Hoe dichtbij zijn 'The Vampire Diaries'-sterren Ian Somerhalder en Paul Wesley vandaag?

Inhoudsopgave:

Hoe dichtbij zijn 'The Vampire Diaries'-sterren Ian Somerhalder en Paul Wesley vandaag?
Hoe dichtbij zijn 'The Vampire Diaries'-sterren Ian Somerhalder en Paul Wesley vandaag?
Anonim

Toen The Vampire Diaries eindigde in 2017, waren fans van de serie verdrietig om te zien dat de relaties tussen de personages eindigden. De show liep 8 seizoenen en kijkers werden geïnvesteerd in de verhaallijnen en het leven van zowel de personages als de acteurs en actrices die hen portretteerden. De televisieserie was gebaseerd op de gelijknamige boeken van L. J. Smith en volgde het verhaal van een meisje dat van twee broers hield.

Twee vampierbroers.

De broers waren Damon en Stefan Salvatore, respectievelijk gespeeld door Ian Somerhalder en Paul Wesley. Ze waren charmant, knap en een beetje peinzend - allemaal op de beste manier natuurlijk. Damon was de 'slechterik' terwijl Stefan een zacht hart had, Stefan was beleefd waar Damon meer vuur had, en ze hielden allebei van Elena Gilbert.

Ze hielden ook allebei van Katherine Pierce, en na jaren van vechten voor het hart van hun droommeisje, was hun relatie duidelijk een beetje gespannen. Hoewel ze op het scherm misschien een op en neer relatie hadden, zouden ze altijd broers zijn - en dat was ook buiten het scherm waar.

Dus hoe hecht zijn Paul en Ian tegenwoordig? Wat is er veranderd sinds de serie eindigde? Laten we eens kijken.

8 Ze ontmoetten elkaar toen ze geschikt waren voor hoektanden

Toen Paul en Ian elkaar voor het eerst ontmoetten, kregen ze hoektanden voor hun rol als vampieren in The Vampire Diaries. In een interview met Entertainment Weekly werd de weg naar The Vampire Diaries besproken. Alles, van hoe ze elkaar ontmoetten tot hun intense band vanaf het begin, was onderwerp van gesprek! Gelukkig hadden de twee vanaf het begin een onmiskenbare connectie.

Toen ze elkaar ontmoetten, zeiden ze dat ze vanaf dag 1 wisten dat ze broers zouden worden, dus omarmden ze het!

"Het paste bij onze hoektanden. Het was erg cool; we ontmoetten elkaar, we gaven elkaar een knuffel. Het was als, 'Wauw, dus we zijn broers. Hier gaan we'", legde Ian Somerhalder uit.

7 Ze hebben samen conventies gedaan

De twee hebben ook samen het congrescircuit gedaan. Van reizen naar staten en landen om overdag fans van de serie te ontmoeten tot 's avonds voor bourbon gaan, ze hebben samen veel meegemaakt. Die ervaringen gebeuren niet elke dag, en het is fantastisch om ze te hebben met iemand die je als een broer beschouwt.

6 De broederlijke band van Ian en Paul was het ware liefdesverhaal op 'The Vampire Diaries'

In een gesprek met Entertainment Weekly in het eerdere interview, zei Paul Wesley dat de band tussen Stefan en Damon het ware liefdesverhaal was in The Vampire Diaries. Ze bevonden zich tussen een rots en een harde plaats. Ze hielden van elkaar, maar ze haatten elkaar ook. Ze hielden van elkaar en van hetzelfde meisje, maar ze hadden zo'n hekel aan de manier waarop ze ervoor kozen om individueel te leven.

"Ian en ik zijn het er allebei over eens dat het beste liefdesverhaal tussen Stefan en Damon is. Uiteindelijk is hun broederlijke haat-liefdeverhouding waarschijnlijk het meest interessante." Hij legde uit hoe hun relatie zo complex was als het was, een grote aantrekkingskracht was voor fans. "Ze hadden elkaar vermoord, ze houden van elkaar, ze haten elkaar, ze vechten om hetzelfde meisje. Dat was een van de meest complexe relaties qua diepte en gelaagdheid."

5 Ze nemen moordende selfies

Geen woordspeling bedoeld -- oke, een of andere woordspeling bedoeld op deze, maar het paar maakt samen geweldige selfies. Ze zijn opvallend knap, en het is gemakkelijk in te zien waarom Elena (en Katherine) tussen de twee verscheurd zouden worden!

4 Ian en Paul spelen elkaar perfect af

Toen we met People spraken, zei Wesley dat Somerhalder consequent naar de positieve kant kijkt, terwijl hij iets minder zonnig is. Terwijl ze elkaar op het scherm uitspeelden, is het duidelijk dat hun connectie in hun echte leven hetzelfde is. Ze brengen elkaar in evenwicht; ze zelfs elkaar uit. Het is het soort dat je hoopt te vinden in een vriendschap.

"Ian is als de eeuwige optimist, eeuwig gelukkig, eeuwig positief, en ik denk: 'Oh, dit gaat fout. Dit gaat fout.' Het een kan niet zonder het ander. Een beetje zoals regen en zonneschijn."

Somerhalder voegde toe: "Nou, zonder de regen zal er niets groeien."

3 Ze hebben een dubbele date

De twee hebben een geweldige relatie, en hun significante anderen ook. Ze zijn samen op dubbele dates gegaan en hebben zelfs een lieve selfie gepost van een evenement dat ze samen hebben bijgewoond. Ian Somerhalder deelde de foto en bedankte iedereen die het paar ontmoette tijdens de inspirerende avond.

2 Ian Somerhalder en Paul Wesley creëerden een Bourbon Company

Dus wat is een betere manier om broederschap te vieren dan om het officieel te maken? Somerhalder en Wesley werkten jaren aan hun bourbon voordat ze het werelddebuut maakten, en sindsdien is het een groot succes. Brothers Bond Bourbon is gemaakt door elk moment dat de twee samen hebben gehad, door elk facet van hun vriendschap en door elke ervaring die ze hebben gedeeld.

Het is ook bourbon met een reden, want hun website deelt de volgende verklaring over hun bourbon.

"Ons doel is om de klimaatverandering te helpen keren. Om ons doel te bereiken, geven we een deel van de opbrengst terug om regeneratieve landbouwpraktijken te ondersteunen. Deze praktijken zullen de manier waarop grootschalige landbouw en landbouw wordt gedaan fundamenteel veranderen in de Verenigde Staten."

1 Ze zullen altijd broers blijven

De waarheid is dat het soort band dat ze delen een eeuwige is. Paul Wesley en Ian Somerhalder zullen altijd broers blijven, herdacht in de televisiegeschiedenis en verweven in het leven dat ze delen.

Aanbevolen: