Hoe Kim Kardashian en Pete Davidson hun privacy behielden tijdens vakantie

Inhoudsopgave:

Hoe Kim Kardashian en Pete Davidson hun privacy behielden tijdens vakantie
Hoe Kim Kardashian en Pete Davidson hun privacy behielden tijdens vakantie
Anonim

Privacy is tegenwoordig zo'n luxe voor Kim Kardashian, vooral nu Kanye West hun privé-teksten deelt op Instagram - een van de vele keer dat hij haar onlangs in het openbaar in verlegenheid heeft gebracht. De paparazzi hebben ook de schoonheidsmagnaat en haar nieuwe vriend Pete Davidson gevolgd. Dus toen de tortelduifjes op een romantische vakantie gingen, zorgden ze ervoor dat ze volledige privacy hadden van fans en Ye's gekke sociale media-uitbarsting. Dit is hun dure truc.

Het laatste nieuws over de relatie tussen Kim Kardashian en Pete Davidson

Voordat we de vakantiehack van het stel onthullen, laten we het hebben over het laatste nieuws in hun relatie. Ten eerste, de Kardashian-Jenners zouden naar verluidt "geliefd" hebben dat Kardashian aan het daten is met de Saturday Night Live-ster. "Pete krijgt een hechte band met Kim's familie en ze mogen hem echt", vertelde een bron aan E! Nieuws. "[Ze] houden van deze nieuwe relatie voor Kim en de manier waarop hij haar behandelt. Ze willen gewoon dat Kim gelukkig is en hij heeft haar heel gelukkig gemaakt." Jammer voor Ye die Kardashian vroeg om "terug te rennen" naar hem.

Onlangs voegde Davidson zich ook weer bij Instagram en volgde alleen Pam & Tommy-acteur Sebastian Stan en natuurlijk Kardashian. Om het interessanter te maken, begon West Davidson te volgen. De rapper houdt de komiek duidelijk in de gaten na talloze pogingen om hem te provoceren - zoals de acteur beweren dat hij eerder met Hillary Clinton was uitgegaan en hem ervan te beschuldigen een "homojunkie met het aids-virus" te zijn. De hitmaker van Flashing Lights lijkt tegenwoordig genoeg tijd te hebben, na zijn breuk met Julia Fox die onlangs beweerde "hij is nu bij mij", te midden van zijn ineenstorting op sociale media.

Hoe Kim Kardashian en Pete Davidson totale privacy kregen tijdens de vakantie op de Bahama's

Kardashian vertelde onlangs aan Vogue dat ze had uitgekeken naar die reis naar de Bahama's met de SNL-grappige. Met de hulp van haar vrienden kon ze genieten van een privévakantie met haar nieuwe beau. "Ik was op de Bahama's en de mensen met wie ik was zeiden: 'We zijn op vakantie. We zijn al lang niet meer op vakantie geweest.' En toen gooiden ze hun telefoons in de oceaan", herinnert ze zich. "Ik had zoiets van, 'Wat? Wat? Wat? Mag ik dat doen?'" Nou, het is maar een telefoon en ze is een miljardair…

De 41-jarige geniet duidelijk van haar nieuwe leven. "Ik heb zo lang gedaan wat andere mensen gelukkig maakte", zei ze over haar scheiding. "En ik denk dat ik de afgelopen twee jaar heb besloten dat ik mezelf gelukkig ga maken. En dat voelt heel goed. En zelfs als dat veranderingen teweegbracht en mijn scheiding veroorzaakte, denk ik dat het belangrijk is om eerlijk tegen jezelf te zijn over wat echt maakt je blij. Ik heb voor mezelf gekozen. Ik denk dat het oké is om jou te kiezen."

Ze is ook blij dat ze in de veertig is, waar "je de beste seks van je leven zult hebben [en] je op de beste plek in je leven zult zijn." Geen wonder dat West uitha alt naar Davidson… Kardashian voegde eraan toe dat ze een nieuwe aanpak heeft gevonden in het omgaan met de negativiteit op haar Instagram. "Mijn 40-er jaren gaat over Team Me. Ik ga goed eten. Ik ga sporten. Ik ga meer plezier hebben, meer tijd doorbrengen met mijn kinderen en de mensen die me gelukkig maken," ze gedeeld. "Ik ga mijn telefoon neerleggen. Ontvolg als ik iets niet wil zien op Instagram."

Kim Kardashian's reactie op Kanye West die Pete Davidson ontslaat

Over het neerleggen van de telefoon gesproken, Kardashian heeft genoeg van de recente instortingen van haar vervreemde echtgenoot. "Jullie [sic] creëren een gevaarlijke en enge omgeving en iemand zal Pete pijn doen en dit is allemaal jouw schuld", zei ze in een tekst die door West werd geplaatst. Maar ondanks het giftige gedrag van de rapper probeert de realityster een gezonde co-ouderschapsrelatie met hem op te bouwen. "Je zou zo gekwetst of boos kunnen zijn op je ex, maar ik denk dat het in het bijzijn van de kinderen altijd moet zijn: 'Je vader is de beste'", vertelde ze aan Vogue.

"Zorg ervoor dat je de grootste cheerleader van je co-ouder bent, ongeacht wat je persoonlijk doormaakt," vervolgde ze. Begin februari beweerde Ye dat hun dochter North "tegen mijn wil op TikTok was gezet". Zoals gewoonlijk behandelde de moeder van vier het fiasco gracieus. "Scheiding is al moeilijk genoeg voor onze kinderen en Kanye's obsessie om onze situatie zo negatief en publiekelijk te controleren en te manipuleren, veroorzaakt alleen maar meer pijn voor iedereen", schreef ze op haar Instagram. Ze verklaarde ook dat ze "alle zaken met betrekking tot onze kinderen" privé houden.

Aanbevolen: