Wat de ouders van Billie Eilish echt van haar vriendjes dachten

Inhoudsopgave:

Wat de ouders van Billie Eilish echt van haar vriendjes dachten
Wat de ouders van Billie Eilish echt van haar vriendjes dachten
Anonim

Billie Eilish explodeerde in mega-sterrendom met haar hitsingle Bad Guy in 2019. Van hitlijsten tot memes, de hitsingle domineerde een tijdje de wereld en werd gelanceerd Billie in de roem die ze nu heeft. Als gevolg hiervan is de zangeres $ 53 miljoen waard, en ze weet zeker hoe ze het moet uitgeven. In 2021 werkten Billie en Apple TV samen voor de documentaire film The World's a Little Blurry. Hierdoor kregen fans eindelijk het doek terug voor het dagelijkse leven van de ster.

Niemand verwachtte erachter te komen dat Eilish in feite met iemand aan het daten was. De film laat alles zien over de relatie van de zangeres met haar ex, Q, en zelfs waarom ze zich verdrietig en alleen voelde. Snel vooruit naar 2022, en sommige fans maken zich vooral zorgen over het leeftijdsverschil tussen Eilish en haar nieuwe vriend, Matthew Tyler Vorce. Matthew is 29 jaar oud, dat is tien jaar ouder dan Billie. Zijn haar ouders net zo bezorgd als fans? Dit is wat Billie's ouders echt denken over het liefdesleven van de zangeres.

Billie Eilish's hechte band met haar familie

Misschien weet de hele wereld wie Billie Eilish is, maar veel mensen vergeten het harde werk dat ze heeft doorgemaakt. Een groot deel van de vorming van Billie en Finneas rust op de schouders van hun ouders. De zangeres werd niet geboren in de rijkste familie. Haar moeder, Maggie Baird, werkte in de jaren '90 en vroege jaren '80 als acteur, vocale artiest en scenarioschrijver. Terwijl haar vader, Patrick O'Connell, bijrollen speelde in een handvol shows en films.

Billie's hechte band met haar familie komt duidelijk tot uiting in The World's a Little Blurry, waarin veel scènes te zien zijn van gek doen met haar broer en muzikale medewerker Finneas, evenals haar ouders, Maggie en Patrick. In een van de vele hartverwarmende scènes gaf Billie zelfs een behoorlijk komische onthulling toe: "Dit is het bed van mijn ouders en ik slaap hier omdat ik bang ben voor monsters in mijn kamer." Fans vonden haar bekentenis schattig.

Billie Eilish's ouders respecteren haar privéleven

In een andere scène van de documentaire raken Billie en haar moeder in een intenser gesprek wanneer de artiest vraagt: "Waarom kunnen we mensen niet gewoon missen? Waarom moeten we het hoofd bieden? Waarom kunnen we dat niet laat het gewoon gebeuren", waarop haar moeder antwoordde, "omdat het pijn doet."

Wat betreft het liefdesleven van de zangeres, lijkt het alsof Maggie haar altijd steunt en haar beslissingen respecteert. Billie's moeder is een vitale kracht in het leven van haar beroemde dochter. En hoewel ze misschien diepgaande gesprekken over jongens hebben, is het duidelijk dat ze die privé hebben. Aan de andere kant is Patrick de grootste fan van Billie. In een interview met Zane Lowe, onthulde Eilish: "Mijn vader en ik hebben deze relatie gehad door de jaren heen door muziek met elkaar te delen. Mijn vader heeft me enkele van mijn favoriete nummers ter wereld laten zien, en ik heb hem nummers laten zien dat hij ook liefheeft en aanbidt." Eén ding is duidelijk: Billie's ouders willen het beste voor haar en vermijden openbare opmerkingen over het persoonlijke leven van hun dochter.

Enkele van de gekste datinggeruchten van Billie Eilish

Relaties zijn nog steeds ingewikkeld, zelfs voor Billie Eilish. In de documentaire volgen kijkers de relatie van de zangeres terwijl deze uit elkaar begint te vallen, en tegen het einde van de film zien fans hoe diepbedroefd Billie werkelijk is. Dit is niet de eerste keer dat fans haar liefdesleven te weten komen. Sommige mensen herinneren zich misschien het verhaal achter het nummer Wish You Were Gay. Het internet werd overspoeld met geruchten over wat het nummer betekende.

Was het Billie die haar seksualiteit aankondigde? Wat betekende het? De Ocean Eyes-zanger zei: "Ik heb dit nummer geschreven over een man die echt niet in mij geïnteresseerd was, en ik voelde me er vreselijk door." Het bleek dat het lied ging over iemand op wie ze verliefd was. Maar hij was niet geïnteresseerd in de jonge kunstenaar. De man in kwestie kwam later uit de kast als homo.

Speculatie omringt Billie's liefdesleven al een tijdje, en sommige geruchten waren wild. Als bewijs hiervan gingen in 2018 geruchten dat de zangeres een relatie had met Danielle Bregoli, beter bekend als Bhad Bhabie. Alles begon toen Danielle een Snapchat van Billie plaatste waarin stond: "Je moet er zo uitzien om mijn vriendin te zijn." Maar de Bad Guy-zanger beantwoordde het gerucht door te zeggen: "Ik ga niet uit met Danielle, jij bent stpid. Dat is mijn kleine zusje." En sindsdien heeft Billie de berichten van Danielle genegeerd.

Er waren ook geruchten dat Billie betrokken zou zijn bij XXXTentacion, die in 2018 overleed. Niets van dit alles werd ooit echt aangepakt omdat de juridische problemen van de rapper de roddels overschaduwden, en Billie zelf kreeg haat omdat ze rouwde om het overlijden van de muzikant. Eilish zei: "Ik verdien geen haat omdat ik van hem houd." Tegenwoordig is de zangeres aan het daten met Matthew Tyler Vorce, en hoewel veel fans niet blij zijn met hun leeftijdsverschil, steunt haar familie haar en lijkt Billie gelukkiger dan ooit.

Aanbevolen: