Nicki Minaj kroont Britney Spears tot "The Best Dancer" na haar laatste video

Inhoudsopgave:

Nicki Minaj kroont Britney Spears tot "The Best Dancer" na haar laatste video
Nicki Minaj kroont Britney Spears tot "The Best Dancer" na haar laatste video
Anonim

Britney Spears en rapper Nicki Minaj hadden een van de beste Instagram-interacties nadat de 'Toxic'-zangeres een video plaatste waarin ze danst.

Spears heeft haar bijna 40 miljoen volgers vaak getrakteerd op geïmproviseerde danssessies die op haar Instagram zijn geplaatst. Deze keer gaf ze toe dat ze 30 versies van dezelfde video had opgenomen terwijl ze op vakantie was in Maui met haar verloofde (en naar verluidt echtgenoot!) Sam Asghari.

De popster onthulde ook haar onzekerheden over mensen die commentaar gaven op haar bewegingen, maar Minaj kwam te hulp en kroonde Spears tot koningin van het dansen.

Britney Spears opent op dansen als therapie

Spears plaatste een clip van twee minuten waarin ze in een lege studio danst.

"Ik heb 30 dansvideo's opgenomen toen ik in Maui was [emoji van het eiland] … dat is leuk voor mij", zei de zangeres.

"Ik weet dat ik niet de beste danseres ben", zei ze, eraan toevoegend dat "veel mensen grappen maken over de manier waarop ik beweeg".

"[…] eerlijk gezegd, zolang ik op dit punt beweeg en mijn lichaam naar buiten uitdruk… dat is voor mij helend", zei ze toen.

Spears legde ook uit dat ze dansen altijd als een soort therapie heeft beschouwd, en dat ze uren danste 'toen ik werd misbruikt', vermoedelijk verwijzend naar haar 13-jarige conservatorium.

"Therapie is allemaal geesteswerk … ik deed dat 10 uur per dag, 7 dagen per week toen ik werd misbruikt … er is niets erger dan marteling van de geest … ik heb liever dat iemand me in mijn gezicht slaat dan fck met mijn gedachten !!! Dansen [danser emoji] je denkt helemaal niet.

"Ik weet dat mijn acties niet perfect zijn, maar als je eens wist hoe goed het voelt om met mijn lichaam te voelen… Ik denk dat de meesten het zouden begrijpen!!! !! God zegene jullie allemaal !!!"

Nicki Minaj Said Britney heeft "BIG SAG ENERGY"

Na het lezen van het bijschrift van Spears, had Minaj het gevoel dat haar collega-artiest een boost in haar zelfvertrouwen nodig had en stelde haar gerust met haar uitstekende bewegingen.

"Niet de beste danseres? BRITNEY! ZET JE KROON TERUG OP EN LAAT HET DAAR BABY!!!!!!" de rapper schreef in de commentaarsectie.

"jij BENT de beste danser!!!" Minaj schreef ook en verklaarde dat Spears "BIG SAG ENERGY" uitstraalde.

Voor degenen die niet echt thuis zijn in astrologie, betekent dat gewoon Big Sagittarius Energy. Geboren op respectievelijk 2 en 8 december, zijn Spears en Minaj beide Boogschutter.

Aanbevolen: