Waarom slaapt Billie Eilish nog steeds in het bed van haar ouders?

Inhoudsopgave:

Waarom slaapt Billie Eilish nog steeds in het bed van haar ouders?
Waarom slaapt Billie Eilish nog steeds in het bed van haar ouders?
Anonim

Ze is ongetwijfeld een van de grootste artiesten ter wereld en stond bovenaan de Spotify-lijst voor meest gestreamde vrouwelijke artiest van 2020 - een onderscheiding die ze het jaar ervoor voor het eerst behaalde met hits als 'Bad Guy', 'When The Party's Over" en "Alles wat ik wilde."

Dus het is nogal een verrassing om te horen dat Billie Eilish, met alle roem en het geld dat ze heeft verworven, niet alleen nog steeds bij haar ouders woont, maar ook in hun slaapkamer slaapt om te voorkomen de “monsters” in haar eigen kamer. Billie deed de onthulling in een teaserclip voor haar aankomende documentaire, Billie Eilish: The World's A Little Blurry, die in februari 2021 op Apple TV+ verschijnt.

Maar wat v alt er nog meer te weten over haar beslissing om toch de slaapkamer van haar ouders te delen?

Billie Eilish vreest de 'monsters' in haar slaapkamer

In de videoclip van de komende documentaire praat Billie rechtstreeks tegen de camera terwijl ze fans rondleidt in haar huis in Los Angeles.

"Dit is het bed van mijn ouders. Ik slaap hier omdat ik bang ben voor monsters in mijn kamer," gutste ze.

Hoewel sommigen misschien denken dat Billie een grapje maakt over slapen in het bed van haar ouders, heeft ze er in de loop der jaren geen geheim van gemaakt dat ze aan slapeloosheid lijdt en als ze in slaap v alt, wordt ze vaak geplaagd door ernstige nachtmerries.

En het laatste wat ze wil doen is moeite hebben om te slapen als ze zich opmaakt voor een tour of van plan is om op pad te gaan - dus de truc die voor haar lijkt te hebben gewerkt, is om gewoon in het bed van haar ouders te stappen, waar ze de neiging heeft om zonder problemen te slapen.

In een eerder interview legde ze uit hoe slecht haar slaappatroon was geworden, wat ze al te vaak heeft moeten doorstaan.

"Ik ben onlangs gaan slapen in een vliegtuig terwijl ik voor de eerste keer rechtop zat", zei ze. "Ik heb drie keer slaapverlamming gehad. Ik heb veel rare slaapproblemen. Ik heb angstaanjagende dromen en zo. Slaapverlamming, nachtmerries.

"Het duurt een eeuwigheid om in slaap te vallen. Ik begrijp niet hoe mensen [meteen] in slaap kunnen vallen - dat is zo raar voor mij."

Door bij haar familie te wonen, realiseerde Billie zich hoe graag ze bij hen wil blijven totdat ze zich klaar voelt om de sprong te wagen en een eigen woning te vinden om haar thuis te noemen, maar gezien het feit dat ze nog steeds moeite heeft om slapen zonder in het bed van haar ouders te liggen, het lijkt erop dat ze nog lang niet klaar is om binnenkort te verhuizen.

Eerder heeft Billie ook toegegeven dat wanneer ze een nachtmerrie heeft, ze er niet meteen uit wakker wordt; in feite doet ze eigenlijk het tegenovergestelde. De nachtmerrie gaat de hele nacht door.

Dus als ze eindelijk wakker wordt (en zich realiseert dat ze gewoon aan het dromen was), heeft dat de neiging om haar humeur op een bepaalde dag te beïnvloeden, wat in het verleden zeker een probleem voor haar was.

"Het is raar omdat ik normaal gesproken niet wakker word van de nachtmerries die ik heb", zei ze. "De laatste tijd heb ik er een paar gehad die dat wel doen, maar normaal gesproken is de droom de hele nacht De nacht is angstaanjagend. Ze kunnen me echt in de war brengen, dus soms is de hele dag vrij.

Ik zal een droom hebben die echt met mijn hoofd draait en me een beetje het gevoel geeft… ik weet niet wat het is, maar ik voel me de hele dag ongemakkelijk. Ik heb dezelfde nachtmerrie gehad voor ongeveer twee maanden op rij. Verschrikkelijk.

"En het beïnvloedt me van dag tot dag. Het beïnvloedt hoe ik handel en zo."

In december 2020 annuleerde de "No Time Do Tie"-hitlijst haar officieel Where Do We Go? Tour te midden van groeiende bezorgdheid dat de pandemie van het coronavirus in 2021 zal voortduren, wat betekent dat er geen kans is dat Billie de weg op kan om haar fans in de nabije toekomst te zien.

In een officiële post op Twitter deelde de met een Grammy bekroonde superster: We hebben zoveel mogelijk scenario's geprobeerd voor de tour, maar geen ervan is mogelijk en hoewel ik weet dat zoveel van jullie willen vasthouden uw tickets en VIP-passen, het beste wat we voor iedereen kunnen doen is om het geld zo snel mogelijk weer in uw handen te krijgen.

"Houd je e-mail in de gaten voor meer informatie van je aankooppunt en wanneer we klaar zijn en het veilig is, laten we je weten wanneer iedereen weer tickets kan kopen voor de volgende tour."

“Ik hou zoveel van je. Blijf veilig, drink veel water, draag een masker."

Aanbevolen: