Hebben fans eigenlijk de voorkeur aan 'Marry Me' van Jennifer Lopez boven 'Hustlers'?

Inhoudsopgave:

Hebben fans eigenlijk de voorkeur aan 'Marry Me' van Jennifer Lopez boven 'Hustlers'?
Hebben fans eigenlijk de voorkeur aan 'Marry Me' van Jennifer Lopez boven 'Hustlers'?
Anonim

Lang voordat de wereld Jennifer Lopez leerde kennen als een hitzangeres, was ze een actrice die lovende kritieken kreeg voor haar optreden in de biopic Selena uit 1997. Sindsdien heeft Lopez gestaag acteren en muziek naast elkaar nagestreefd. En tot op heden wordt aangenomen dat de zangeres/actrice al in minstens 45 films heeft gespeeld.

Gedurende haar acteercarrière had Lopez haar bereik getoond door een US Marshal te spelen tegenover George Clooney in de Oscar-genomineerde film Out of Sight en slachtoffer van misbruik dat bereid was terug te vechten in het misdaaddrama Enough.

De actrice is ook constant aanwezig geweest in romantische komedies, met in films als The Wedding Planner, Maid in Manhattan en meest recentelijk Marry Me with Owen Wilson. En het blijkt dat fans zelfs de voorkeur geven aan Marry Me boven de veelgeprezen film Hustlers van Lopez.

Dit is wat fans zeiden over 'Hustlers' bij de release

Geïnspireerd door een artikel uit New York Magazine, vertelt Hustlers het verhaal van een groep vrouwelijke strippers die besluiten een plan te smeden tegen hun rijke Wall Street-klanten. Critici hebben de film vanaf het begin geprezen en noemden het een van Lopez' beste optredens op het scherm tot nu toe.

Ze juichten een film toe omdat ze een realistisch beeld schetsten van deze volwassen entertainmentartiesten, iets waar Lopez zelf zo sterk voor was. "Strippers zijn geschilderd als wegwerp- of achtergrondpersonages", vertelde ze aan Entertainment Weekly. “Hustlers graaft in verhalen over hun leven; het goede, het slechte en het lelijke.”

Wat het publiek betreft, er waren sommigen die lof uitten voor de film. Verschillende fans hebben er echter ook andere dingen over te zeggen.

“Serieus, ik ben geschokt. De film had een aantal hilarische momenten, maar een vreselijk tempo en sommige scènes voelden gewoon niet aan', schreef een Reddit-gebruiker. Een ander merkte op: "Je vertelt me dat een film over strippers die kerels van Wall Street beroven, een van de beste films van dit jaar is?"

Dit is wat fans zeggen over 'Marry Me'

In Marry Me is het bijna alsof Lopez een fictieve versie van zichzelf speelt, een succesvolle zangeres die wordt aanbeden door fans over de hele wereld. Lopez' Kat wordt verliefd op een collega-kunstenaar [Maluma] hier en ja hoor, hun romance wordt openbaar gemaakt. De twee zijn van plan om live op televisie te trouwen, alleen gaat het niet volgens plan.

Dit is in wezen wanneer Wilsons Charlie bij toeval Kats leven binnenkomt als Kat met hem trouwt nadat hij hem in de menigte heeft gezien. Het hele verhaal klinkt misschien schattig, maar dat is gewoon nooit genoeg voor de critici die veel ongenoegen hebben geuit over de film.

Het publiek daarentegen is sinds de release enthousiast over Marry Me. Er zijn mensen die blij zijn met hoe gezinsvriendelijk de film is. Terwijl sommige critici beweren dat Lopez en Wilson geen chemie op het scherm hebben, zeggen fans dat de twee een perfect romcom-paar vormen. En als iemand het aan Lopez vraagt, denkt ze dat dat veel te maken heeft met haar ervaren co-ster.

"Er is iets magisch aan Owen zelf", merkte de zangeres/actrice op tijdens de Elvis Duran and the Morning Show. "Hij grondt de hele zaak." Wilson had veel lof voor zijn tegenspeler en vertelde Yahoo! Lifestyle, "Je kunt je niet voorstellen dat iemand anders dan Jennifer Lopez deze rol speelt, alleen maar omdat het zo perfect lijkt voor haar vaardigheden."

Hij voegde er later ook aan toe: "Het is leuk om haar te zien dansen."

Tegelijkertijd zijn er mensen die geloven dat de film een zekere mate van nostalgie oproept. "Net klaar en ik vond het geweldig", schreef een Reddit-gebruiker. "Het was cheesy, maar verdomd deed het me het tijdperk van de rom-coms van de vroege tot midden jaren 2000 missen."

Een ander gebruik weergalmde soortgelijke gevoelens door te schrijven: Ik vond het eerlijk gezegd niet erg. Er zitten zoveel reguliere films vol mee en deze film ging over de cultuur van beroemdheden, dus het was logisch.”

Over het algemeen lijkt het erop dat fans de voorkeur gaven aan Marry Me boven Hustlers, simpelweg omdat het hen meer aansprak. Tegelijkertijd waren sommigen van mening dat Marry Me een meer samenhangend verhaal lijkt te vertellen in vergelijking met Hustlers, dat meer een ensemblestuk is.

Intussen zullen fans, wat romantische komedies betreft, heel blij zijn te weten dat Lopez's Shotgun Wedding over slechts een paar maanden zal worden uitgebracht. In de film spelen Lopez en Josh Duhamel een verloofd stel dat koude voeten krijgt als ze zich voorbereiden op hun bruiloft. Armie Hammer zou oorspronkelijk tegenover Lopez spelen. Toen echter seksuele aantijgingen tegen de acteur aan het licht kwamen, verliet Hammer de film en werd de rol herschikt.

Lopez zal schitteren in drie andere aankomende films die ze zelf produceert. Onder hen is de Netflix-actiethriller The Mother, waar ze wordt vergezeld door Gael García Bernal, Joseph Fiennes en Omari Hardwick.

Aanbevolen: