Gene Simmons heeft enkele gedachten over het Kanye-Pete Davidson-drama

Inhoudsopgave:

Gene Simmons heeft enkele gedachten over het Kanye-Pete Davidson-drama
Gene Simmons heeft enkele gedachten over het Kanye-Pete Davidson-drama
Anonim

Het drama tussen Kim Kardashian en Kanye West zal niet snel ten einde komen, niet als het Westen het kan helpen. Kardashian heeft in februari 2021 de scheiding aangevraagd van de rapper (sindsdien is ze wettelijk single verklaard). Sindsdien is de relatie tussen het voormalige koppel van vriendschappelijk naar controversieel gegaan.

In het begin deed West uitspraken over hoe graag hij zijn gezin weer bij elkaar wil krijgen (hij en Kardashian delen samen vier kinderen). Toen echter duidelijk werd dat Kardashian al een romantische relatie had met Saturday Night Live (SNL)-ster Pete Davidson, werd het ronduit lelijk.

In de afgelopen maanden heeft West verbaal geweld gepleegd tegen de minnaar van zijn ex-vrouw. Hij heeft zelfs enkele alarmerende bedreigingen geuit tegen de komiek. Hoewel West misschien al is geslagen met een tijdelijk verbod op Instagram (voor een racistische aanval op Trevor Noah), is het waarschijnlijk dat de zaken gewoon blijven opwarmen, vooral omdat Kanye blijkbaar werd verbannen uit de Grammy's.

Veel beroemdheden hebben zich sindsdien uitgesproken over de situatie tussen West en Davidson, waaronder KISS-frontman Gene Simmons.

Kanye West heeft al maanden ruzie met Pete Davidson

West en Kardashian zijn misschien niet meer samen, maar dat weerhoudt de controversiële rapper er niet van om smeuïg te praten over de nieuwe man van de realityster. Wat ook verrassend is, is dat voorafgaand aan de romance, West en Davidson op zijn minst een burgerlijke relatie hadden.

West reageerde niet echt veel kort nadat Davidson de spot dreef met de eigen verschijning van de rapper op SNL in 2018. Slechts een jaar later aten de twee zelfs samen toen ze allebei de verjaardag van Kid Cudi bijwoonden in 2019. Kardashian was ook aanwezig.

Slechts een paar jaar later bleef West woedend achter bij Davidson na Kardashian's SNL-hostingstint in 2021. Kardashian en Davidson deelden memorabel een kus in een van de sketches en West heeft sindsdien zijn gevoelens duidelijk gemaakt over die knuffel (en vele andere problemen met zijn ex).

"Mensen doen opzettelijk dingen om gemeen te zijn en je pijn te doen, en ze spelen spelletjes, en cultureel gezien is het oké." merkte West op toen hij als gast op Hollywood Unlocked verscheen. "Hoe ga je [sic] me naar SNL brengen en de gast kussen met wie je aan het daten bent [sic] recht voor mijn neus?"

Vanaf daar is de situatie alleen maar geïntensiveerd. In januari 2022 bracht West de track Eazy uit. "God heeft me van die crash gered / Zodat ik Pete Davidson's a (Who?) kan verslaan", rapte hij. Na de dreiging van West heeft Davidson naar verluidt beveiliging ingehuurd, waarbij een bron Radar Online vertelde dat de fans van West "naar zijn liedjes kunnen luisteren en ernaar kunnen handelen".

In februari deelde West ook dat Kardashian hem had gevraagd de veiligheid van Davidson te garanderen terwijl hij zijn nieuwe bijnaam voor Davidson onthulde. In een screenshot van een gesprek met zijn ex-vrouw, dat hij deelde op Instagram, schreef de rapper: "OP VERZOEK VAN MIJN VROUW GELIEVE NIEMAND FYSIEKE IETS TE DOEN OM SKETE IM GA DE SITUATIE ZELF AAN TE NEMEN."

In een andere post beschimpte de rapper Davidson schijnbaar ook op sociale media. "Hallo Skete, heb je nog meer grappen over geestelijke gezondheid voor mij?" West schreef in een Instagram-bericht met een video van Davidson's SNL-sketch uit 2018. "Deze jongen dacht dat hij weg kon komen met het uitvoeren van deze schets voor het team dat dit voor hem schreef. Dit is geen intimidatie. Dit is terugverdientijd.”

Sindsdien bleef West de situatie escaleren. Meer recentelijk bracht de rapper een videoclip uit voor Eazy waarin een kleiversie van Davidson te zien was die werd vastgebonden, onthoofd en vervolgens schijnbaar levend begraven. Het kwam zelfs met een tekst met de tekst: "Iedereen leefde lang en gelukkig NA / BEHALVE SKETE JE WEET WIE / JK HIJ IS GOED." West bracht later ook een tweede versie van de video uit. Deze keer was er een wazig beeld van Davidson te zien die brutaal werd aangevallen door een aap.

Ondanks alles werd onthuld dat Davidson West persoonlijk probeerde te bereiken. In een screenshot van vermeende tekstuitwisselingen geplaatst door Davidson's vriend, komiek Dave Sirius, vroeg de SNL-ster West om "een seconde te nemen en te kalmeren". De zaken gingen echter slechter toen West vroeg waar hij was en Davidson onthulde dat hij "in bed" lag met Kardashian.

Dit is wat Gene Simmons te zeggen had over de vete van Kanye West met Pete Davidson

West's grimmige karakterisering van Davidson heeft geleid tot veel verzet van zowel fans als mede-beroemdheden. Het lijkt er zelfs op dat Simmons niet anders kon dan zich uit te spreken over het onderwerp na alles wat er tot nu toe is gebeurd.

Tijdens een gesprek met TMZ erkende Simmons dat West een 'getalenteerde man' is. Hij is echter ook "niet goed bij zijn hoofd", aldus de rockster.

“Het zijn serieuze dingen. Dit is je vrouw, de moeder van je kinderen', legde de muzikant uit. “Het is niet kinderachtig. Er is iets klinisch mis met hem, zoals hij heeft toegegeven. Het is een psychologisch probleem.”

Het lijkt er ook op dat Simmons een suggestie heeft hoe met West om te gaan. "Op een bepaald moment, als iemand zich misdraagt, werkt een goede klap [werkt]", verklaarde hij. Na een korte zelfreflectie merkte Simmons echter op: "Oh, sorry, ik wist niet dat ik zo'nwas."

Op dit moment is het onduidelijk hoe lang de vete tussen West en Davidson zal aanslepen. West lijkt van plan te blijven zich uit te spreken tegen Davidson en zijn ex-vrouw. Ondertussen lijken Kardashian en Davidson gelukkig samen te zijn ondanks het drama met West.

Aanbevolen: