Hoe dichtbij zijn de 'Pitch Perfect' Girls vandaag?

Inhoudsopgave:

Hoe dichtbij zijn de 'Pitch Perfect' Girls vandaag?
Hoe dichtbij zijn de 'Pitch Perfect' Girls vandaag?
Anonim

Het is moeilijk te geloven dat Pitch Perfect bijna 10 jaar geleden voor het eerst op het grote scherm verscheen. De verrassende hit uit 2012, gericht op een groep acapella-zangers op de fictieve campus van Barden University, bracht $ 115 miljoen op aan de kassa en bracht 2 sequels voort. De Pitch Perfect-serie liet ons ook kennismaken met sterren als Rebel Wilson, Anna Camp, Ben Platt, Skylar Astin en Adam Devine, en maakte acapellamuziek weer cool.

Sinds Pitch Perfect 3 in 2017 werd uitgebracht, zijn de sterren van de film consequent verschenen op elkaars sociale media-profielen, hebben ze spraakmakende reünies gehad en waren ze aanwezig bij elkaars belangrijke mijlpalen. Hoewel we weten dat co-sterren het niet altijd goed met elkaar kunnen vinden op de set, lijkt het alsof de Pitch Perfect-meisjes door de jaren heen vrienden zijn gebleven. Laten we eens kijken hoe dichtbij de Barden Bellas (en hun acapella-vrienden) vandaag zijn.

6 De Bellas hechtten zich tijdens het filmen aan elkaar

Op basis van beschrijvingen van hun tijd op de set, lijkt het alsof het liefde op het eerste gezicht was voor de cast van Pitch Perfect. Het is moeilijk om de chemie te vervalsen die de Barden Bellas hadden, en Anna Kendrick bevestigde aan Hello Giggles dat de cast de hele tijd rondhing tijdens het filmen. We brengen elk wakker moment samen door: we fotograferen constant samen, we zitten samen in de haar- en make-uptrailer en als we niet fotograferen, zijn we samen in een groene kamer. Het begint te voelen als 'Oh mijn god, als ik deze meisjes nog een seconde zie…' en dan is het elk weekend net als: 'Wat zijn jullie van plan?', onthulde Kendrick. Co-ster Hana Mae Lee was het daarmee eens en bekende dat de cast regelmatig samen naar voetbalwedstrijden, diners en zelfs New Orleans ging.

Brittany Snow herhaalde de gevoelens van haar mede-sterren en beschreef hoe ze meteen een klik had met mede-ster Anna Camp, onthullend: Ik heb Anna Camp (Aubrey) eigenlijk gevraagd op een vriendin-date de eerste dag dat we er waren omdat we beste vrienden speelden. Ik wist dat het belangrijk voor ons was om een band op te bouwen. Ik hoopte echt dat ik haar leuk vond, en ik vroeg haar mee uit eten. Binnen 10 minuten realiseerde ik me dat we echt goede vrienden zouden worden. En toen werd het een beetje heel vreemd hoeveel we het aangingen. We hebben precies hetzelfde gevoel voor humor.”

5 Ze hebben samen andere films gemaakt

Het is vrij duidelijk dat de cast van Pitch Perfect geen genoeg van elkaar kan krijgen in hun persoonlijke leven - en het blijkt dat ze ook hun professionele relaties sterk hebben gehouden! Anna Kendrick, Elizabeth Banks en Rebel Wilson hebben samen 4 films gemaakt: de Pitch Perfect-serie en de film What To Expect When You're Expecting uit 2012. Hoewel Kendrick geen scènes deelde met haar Pitch Perfect-co-sterren, speelde Wilson op hilarische wijze de excentrieke assistent van het winkeleigenaarkarakter van Banks.

Rebel Wilson profiteerde ook van haar chemie met Pitch Perfect love interest Adam Devine in de romantische komedie van 2019 Isn't It Romantic. Toen ze hun vriendschap bespraken, onthulde Devine: "We voelen ons erg op ons gemak bij elkaar. Ik hoop dat ik en zij gewoon dit pad blijven volgen, waar we een keer per jaar een raar project samen hebben totdat we oude mensen zijn. van een situatie van Richard Pryor en Gene Wilder waarin we samen in 100 films schitteren."

Besties Anna Camp en Brittany Snow hebben ook samengewerkt, met Camp in de hoofdrol in Snow's regiedebuut Milkshake. “Camp is een van mijn beste vrienden. Ik dacht dat het heel belangrijk was om iemand te kiezen die ik ken en die zo'n complex personage echt zou kunnen belichamen, omdat haar acties, schijnbaar op het eerste gezicht, verkeerd gericht en verschrikkelijk zijn, maar het komt in werkelijkheid uit een plaats van verlangen naar een verbinding en haar willen dochter slagen. Het vinden van die balans tussen liefde en haat is moeilijk, maar ik wist dat Camp het kon', onthulde Snow over het castingproces.

4 Ze hebben elkaars bruiloften (en vrijgezellenfeesten) bijgewoond

Vriendschap was niet het enige dat opbloeide op de Pitch Perfect-set - het was ook de plaats van een romance tussen Anna Camp en Skylar Astin. De twee waren verloofd in 2014 en trouwden in 2016, in het bijzijn van Pitch Perfect-sterren Brittany Snow, Elizabeth Banks en Rebel Wilson. Helaas waren Camp en Astin geen eeuwig Pitch Perfect-liefdesverhaal - het paar scheidde in 2019.

Hoewel Brittany Snow haar nu-echtgenoot niet heeft ontmoet op de Pitch Perfect-set, waren haar co-sterren ook betrokken bij haar huwelijksfeesten. Snow en haar man, filmmaker Tyler Stanaland, trouwden in maart 2020. Anna Kendrick, Anna Camp en Chrissie Fit woonden haar vrijgezellenfeest bij en Anna Camp en Chrissie Fit waren zelfs onderdeel van Snow's bruidsfeest.

3 De Barden Bellas herenigd tijdens de pandemie

Tijdens de COVID-pandemie kwamen de Barden Bellas weer bij elkaar om 'Love on Top' te zingen, een Beyonce-klassieker, voor een goed doel - het lied zamelde geld in voor UNICEF en kinderen die tijdens de pandemie benadeeld zijn. Hoewel de reünie virtueel was, was het duidelijk dat de cast wenste dat ze samen zouden optreden. Anna Kendrick hield zelfs een bord vast tijdens de video waarop stond dat ze haar vrienden miste.

2 De cast van 'Pitch Perfect' woont samen sportevenementen bij

Blijkbaar is een liefde voor muziek en acteren niet het enige dat de Pitch Perfect-cast heeft verbonden - ze hangen regelmatig samen en kijken ook samen naar live sport. Anna Kendrick en Brittany Snow werden gespot op de U. S. Open in september 2019, en vrienden Rebel Wilson en Adam Devine werden herenigd tijdens de Superbowl in 2021. Wilson en Devine slaagden erin om samen een foto te maken, waarop Wilson de tekst 'Mijn favoriete werkman' schreef.

1 Ze vierden de verjaardag van Rebel Wilson

Hoewel de meeste activiteiten en reizen werden opgeschort tijdens de COVID 19-pandemie, konden enkele van de Barden Bellas onlangs veilig ontsnappen naar een afgelegen eiland in Frans-Polynesië om de 41e verjaardag van Rebel Wilson te vieren. Het was de meeste sociale media-activiteit die we in een tijdje van de Pitch Perfect-toppen hadden gezien, met Anna Kendrick, Brittany Snow en Chrissie Fit en Wilson zelf die meerdere Instagram-foto's van hun tijd in de zon plaatsten. De vrienden gebruikten zelfs hun eigen hashtag voor het verjaardagsfeestje en eindigden de meeste van hun fotobijschriften met RebelIsland.

Het lijkt erop dat de cast van Pitch Perfect in 2021 hechter is dan ooit, en deze vriendschappen lijken niet snel te vervagen. Blijf op de hoogte voor toekomstige reünies op bruiloften, verjaardagen of misschien zelfs op de Superbowl van dit jaar.

Aanbevolen: