Hoe dichtbij zijn Kenan en Kel vandaag?

Inhoudsopgave:

Hoe dichtbij zijn Kenan en Kel vandaag?
Hoe dichtbij zijn Kenan en Kel vandaag?
Anonim

Sommige komische duo's hebben een manier om het publiek aan het lachen te maken met alles wat ze doen. Het is natuurlijk niet eenvoudig om de juiste combinatie te vinden, maar als een duo eenmaal goud heeft gevonden, willen de fans niets liever dan ze zien samenwerken aan nieuwe projecten om de goede tijden voort te zetten.

In de jaren 90 werden zowel Kenan Thompson als Kel Mitchell sterren dankzij hun tijd op All That, en van daaruit had het duo een aantal succesvolle projecten in de daaropvolgende jaren. Het zou echter niet goed blijven tussen hen, omdat de jongens uiteindelijk ruzie met elkaar kregen. Dit zorgt er natuurlijk voor dat de fans zich afvragen waar ze vandaag staan.

Laten we de vriendschap tussen Kenan en Kel eens nader bekijken en kijken of de twee de boel hebben opgelapt.

Kenan en Kel waren samen Nickelodeon-sterren

Kenan And Kel Show
Kenan And Kel Show

Tijdens de jaren 90 leek het alsof elk kind op de speelplaats op Nickelodeon afstemde, omdat het netwerk een heleboel geweldige aanbiedingen had waar mensen naar konden kijken. Er was voor elk wat wils, en het netwerk deed geweldig werk met zijn komische aanbod. Gedurende het decennium werden Kenan en Kel samen een kracht op het kleine scherm met een aantal van de beste chemie die destijds werd gezien.

Voor degenen die er niet bij waren om het te zien, All That was elke week een gecertificeerde knaller, en Kenan en Kel waren een enorme reden waarom. Denk je dat Kenan Thompson geweldig is op SNL? Ja, zijn tijd in de sketch comedy scene op All That is een enorme reden waarom. Hij en Kel konden het schijnbaar allemaal.

Uiteindelijk kreeg het duo hun eigen show op het netwerk, en tot niemands verrassing was het fantastisch. Lang voordat Drake & Josh iets was, regelde Kenan & Kel dingen op Nickelodeon. Laten we het zo zeggen, deze jongens waren zo goed samen dat ze zelfs een Good Burger-film lieten maken door Paramount.

Naarmate de tijd verstreek, groeide het duo echter op en ging verder met hun Nickelodeon-roots. De fans wilden dat het duo in de loop van de tijd zou samenwerken, maar er werd gefluisterd over een breuk in hun relatie.

Er was ruzie, maar ze herstelden de boel

Kenan And Kel Show
Kenan And Kel Show

Na meer dan tien jaar van elkaar weg te zijn geweest, werd Kel Mitchell door TMZ gevraagd om te praten over zijn status met Kenan.

Kel onthulde: De waarheid is dat Kenan niet met mij gezien wil worden in welke vorm van media dan ook, of zelfs dat mijn naam om hem heen wordt genoemd. Ik ben hier niet boos over geweest. Ik respecteer zijn keuze om solo naam te maken.”

Uiteindelijk zouden de oude vrienden elkaar te pakken krijgen om de lucht te klaren. Dit hielp op zijn beurt de breuk in hun relatie te herstellen.

Volgens Kenan: Ik heb deze gast al jaren niet meer gesproken. Ik vroeg me af ― want ik hoorde dezelfde geruchten over rundvlees en zo, dus ik wist het niet echt, aangezien ik niet met hem had gesproken ― of er echt een probleem was of niet.”

De zaken zouden een goede wending nemen, en al snel waren de jongens terug in elkaars leven.

"We bellen elkaar en sms'en elkaar de hele tijd," zei Kenan.

Het was geweldig om te horen dat het duo het weer goedmaakte, en het voedde gewoon de wens van de fans om ze weer samen te zien optreden.

Ze werkten samen aan de 'All That'-reboot

Kenan en Kel rebooten
Kenan en Kel rebooten

In 2015, meer dan een decennium nadat Kenan & Kel tot een einde kwam, herenigde het paar zich op The Tonight Show en reprise hun iconische Good Burger-film. Hierdoor werden de fans gek en het voelde geweldig voor kinderen uit de jaren 90 om deze twee iconen het kleine scherm te zien delen. Eindelijk waren Kenan en Kel weer bij elkaar.

In 2019 gebeurde er iets nog groters toen werd aangekondigd dat All That terugkeerde naar televisie met een nieuwe cast van kinderen die op zoek waren naar hun eigen nalatenschap op Nickelodeon. Kenan en Kel waren de producenten van de show en de verwachtingen waren hooggespannen.

“De fans hebben het echt teruggebracht. Overal waar we gaan, praten ze er nog steeds over. We hebben het meegemaakt. Om de kinderen dat advies te kunnen geven en ze te vertellen wat ze moeten doen, was het best geweldig , vertelde Kel aan Complex.

Ondanks het feit dat ze een geweldige vriendschap hadden, hadden Kenan en Kel het moeilijk voordat ze dingen repareerden. Het is verbazingwekkend om te horen dat de cirkel rond was voor de jongens toen ze samenwerkten om de show nieuw leven in te blazen die hen al die jaren geleden op de kaart zette.

Aanbevolen: