Hoe Kim Kardashian en Pete Davidson hun relatie laten werken

Inhoudsopgave:

Hoe Kim Kardashian en Pete Davidson hun relatie laten werken
Hoe Kim Kardashian en Pete Davidson hun relatie laten werken
Anonim

De relatie tussen Kim Kardashian en Pete Davidson is in een verbazingwekkend snel en opwindend tempo geëvolueerd. Een jaar geleden zou het schandalig zijn geweest om te denken dat we allemaal zouden gutsen over een wervelende romance tussen de voormalige Saturday Night Live-ster en Kim Kardashian. Verrassend genoeg zijn de twee nu een van de meest schattige, zij het onverwachte, koppelingen in de popcultuur.

Het ongelooflijke liefdesverhaal van Pete Davidson en Kim Kardashian begon toen Kim instemde met een gasthostingplek op Saturday Night Live, waar zij en Pete een adembenemende kus deelden tijdens het uitvoeren van een Aladdin-sketch. Na maandenlang relatiegeruchten te hebben ontweken, maakten Kim en Pete in maart eindelijk hun relatie Instagram officieel. Sindsdien zijn de twee, naar alle indicaties, gehuld in een cocon van pure romantische gelukzaligheid. Dit is hoe Pete Davidson en de The Kardashians-ster in zo'n korte tijd zo'n intense band hebben opgebouwd.

8 Kim Kardashian en Pete Davidson gaan samen op luxe vakantie

Kim Kardashian en Pete Davidson weten zeker hoe ze plezier moeten hebben. Begin vorige maand begonnen de twee aan een luxe romantisch uitje naar het Frans-Polynesische eiland Tahiti.

Kim en Pete zijn ook van plan om deze zomer meer vakanties te nemen omdat, volgens een inside-bron, "Pete een intensief werkschema heeft dat later deze zomer begint, [en] ze proberen zoveel mogelijk te genieten van [tijd samen] mogelijk nu."

7 Pete Davidson komt op voor Kim Kardashian

Pete Davidson en Kim Kardashian kwamen samen in het kielzog van de Keeping Up with the Kardashians-alum's splitsing van rapper Kanye West. Op dat moment was West op sociale media gegaan tirade, waarin Kim onder meer werd beschuldigd dat hij zijn kinderen niet mocht zien.

De haatdragende sociale media van de Eazy-rapper maakten Davidson zo verdrietig dat hij hem een sms stuurde met de mededeling: Kim is letterlijk de beste moeder die ik ooit heb ontmoet. Wat ze voor die kinderen doet is geweldig, en je hebt zoveel geluk dat ze de moeder van je kinderen is. Ik heb besloten dat ik je ons niet meer op deze manier laat behandelen, en ik ben er klaar mee om stil te zijn. Laat de f-k opgroeien.”

6 Pete Davidson is niet onzeker over zijn relatie met Kim Kardashian

Kanye West is ongelooflijk vocaal geweest over zijn haat voor de relatie van Pete Davidson en Kim Kardashian. Gelukkig blijft Pete Davidson onaangetast door de wrokkige houding en opmerkingen van West.

In december 2021 maakte een inside-bron bekend aan US Weekly: Pete maakt zich geen zorgen dat Kanye probeert terug te komen bij Kim. Hij is erg relaxed en begripvol. Ze zijn super verliefd op elkaar.”

5 Pete Davidson en Kim Kardashian genieten ervan om samen tijd door te brengen

Pete Davidson en Kim Kardashian vinden het geweldig om in elkaars gezelschap te zijn. De immense charme en komische talenten van de Suicide Squad-ster zijn zeker van pas gekomen bij het opbouwen van een band met Kim.

In november 2021 maakte een bron dicht bij het stel bekend aan E! Nieuws: “Kim vindt Pete hilarisch. Pete is nogal een charmeur, en ze begrijpt de allure volledig. Kim vindt het geweldig dat ze gewoon de hele tijd dat ze samen zijn lachen, en ze geniet er echt van om met hem om te gaan."

4 Hoe denken de Kardashian-Jenners over Pete Davidson?

Net als Kim zijn de Kardashian-Jenners helemaal verliefd op Pete Davidson. In een ABC-interview dat in april werd gehouden, spoot Kris Jenner, de moeder en manager van Kim Kardashian, over Pete Davidson en zei: "Pete is geweldig, Pete is geweldig. Hij is echt een aardige vent."

Een inside-bron onthulde ook aan US Weekly: "Iedereen in Kim's familie is absoluut dol op Pete en houdt van Pete for Kim. Hij past zo goed bij haar leven en bij haar familie."

3 Kim Kardashian vertrouwt Pete Davidson met haar kinderen

Pete Davidson doet ook zijn uiterste best om tijd door te brengen en een band op te bouwen met de vier kinderen van Kim Kardashian. Een insider van Kardashian vertelde onlangs aan People: "[Pete] is een leuke vent. Hij speelt met [Kim Kardashian's kinderen] en geeft ze veel aandacht."

De bron voegde toe: "Kim vertrouwt Pete met haar kinderen. Hij begint tijd met hen door te brengen zonder haar. Ze wil dat haar kinderen een band met Pete krijgen."

2 Kim Kardashian en Pete Davidson zijn volledig in sync

Kim Kardashian en Pete Davidson zijn bijna onafscheidelijk sinds ze begonnen te daten. De twee hebben schijnbaar veel moeite gedaan om hun prioriteiten en doelen op elkaar af te stemmen.

In januari vertelde een bron dicht bij het stel aan US Weekly: Kim en Pete zijn op dit moment erg op elkaar afgestemd. Ze zijn erg in de pas met elkaar en de relatie is gemakkelijk. Ze komen steeds dichterbij en zijn echt een geweldig stel.”

1 Pete Davidson is helemaal verliefd op Kim Kardashian

Pete Davidsons liefde voor Kim Kardashian v alt niet te ontkennen. In een gesprek met Entertainment Tonight bevestigde een inside-bron de toewijding van de voormalige SNL-ster aan Kim Kardashian en zei: "{Pete] is zo respectvol voor [Kim] en behandelt haar als een absolute koningin."

De bron voegde toe: "[Pete] is helemaal gecharmeerd van haar schoonheid en talent. Hij vindt haar een geweldige moeder en zou hun relatie hoogstwaarschijnlijk in een oogwenk naar een hoger niveau tillen, maar Kim is er nog niet helemaal.”

Aanbevolen: