Diddy probeert neutraal te spelen, maar geeft duidelijk de voorkeur aan Kanye West boven Drake in recente video

Inhoudsopgave:

Diddy probeert neutraal te spelen, maar geeft duidelijk de voorkeur aan Kanye West boven Drake in recente video
Diddy probeert neutraal te spelen, maar geeft duidelijk de voorkeur aan Kanye West boven Drake in recente video
Anonim

De intense concurrentie tussen Kanye West en Drake wordt steeds heviger, aangezien fans ongeveer tegelijkertijd een voorproefje krijgen van hun langverwachte albums. De twee muziekzwaargewichten hebben het tegen elkaar opgewassen in diss-oorlogen, zijn verwikkeld in lyrische gevechten, en nu is er de onuitgesproken onderlinge strijd van de albums, om te zien welke de fans het meest ophitsen.

Diddy nam een video op op Instagram waarin hij struikelde en friemelde in een poging diplomatiek te blijven over de kwestie. Hij betuigde gepast respect voor elk van de kunstenaars en deed een stevige poging om midden in deze zaak met beide voeten op de grond te blijven zonder partij te kiezen. Er was slechts één probleem: zijn loyaliteit straalde door en fans realiseerden zich dat hij het Donda-album op de achtergrond speelde.

Diddy probeert het cool te spelen

Diss-oorlogen en gevechten tussen sterren kunnen echt een riff tussen beroemdheden veroorzaken. Zodra iemand partij kiest, wordt het een beslissend moment. Het is bekend dat fans die het niet eens zijn met deze keuzes hun favoriete sterren in de steek laten, alleen al op basis daarvan. Met zoveel beroemdheden die voorzichtig op hun tenen lopen om te voorkomen dat ze het doelwit worden van de cancel-cultuur, besloot Diddy neutraal te blijven en beide artiesten de eer te geven toen hem werd gevraagd welk album hij leuker vond.

Gefilmd terwijl hij op zijn boot zat, leek Diddy zijn woorden een beetje onduidelijk te maken en leek hij een beetje onzeker over de woorden die hij koos. Hij richtte zich tot beide artiesten toen hij zei: "Jullie zijn echte koningen van creativiteit, jullie zijn zo speciaal en zo noodzakelijk en bedankt jullie allemaal voor de inspiratie." Diddy zei verder; "dat is het bereik en de kracht die we hebben, ik neem mijn petje af voor deze broers omdat ze allebei hun waarheden delen", en hij ging verder met het bespreken van hoe elk van de artiesten uit hun persoonlijke ervaringen putte om hun albums te maken.

Diddy heeft een favoriet

Diddy deed zijn best om de zaken neutraal te houden door te zeggen; "zij winnen allebei, wij winnen, artiesten moeten tot het uiterste blijven gaan om de beste te zijn, maar niet de beste tegen een andere man in een wedstrijd, maar de beste in jezelf en daarom zijn we getuige van twee grootheden en we zijn geniet ervan."

Het leek allemaal eerlijk en gelijk en de moeite die werd gedaan om een evenwichtig respect voor zowel Drake als Kanye West te behouden was duidelijk, maar toen gleed hij enorm uit en zijn loyaliteit bleek echt.

Hoe hard hij ook probeerde de diplomatieke kaart te spelen, Diddy gleed enorm uit. Zijn echte vriendjespolitiek en loyaliteit straalden door toen fans merkten dat hij luid sprak boven het geluid van muziek in zijn boot. Die muziek… was het Donda-album.

Fans denken nu dat Diddy kan zeggen wat hij wil - de waarheid ligt in zijn persoonlijke keuzes en Donda van Kanye West gaat een stapje verder voor de overwinning.

Aanbevolen: