Dave Bautista heeft een geheime relatie waar niemand iets van weet

Inhoudsopgave:

Dave Bautista heeft een geheime relatie waar niemand iets van weet
Dave Bautista heeft een geheime relatie waar niemand iets van weet
Anonim

De afgelopen twee jaar waren nogal een wervelwind voor acteur en voormalig professioneel worstelaar, Dave Bautista. De 52-jarige kondigde in april 2019 zijn afscheid van de sport aan. Hij bracht het nieuws op zijn sociale media-pagina's en schreef: 'Ik ben officieel gestopt met sportentertainment en ik ben dankbaar voor elke seconde van mijn geweldige reis.'

Sindsdien heeft hij zich volledig toegewijd aan zijn acteercarrière. Alleen al in 2019 speelde hij in de films Stuber, Escape Plan: Extraction en als Drax the Destroyer in Avengers: End Game. Zoals met iedereen in de industrie - en de wereld trouwens - vertraagde COVID hem in 2020, hoewel hij er nog steeds in slaagde om in één film te spelen: Amazon's komedie, My Spy.2021 was een productief jaar voor Bautista, met zijn Army of the Dead en Dune als een van de twee populairste films van het jaar.

Buiten zijn werk waren die twee jaar ook behoorlijk belangrijk voor de superster, aangezien hij onlangs onthulde dat hij in die periode discreet iemand heeft gezien.

Iemand die hem gewoon krijgt

Als eerbetoon aan de manier waarop zijn carrière evolueert, heeft Men's He alth in oktober van dit jaar een profiel op Bautista gemaakt. Het stuk van Lauren Larson was getiteld 'Dave Bautista Wants to Be Big. Gewoon niet zoals je denkt.' In de ondertitel werd beschreven dat hij nu pas 'tot zijn recht komt', ondanks het succes dat hij tot nu toe in zijn leven heeft genoten.

Dave Bautista op de cover van Men's He alth magazine
Dave Bautista op de cover van Men's He alth magazine

Het was in dit artikel dat het exclusieve nieuws over de relatiestatus van de acteur voor het eerst werd onthuld, hoewel de naam van zijn significante ander niet werd bekendgemaakt.'De afgelopen twee jaar heeft [Bautista] iemand ontmoet die hij weigert te noemen, die hem gewoon begrijpt, man', citeerde Larson een bron dicht bij de ster. 'Ze ontmoetten elkaar op een film, zegt hij, en ze begrijpt het bedrijf en de beperkingen die het met zich meebrengt voor zijn persoonlijke leven.'

De onthulling werd afgewisseld met zijn eerdere relaties, die allemaal eindigden in een scheiding. Bautista is in zijn leven drie keer getrouwd geweest. De eerste was voor Glenda, die net als hij, nu een gepensioneerde worstelaar is, evenals een voormalig mixed martial arts-vechter en bodybuilder.

Genoemd tijd over hun relatie

Glenda en Dave Bautista hadden samen twee dochters. Hun eerstgeborene Keilani werd geboren in 1990 en is nu zelf moeder van twee zonen: Aiden en Jacob. Athena Bautista volgde in 1992. Zij is de enige die heeft geprobeerd in de voetsporen van haar vader te treden met acteren, zij het in een korte film waarin ze speelde met de naam Greed in 2014.

Bautista en zijn eerste vrouw maakten in 1998, na acht jaar huwelijk, tijd voor hun relatie. Datzelfde jaar trouwde de worstelaar voor de tweede keer met een fitnessinstructeur en zakenvrouw genaamd Angie. Net als zijn eerste huwelijk duurde dit ook acht jaar, tot hun scheiding in 2006. Kort daarna, in 2007, werd hun zoon Oliver - Bautista's derde en laatste kind tot nu toe - geboren.

Dave Bautista uit met zijn zoon, Oliver, bij verschillende gelegenheden
Dave Bautista uit met zijn zoon, Oliver, bij verschillende gelegenheden

Angie heeft gevochten en overleefde eierstokkanker, nadat ze in september 2002 voor het eerst de ziekte kreeg. Bautista steunde haar door haar strijd, zelfs na hun scheiding. Bovendien nam de acteur 'Bautista vs Cancer' op zich, een campagne om het bewustzijn en de financiën voor onderzoek naar de ziekte te vergroten. Dave en Angie zijn tot nu toe goede vrienden gebleven en blijven co-ouderschap van hun nu 14-jarige zoon.

Traag doen

Bautista's derde huwelijk was met paaldanseres Sarah Jade, en duurde ongeveer vier jaar, tussen 2015 en 2019. Paaldansen is niet alleen een carrière voor Jade, maar ook een passie. Ze heeft haar danstalent en haar ondernemersvaardigheden samengevoegd tot een studio genaamd Buttercup Pole Dance LLC, waar ze danslessen en andere fitness- en wellnessdiensten aanbiedt.

Sarah Jade en Dave Bautista op hun bruiloft in 2015
Sarah Jade en Dave Bautista op hun bruiloft in 2015

Terugkijkend op zijn 52 jaar geeft Bautista toe dat hij nu pas de balans vindt tussen de persoonlijke en de werksfeer van zijn leven. Hij herinnert zich bijvoorbeeld zijn huwelijk met Angie, met de erkenning dat hij niet goed toegerust was om een goede echtgenoot voor haar te zijn en tegelijkertijd zijn carrière vooruit te helpen.

"Ze wilde een man die thuis zou zijn, en ik zei: 'Maak een keuze'", zei hij in het Men's He alth-interview. "En soms is het moeilijk voor mij om te zeggen, maar toegegeven, ik heb mijn carrière gekozen, omdat het de enige kans was die ik had." Misschien verklaart dit waarom Bautista erop staat om het rustig aan te doen met zijn mysterieuze, actuele vlam. En wat haar identiteit betreft, lijkt hij dergelijke details buiten de publieke arena te houden - voorlopig tenminste.

Aanbevolen: