Fans denken dat Kim Kardashian en Pete Davidson op vakantie gaan met Kourtney en Travis

Inhoudsopgave:

Fans denken dat Kim Kardashian en Pete Davidson op vakantie gaan met Kourtney en Travis
Fans denken dat Kim Kardashian en Pete Davidson op vakantie gaan met Kourtney en Travis
Anonim

Geruchten over Pete Davidson dating Kim Kardashian nadat die foto's van de achtbaan en het diner het internet in een razernij hebben gestuurd na zijn breuk met Bridgerton-ster Phoebe Dynevor.

Nieuwe geruchten lijken te suggereren dat het mogelijke stel (hoewel ze ook vrienden kunnen zijn, denkt iemand daar ooit aan?) misschien klaar is om de zaken naar een hoger niveau te tillen door op vakantie te gaan met Kourtney en Travis Barker.

Kim Kardashian en Pete Davidson gaan binnenkort op een driedubbele date?

De oudste Kardashian en de blink-182-drummer leven al een tijdje in de wolken nadat ze hun verloving hadden aangekondigd. Ze zijn ook vaak gezien met Machine Gun Kelly, een frequente medewerker van Barker, en Megan Fox. Is er een groep in de maak?

Een anonieme bron nam contact op met Deux Moi en suggereerde dat een nieuw heet stel op het punt staat heter te worden.

Hoewel het blinde item niet de mensen onthulde waar de thee naar verwees, duurde het niet lang om te raden dat het Kim K en haar nieuwe vriend/minnaar Davidson moest zijn.

"Je hebt het laatste van dit hete nieuwe stel niet gezien", kondigde de bron aan.

"Ze plannen een uitje waardoor ze zich bij je favoriete alt-paren zullen voegen", vervolgden ze, mogelijk een hint naar Kourtney en Travis en MGK en Fox.

"Misschien staat er een gezamenlijke tattoo-trip in het verschiet tijdens dit kleine uitje?" ze gingen verder, duidelijk verwijzend naar Barker's meerdere tatoeages, waaronder een die hem door Kourtney was gegeven.

Wat is er aan de hand met Kim Kardashian en Pete Davidson?

Vorige maand werd Davidson gespot aan boord van een achtbaan bij Knott's Scary Farm in Buena Park, Californië. Op de foto's die zijn verkregen door People Magazine, werd hij gezien terwijl hij de hand van Kim K vasthield terwijl ze genoten van een achtbaanrit met hun vrienden. Ze werden vergezeld door Kim's zus Kourtney Kardashian en haar verloofde Travis Barker, maar het pas verloofde stel was nergens te bekennen.

Op de foto zijn Kim en Pete allemaal aan elkaar gekoppeld en hielden ze elkaars hand vast tijdens de rit. Vorige maand nog deelde Kim een kus op het scherm met Davidson tijdens haar allereerste optreden op Saturday Night Live, waar het paar zich verkleedde als prinses Jasmine en Aladdin.

De bron deelde hun zorgen met Deux Moi en zei dat "Pete tot voor kort nog steeds aan Phoebe dacht".

"Ze gingen uit elkaar vanwege de afstand, dus het is enigszins verrassend dat hij bij Kim hangt", vervolgden ze.

Een andere bron beweerde dat ze wisten dat de komiek en de Keeping Up With The Kardashians-ster dit doen voor de publiciteit.

"Hij probeert Phoebe echt terug te krijgen/wil haar een beetje jaloers maken", voegde ze eraan toe.

Aanbevolen: