze niet enthousiaster zijn om zelf auditie te doen voor de show. "Toen ik voor deze rol testte en ontdekte dat hij Mike Ross was, was ik meteen blij omdat ik wist dat we een geweldige chemie op het scherm hadden voor het project dat we eerder hadden gedaan", legde ze uit. “Behalve het feit dat hij een complete heer is en charmant, maar ook een lust voor het oog.”

En hoewel de twee sterren het zeker leuk vonden om weer samen te kunnen werken, gaf Adams toe dat het moeilijk was om een romantische verhaallijn met Markle uit te voeren. "De liefdesscènes zijn zwaar", vertelde de acteur aan Collider. “Alles wat romantisch is, omdat Meghan [Markle] als een zus voor me is, is het heel, heel vreemd om een van die kusscènes te doen, of iets dergelijks. “

Terwijl ze geen scènes aan het opnemen waren, gingen Markle, Adams en de rest van de kerncast graag samen rondhangen, zelfs tijdens vakanties. Adams zou zelfs iedereen ontvangen. "We hebben hier net Canada Day gevierd", vertelde Markle in 2018 aan Esquire. "Wat we elk jaar doen sinds we hier zijn, is dat Patrick J. Adams en zijn familie ons naar hun huis op een eiland op de Georgian Bay.”

Markle voegde toe: Ik denk dat het echt een bewijs is van hoe goed we het allemaal met elkaar kunnen vinden als cast, dat wanneer we een driedaags vakantieweekend hebben, we allemaal daarheen rijden met onze koelers en ons bier, en iedereen brengen hun kinderen en echtgenoten en vrouwen en alles mee.”

Hoe dichtbij zijn Meghan Markle en Patrick J. Adams vandaag?

Hoe dol deze co-sterren ook op elkaar zijn, het lijkt erop dat Adams en Markle de laatste tijd niet echt contact hebben gehad. Dit is iets dat Adams vrij recentelijk aan zichzelf heeft onthuld, terwijl hij toegaf dat hij aarzelde om contact op te nemen met zijn voormalige co-ster.

“Eerlijk gezegd denk ik dat ik geïntimideerd ben. Ik twijfel er niet aan dat ik de telefoon kan pakken en haar op elk moment kan bellen, maar ik weet niet wat ik zou zeggen", vertelde de acteur aan Radio Times. "Ik denk dat ik bang ben voor het idee om door welke muren dan ook te breken om dat gesprek te voeren."

Dat gezegd hebbende, onthulde Adams dat hij en Markle in het verleden contact hadden gehouden. “Na de geboorte van onze kinderen zijn er wat sms'jes en cadeautjes gestuurd, maar ik denk dat ik een beetje bang ben. Ik denk dat het pure angst is', legde hij uit. We hebben een paar keer gesproken en ge-sms't, maar Meghan's leven is ongelooflijk vol en ze heeft veel genavigeerd.”

Tegelijkertijd is Adams zich er terdege van bewust dat Markle momenteel veel dingen te regelen heeft. Dat gezegd hebbende, hij heeft goede hoop dat ze snel genoeg weer bij elkaar zullen komen. "Ik denk dat ze het behoorlijk druk heeft, maar ik ben blij dat ze weer terug is in de VS", vertelde de acteur aan Access Hollywood. "Ik mis mijn vriendin, maar ik ben heel blij dat het goed met haar gaat." Adams prees Markle voor "zeer vocaal worden en doen wat ze kan" tijdens de verkiezingen van 2020.

En hoewel ze elkaar de laatste tijd niet hebben gesproken, heeft Adams toegegeven dat bepaalde dingen die hij van Markle heeft geleerd hem tot op de dag van vandaag bijblijven. "Ik ben gewoon dankbaar voor haar invloed in mijn leven…", vertelde de acteur aan Extra. "Haar wil teruggeven en haar goede doelen… inspireert ons om echt in kansen als deze te willen graven."

Bovendien onthulde de acteur dat hij graag zou samenwerken met zijn voormalige co-ster. "Ik zou er een moord voor doen om weer met Meghan te werken", verklaarde Adams. Op dit moment hebben Markle en Prins Harry lopende deals met zowel Netflix als Spotify. Wat Adams betreft, de acteur zal de hoofdrol spelen in twee aankomende films, evenals in de nieuwe Amazon-serie A League of Their Own.

Aanbevolen: