Hebben fans de voorkeur aan Harry Styles met of zonder zijn betekenisvolle tatoeages?

Inhoudsopgave:

Hebben fans de voorkeur aan Harry Styles met of zonder zijn betekenisvolle tatoeages?
Hebben fans de voorkeur aan Harry Styles met of zonder zijn betekenisvolle tatoeages?
Anonim

Harry Styles is een van die beroemdheden die veel tatoeages kan hebben. Hij heeft zelfs spontaan wat inkt aan zijn collectie toegevoegd, waaronder 'groot' op zijn grote teen en een paar betekenisvolle items ter ere van familieleden.

Hij heeft er zelfs een paar zelf gemaakt! Net als andere beroemdheden heeft hij zowel zichtbare tatoeages als veel meer dan fans zich kunnen voorstellen.

De voormalige One Direction-zanger staat bekend om zijn betekenisvolle tatoeages, naast zijn lange haar, sexy zangstem, eigenzinnige gekleurde nagellak en flitsende kleding. Maar hebben zijn fans echt liever dat hij veel tatoeages heeft of niet?

Harry Styles en zijn betekenisvolle tatoeages

In 2012 liet Harry zijn eerste tatoeage zetten terwijl hij nog steeds de wereld rondtoerde met One Direction. Hij kreeg het voor zijn 18e verjaardag en het is de omtrek van een ster aan de binnenkant van zijn linkerarm.

Hij heeft er echter niet zoveel als Zayn Malik, zijn voormalige bandmaat. De meeste tatoeages van Harry zitten op zijn bovenlichaam en als hij korte mouwen draagt, zijn ze zichtbaar.

Hoewel Harry's geluid in de loop van de tijd is geëvolueerd, heeft hij ook een hele reeks tatoeages op zijn lichaam toegevoegd, waaronder meer dan 50 ontwerpen gewijd aan alles, van sport tot familie, reizen en zijn tijd op X-Factor.

Sinds hij zijn eerste tatoeage heeft, heeft Styles er zoveel gekregen dat het moeilijk wordt om ze allemaal bij te houden, en hij is niet de enige.

In feite is de enkel van Louis Tomlinson op dezelfde manier getatoeëerd met een kleine babysleutel zoals die van Harry. Louis heeft een kompas, terwijl Harry een schip heeft. Er zijn ook hart en dolk, touwslager en anker, en hart en pijl.

De eerste woorden die de jongens tegen elkaar zeiden in de X-Factor-badkamer waren naar verluidt "Oeps" en "Hallo", die ook op Harry's lichaam staan. Dat laat echt ware broederschap en vriendschap zien.

En toen hem werd gevraagd waarom hij een zeemeermin-tatoeage had, zei Harry: "Ik ben een zeemeermin!" met een brutale grijns. Het past fantastisch bij zijn klassieke zeemansthema. Omdat ze geen shirt draagt en haar staart eindigt bij haar dijen, is de zeemeermin een beetje pittig.

"Iedereen zou van zichzelf moeten houden om wie ze zijn. Ze moeten niet streven naar perfectie", zei de zangeres toen hem werd gevraagd waarom de zeemeermin is zoals ze is.

Een andere betekenisvolle tatoeage die Harry kreeg, is een Hebreeuwse versie van de naam van zijn zus, Gemma. Hij liet het op zijn linkerarm tatoeëren, en hoewel hij niet Joods is, bewondert en respecteert hij de Joodse cultuur.

Nadat hij van de filmmaker van Story of My Life had geleerd over de joodse cultuur, leerde Styles zelfs Hebreeuws.

Harry Styles’ ontbrekende tatoeages

De zanger werd onlangs gespot op de set van Don't Worry Darling, hij bereidde zich voor op het filmen van wat we alleen maar kunnen aannemen als een scène waarin hij geen shirt draagt, zijn haar glad in zijn gebruikelijke zachte stijl, en cruciaal – geen tatoeage te zien.

Sinds Harry vroeg in zijn One Direction-carrière tatoeages begon te nemen, is het jaren geleden dat hij zonder tatoeages werd gezien, dus deze zeldzame gebeurtenis zorgt ervoor dat fans gek worden.

Hoewel hij vaak wordt gefotografeerd op de locatie van de psychologische thriller, was dit de eerste keer dat fans hem zagen zonder shirt en met onberispelijke make-up die al zijn kenmerkende tatoeages verbergt.

Hebben fans hem liever met of zonder tatoeages?

Velen konden het niet helpen om zich een alternatief universum voor te stellen waar Harry nooit zijn inkt kreeg en het was duidelijk een verademing. De zanger deelde eerder al dat de langdurige professionele make-upklus waardoor hij een uur op een stoel zat, de "enige keer" is dat hij spijt heeft van het laten tatoeëren.

Natuurlijk stroomden fans massaal naar Twitter om hun ongenoegen over de bizarre situatie te uiten, waarbij sommigen Harry bewonderden zonder zijn kenmerkende inkt voor een vluchtige blik, anderen ze al misten en sommigen zelfs beweerden dat ze hem niet konden herkennen!

Een van zijn fans schreef: "Het is zo vreemd hoe hij eruitziet… onherkenbaar zonder de tatoeages," - waar een ander het mee eens was: "Ik had geen idee dat dit Harry was. Ik staarde een volle minuut naar deze foto's voordat ik het begreep. Wauw." Een fan gutste ook gewoon: "GEEN HARRY ZONDER TATTOOS IS RAAR IS VERKEERD … NEE!!!"

Een ander merkte op: "Het maakte me vreemd voor deze Harry zonder tatoeages en hij deed me ook denken aan foetus Harry." Hoewel velen zich niet konden voorstellen Harry zonder inkt te zien, waren er sommigen die echt dol waren op de foto's.

One schreef: "Ben ik de enige die vindt dat hij er goed uitziet zonder tatoeages?"

Of fans nu al dan niet de voorkeur geven aan Harry Styles met betekenisvolle tatoeages maakt niet uit, zolang de zanger zelf maar zelfverzekerd en blij is met zijn tatoeages. Voor hem zijn de meeste van deze tatoeages van groot belang, en zelfs de schijnbaar willekeurige zijn er met een reden.

Aanbevolen: