Pete Davidson en Kim Kardashian verhitten de boel in de Bahama's na de vakantie

Inhoudsopgave:

Pete Davidson en Kim Kardashian verhitten de boel in de Bahama's na de vakantie
Pete Davidson en Kim Kardashian verhitten de boel in de Bahama's na de vakantie
Anonim

Kim Kardashian en beau Pete Davidson gaan naar de Bahama's nadat ze Kerstmis en Nieuwjaar aan weerszijden van het land hebben doorgebracht. Op foto's was te zien hoe het paar aan boord ging van een privévliegtuig voor wat een romantisch uitje na de vakantie zou moeten zijn.

Kim Kardashian en vriend Pete Davidson maken zich klaar voor een zonnige vakantie in de Bahama's

The Daily Mail heeft foto's gemaakt van de twee die zich voorbereiden om maandag naar de Bahama's te vertrekken. De reis wordt de eerste internationale excursie voor de tortelduifjes. Kim werd gezien aan boord van het privévliegtuig, geheel in het zwart gekleed. Pete was nonchalant gedrapeerd in geheel wit.

De reis zal dienen als een soort reünie voor de realityster en Saturday Night Live-komiek. Na veel speculatie was Pete afwezig op foto's die Kim uploadde van de verkleinde Kardashian-Jenner-kerstbijeenkomst, die thuis plaatsvond in plaats van het gebruikelijke met sterren bezaaide feest dat de clan gewoonlijk organiseert. Er wordt aangenomen dat Pete terugging naar New York om zich voor te bereiden op zijn optreden op oudejaarsavond.

De Keeping Up With The Kardashians-ster koos ervoor om in Los Angeles te blijven om het nieuwe jaar met haar kinderen te vieren, terwijl Pete aan de andere kant van het land een nieuwjaarsspecial had met Miley Cyrus in Miami.

Kanye West was verrassend in dezelfde stad als Pete voor oudejaarsavond

Kim's vervreemde echtgenoot, Kanye West, trok wenkbrauwen op nadat hij op het laatste moment onverwachts optrad in Miami, waar hij ook het oudejaarsfeest organiseerde. Ye had onlangs zeer openbare smeekbeden voor Kim gemaakt om hem terug te nemen, maar het lijkt erop dat hij eindelijk verder is gegaan toen camera's Ye vastlegden terwijl hij op het strand dartelde met actrice Julia Fox.

Pete moet echter nog niet op zijn hoede zijn, aangezien Ye onlangs het huis aan de overkant van Kim kocht. En het ziet er niet naar uit dat ze er blij mee is. De Suicide Squad-acteur is naar verluidt erg relaxed en begrijpt de situatie tussen zijn vriendin en haar vervreemde echtgenoot. Naar verluidt maakt hij zich geen zorgen dat de twee weer bij elkaar komen.

De twee hebben al een paar maanden een ontluikende romance en waren een van 2021's meest spraakmakende koppels. De SKIMS-mogul ontmoette Pete tijdens het hosten van Saturday Night Live in oktober. De twee werden flirterig op de set en wisselden uiteindelijk nummers uit. De twee brengen sindsdien veel tijd samen door en Kim heeft hem onlangs voorgesteld als ‘mama’s vriend’ aan haar kinderen en dat ze ‘van hem houden’.

Met de première van The Kardashian's die ergens in de komende maanden wordt verwacht, vragen fans zich af of Pete in de show zal verschijnen.

Aanbevolen: