Wat de kinderen die 'Bates opvoedden' echt van hun ouders dachten

Inhoudsopgave:

Wat de kinderen die 'Bates opvoedden' echt van hun ouders dachten
Wat de kinderen die 'Bates opvoedden' echt van hun ouders dachten
Anonim

Bringing Up De fans van Bates waren extatisch met het nieuws over de verlenging van de show voor de 11e aflevering, die eerder was gepland voor uitzending in februari 2022. Helaas heeft UPtv de show uit zijn slot gehaald en dat zal niet gebeuren lucht zoals uiteindelijk gepland. Toch heeft de familie Bates een heel druk en gedenkwaardig jaar achter de rug met veel Bates-kinderen die door het gangpad liepen en verschillende kleintjes die zich bij hun grote kroost voegden. Er zijn veel belangrijke en spannende familiemomenten om bij te praten. Dit is wat alle 19 Bates-kinderen hebben uitgespookt en wat ze echt van hun ouders vinden.

15 Wat Zachary Bates echt van zijn ouders vindt Gil & Kelly Jo Bates

Het oudste kind van Gil en Kelly Bates, Zach, trouwde in december 2013 met Whitney Perkins. Het paar heeft vier kinderen: Bradley, Kaci, Khloé en Jadon. Hun jongste zoon werd afgelopen juni geboren. Zach is een familieman en heeft een goede band met zijn ouders.

14 Wat Michaela Bates echt van haar ouders vindt Gil & Kelly Jo Bates

Michaela, geboren als Michael, uitte haar afkeer van het hebben van een traditioneel mannelijke naam. Daarom gaf haar familie haar de naam Michaela. Omdat haar ouders haar beslissingen respecteren, kan ze met hen opschieten. De oudste Bates-dochter trouwde in 2015 met Brandon Keilen.

13 Wat Erin Bates echt van haar ouders vindt Gil & Kelly Jo Bates

Erin en haar man van acht jaar, Chad Paine, zijn trotse ouders van zoon Carson en drie dochters: Brooklyn, Everly en Holland. Kort na de geboorte van haar vierde kind begon de realityster te lijden aan ernstige medische aandoeningen, waardoor ze in 2020 meerdere operaties moest ondergaan. Gelukkig zijn haar ouders er altijd voor haar geweest. Toen het paar ontdekte dat Erin zwanger was van haar vijfde kind, waren zij en Chad ongelovig. Erin is op 18 januari 2022 bevallen van haar wonderbaby Finley Marie.

12 Wat Lawson Bates echt van zijn ouders vindt Gil & Kelly Jo Bates

Lawson Bates werkt als reserveplaatsvervanger voor de sheriff van Anderson County. Begin 2021 ging hij naar de beurs met zijn relatie met Tiffany Espensen. Het stel verloofde zich op 26 oktober 2021, nadat Lawson de vraag stelde in Italië. Het echtpaar was blij met de steun van Lawsons ouders.

11 Wat Nathan Bates echt van zijn ouders vindt Gil & Kelly Jo Bates

De commerciële piloot en vlieginstructeur stelden zijn vriendin Esther Keyes in mei 2021 ten huwelijk en het paar stapte uiteindelijk vijf maanden later in het huwelijksbootje. Hun huwelijk was een grootse aangelegenheid, met 350 gasten die de ceremonie bijwoonden. Op de foto's lijkt Nathan heel dicht bij Gil en Kelly.

10 Wat Alyssa Bates echt van haar ouders vindt Gil & Kelly Jo Bates

Na in 2014 met John Webster te zijn getrouwd, verwelkomde Alyssa dochters Allie, Lexi en Zoey. Het paar kondigde in augustus 2020 hun vierde zwangerschap aan en zes maanden later werd hun dochter Maci geboren. Alyssa houdt van haar familie, vooral van haar ouders.

9 Wat Tori Bates echt van haar ouders vindt Gil & Kelly Jo Bates

Tori en haar echtgenoot van vier jaar, Bobby Smith, delen twee zonen, Kade en Kolter. De eerste dochter van het paar en het derde kind Charlotte Raine werden geboren in juni 2021. De baby had een groot gezondheidsprobleem omdat haar navelstreng zo strak om haar nek was gewikkeld dat haar zuurstofniveau werd aangetast. Maar ze slaagde erin om de beproeving te doorstaan en heeft een gezond leven geleid. Gil en Kelly waren er voor Alyssa in zo'n moeilijke tijd, en ze is er dankbaar voor.

8 Wat Trace Bates echt van zijn ouders vindt Gil & Kelly Jo Bates

Trace, een politieagent van beroep, beoefent ook tal van avontuurlijke sporten zoals parachutespringen en duiken. De 24-jarige heeft meer dan 100.000 Instagram-volgers en geeft graag een intiem kijkje in zijn privéleven. Momenteel heeft hij een serieuze relatie met Lydia Romeike. Hij lijkt een goede relatie te hebben met Gil en Kelly.

7 Wat Carlin en Josie Bates echt van hun ouders denken Gil & Kelly Jo Bates

Carlin trouwde in mei 2019 met haar man Evan Stewart en minder dan een jaar later verwelkomde het duo hun dochter Layla. Bij de pasgeborene van het paar werd een hartaandoening vastgesteld. Gelukkig hielpen Carlins ouders haar om voor de baby te zorgen. Carlin verwacht later in augustus van dit jaar een zoontje.

Josie en haar man Kelton Balka verwelkomden dochter Willow in juli 2019. Negen maanden na hun huwelijk werd precies twee jaar later hun tweede dochter en regenboogbaby Hazel Sloane geboren. Josie bezoekt graag het huis van haar ouders.

6 Wat Katie en Jackson Bates echt van hun ouders denken Gil & Kelly Jo Bates

Katie begon Travis Clark het hof te maken in hetzelfde jaar dat ze afstudeerde aan Crown College. Ze trouwde op 3 december in Castleton Farms in Loudon, Tennessee, dezelfde locatie waar haar zus Carlin trouwde. Katie brengt graag tijd door met Gil en Kelly.

Jackson studeerde in mei 2020 af van de middelbare school. Afgelopen februari onderging hij een operatie na een snowboardongeval tijdens een familievakantie naar Colorado. Gil en Kelly hebben voor hem gezorgd.

5 Wat Warden en Isaiah Bates echt van hun ouders denken Gil & Kelly Jo Bates

Warden zou een natuurlijke atleet, een geweldige zanger en een harde werker zijn. Zijn familie noemt hem Teigetje omdat hij vol energie zit. Er bestaat geen twijfel over Wardens sterke band met Gil en Kelly. De tiener studeerde vorig jaar af van de middelbare school en werkt momenteel bij het bedrijf van zijn zwager Tsjaad.

Beschreven door zijn moeder als een spiritueel ingestelde, attente en hardwerkende persoon, is Isaiah het 14e kind van het Bates-huishouden. Hij heeft ook de eer om het langste lid van de Bates-familie te zijn.

4 Wat Addallee Bates echt van haar ouders vindt Gil & Kelly Jo Bates

Addallee, die in 2006 te vroeg werd geboren, lijdt aan gehoorverlies en is aangewezen op hoortoestellen. De tiener, door haar ouders een engel genoemd, zou een attent persoon zijn die haar familie altijd voorrang geeft boven zichzelf.

3 Wat Ellie Bates echt van haar ouders vindt Gil & Kelly Jo Bates

Net zoals haar naam, die sterk licht betekent, echt het licht van de Bates-familie is. De tedere en gevoelige tiener geeft graag knuffels en knuffels aan haar familieleden, vooral Gil en Kelly.

2 Wat Callie Bates echt van haar ouders vindt Gil & Kelly Jo Bates

Callie is de jongste dochter in de familie Bates. Ze wordt beschouwd als een brutaal en bazig kind dat niet bang is om haar mening te uiten. Callie heeft een goede band met haar ouders.

1 Wat Judson en Jeb Bates echt van hun ouders denken Gil & Kelly Jo Bates

Judson zou een heel kalm en lief kind zijn. Hij krijgt momenteel thuisonderwijs samen met de andere jongere Bates-kinderen. Op foto's met zijn ouders ziet hij er heel gelukkig uit.

Het jongste kind van het gezin, Jeb, is zeer energiek en onverschrokken. De meeste van zijn broers en zussen voelen zich echter erg verwend door Gil en Kelly.

Aanbevolen: