Alle 8 vriendjes van Bella Hadid (en geruchten over vriendjes): een tijdlijn

Inhoudsopgave:

Alle 8 vriendjes van Bella Hadid (en geruchten over vriendjes): een tijdlijn
Alle 8 vriendjes van Bella Hadid (en geruchten over vriendjes): een tijdlijn
Anonim

Model Bella Hadid staat in de schijnwerpers sinds 2016, toen haar carrière begon. Tegenwoordig is ze een van de meest succesvolle modellen in de mode-industrie, en behalve dat ze bekend staat om haar ongelooflijk coole outfits, staat de ster ook vaak in de schijnwerpers dankzij haar interessante liefdesleven.

Van Canadese muzikanten The Weeknd en Drake tot atleten Odell Beckham Jr. en Jordan Clarkson - vandaag bekijken we alle beroemde mannen die Bella Hadid heeft gedateerd en waarmee ze in de loop der jaren is gelinkt. Blijf scrollen om de tijdlijn van het liefdesleven van het model te zien!

8 Bella Hadid gedateerde muzikant The Weeknd aan en uit tussen 2015 en 2019

Bella Hadid's eerste bekende vriendje was de Canadese muzikant The Weeknd. De twee werden voor het eerst samen gespot in april 2015 en daarna werden ze al snel het favoriete celebrity-paar van iedereen. In november 2016 scheidden de twee sterren echter hun wegen en stapten over naar andere partners. In april 2018 waren de twee opnieuw aan elkaar gekoppeld, en dit keer dateerden ze tot augustus 2019 toen ze definitief uit elkaar gingen. De twee gaan al meer dan vier jaar met elkaar uit en een flink aantal van de grootste hits van The Weeknd zijn geïnspireerd door Bella Hadid. De Canadese zangeres blijft tot nu toe de langstdurende relatie van het model.

7 Bella Hadid was tussen 2016 en 2017 gelinkt aan atleet Odell Beckham Jr

Volgende op de lijst is voetbal gespeeld Odell Beckham Jr. met wie Bella Hadid werd gelinkt tijdens een van haar pauzes van The Weeknd.

Het model en de atleet werden vaak samen gespot tussen november 2016 en januari 2017. Geen van de twee heeft echter ooit een relatie bevestigd en als die er was, duurde die niet lang.

6 Bella Hadid zou in 2017 met muzikant Drake zijn uitgegaan

The Weeknd is niet de enige Canadese muzikant waar Bella Hadid een relatie mee heeft gehad. Tussen maart en november 2017 zou het model een relatie hebben gehad met rapper Drake, maar het is onduidelijk hoe serieus de twee waren, aangezien Hadid destijds ook gelinkt was aan andere celebs. Aangezien Drake ook vaak is gezien met de vrienden van Bella Hadid, Hailey Bieber en Kendall en Kylie Jenner, kan het zijn dat de twee eigenlijk alleen quality time samen doorbrachten als vrienden.

5 Bella Hadid was in 2017 gekoppeld aan atleet Anthony Joshua

Een andere atleet op de lijst van vandaag is de Britse bokser Anthony Joshua. Het beroemde model werd in mei 2017 ook gekoppeld aan Joshua - dezelfde periode waarin ze naar verluidt met Drake aan het daten was. Hoe dan ook, de Britse bokser en het model werden slechts kort samen gezien, dus het is veilig om te zeggen dat wat er tussen hen gebeurde niet erg serieus was.

4 Bella Hadid gedateerd model Jordan Barrett in 2017

Aangezien Bella Hadid een groot deel van de mode-industrie uitmaakt, was het slechts een kwestie van tijd voordat de ster werd gekoppeld aan een collega-model. In juni 2017 had Hadid naar verluidt een relatie met het Australische model Jordan Barrett en de twee vormden zeker een ongelooflijk knap paar. Helaas lijken de twee in september van hetzelfde jaar uit elkaar te zijn gegaan.

3 Bella Hadid was in 2018 gekoppeld aan atleet Jordan Clarkson

Bella Hadid zou in 2018 een relatie hebben met basketballer Jordan Clarkson, maar geen van de twee bevestigde de geruchten.

Destijds werd gemeld dat de atleet en het model veel tijd samen doorbrachten, vooral na de wedstrijden van de Los Angeles Lakers. Voorafgaand aan Bella Hadid was Jordan Clarkson ook gekoppeld aan haar goede vriend, model Kendall Jenner.

2 Bella Hadid zou in 2018 met model Fai Khadra gedateerd zijn

Een ander model waaraan Bella Hadid gelinkt was, is Fai Khadra. De twee werden vaak gespot tussen maart en april 2018, maar Khadra was ook gekoppeld aan enkele Kardashian / Jenner-dames, dus het kan zijn dat Hadid en Khadra ook gewoon vrienden waren. Hoe dan ook, het Palestijnse model is de laatste beroemdheid waarmee Bella Hadid in verband werd gebracht vóór haar huidige vriend.

1 Bella Hadid heeft sinds juli 2020 een relatie met art director Marc Kalman

En tot slot, de lijst met plek nummer één is de huidige partner van Bella Hadid, art director Marc Kalman. De twee begonnen te daten in juli 2020 en sindsdien zijn ze samen. Een jaar later werd het paar officieel Instagram. Volgens bronnen is het model "helemaal smoorverliefd" op haar vriend, die zich graag onopvallend houdt en niet graag in de schijnwerpers staat. Wel deelde het beroemde model het afgelopen jaar een aantal schattige foto's van zichzelf en haar vriend op haar Instagram. Bella Hadid is momenteel 25, terwijl Marc Kalman 33 jaar oud is - wat betekent dat er een leeftijdsverschil van acht jaar is tussen de twee.

Aanbevolen: