Elle Fanning heeft een aantal brutaal eerlijke gedachten over het zijn in de Grote

Inhoudsopgave:

Elle Fanning heeft een aantal brutaal eerlijke gedachten over het zijn in de Grote
Elle Fanning heeft een aantal brutaal eerlijke gedachten over het zijn in de Grote
Anonim

Ondanks aanvankelijke bezwaren van de ouders van Elle en Dakota Fanning, hebben beide vrouwen naam gemaakt in het bedrijf. Zozeer zelfs dat je zou kunnen stellen dat ze twee van de meest productieve acteurs van hun generatie zijn. Vooral Elle lijkt een moment te hebben. Mede dankzij haar hoofdrol in The Great van Amazon Prime.

Tijdens een interview met Vulture over het tweede seizoen van The Great, wierp Elle enig licht op haar ware gevoelens over de show. Hoewel het de loop van haar carrière heeft veranderd en haar op creatieve wijze eindeloze beloningen heeft opgeleverd, bood het ook een aantal uitdagingen…

6 Elle Fanning was er niet helemaal zeker van dat ze in The Great zat

Elle was aanvankelijk betrokken bij het project toen het nog een film was. Toen Tony McNamara in eerste instantie op het idee kwam om Catherine's beklimming in Rusland te hervertellen door een zeer moderne lens, kwam Elle onmiddellijk in me op.

"Tony McNamara, de maker, had een aantal dingen gezien waar ik in was geweest en dacht hiervoor aan mij," legde Elle uit. "En eerlijk gezegd wist ik niet dat dit is wat ik zocht, maar deze rol en deze serie is alles wat ik zocht. Ik denk dat ik 20 was toen ik de pilot deed. Nu ben ik 23 en denk ik aan seizoen twee komt uit, ik word erg emotioneel als ik over de serie praat. Catherine betekent veel en we houden allemaal van elkaar in de cast. Iedereen komt hier en zegt dat, maar het is waar!"

5 Elle Fanning voelde zich ongemakkelijk tijdens het spelen van zwangerschap

Gedurende het grootste deel van het tweede seizoen van The Great is Catherine zwanger van Peters kind. Dit is zowel een bescherming voor haar als haar moorddadige echtgenoot (gespeeld door Nicholas Hoult) die wanhopig op zoek is naar een erfgenaam. Maar het was ook een tikkende tijdbom. Kortom, het was een fantastisch verhalend apparaat. Maar dat betekent niet dat het gemakkelijk was om te spelen.

"Ik ben heel lang zwanger - eigenlijk het hele seizoen. Het groeit en groeit, en de manier waarop je loopt, het is een beetje verzwaard. De prothese duurde twee uur om aan te doen, terwijl we dat eigenlijk zouden doen zie het vlees, " legde Elle uit.

"Ze zeiden tegen me: 'Oké, zo zou je eruit zien als zwanger.' Ik heb zoveel foto's naar mijn zus en mijn moeder gestuurd! [Lacht] Ik kon het niet geloven! Het zag er zo echt uit. Ze vormden het naar mijn lichaam. Ik denk dat het zoveel aan Catherine heeft toegevoegd. De lichamelijkheid is absoluut veranderd. Grappig genoeg, Ik had zoiets van, 'Geweldig! Ik hoef dit seizoen geen korsetten te dragen!' En ze zeiden: 'Nee, ze droegen ze nog steeds tijdens de zwangerschap.' We zouden iets doen waarbij het over de bult zou zijn, zodat het niet strak zou zitten, en toen zeiden ze: 'De kleren zien er niet zo goed uit.' Dus ik zou een korset onder de bult dragen. Elke dag!"

4 Elle Fanning over het spelen van Catherine The Great

In haar interview met Vulture legde Ellen uit dat de maker van de serie, Tony McNamara, uitgebreid onderzoek doet naar de tijdsperiode en de zeer echte mensen die worden geportretteerd. Terwijl de show een aantal zeer lastige aspecten van Catherine The Great overslaat, inclusief haar behandeling van Joodse mensen, probeert het trouw te blijven aan haar geest.

Maar dat is Elle's zorg niet. In plaats daarvan doet ze haar best om het personage dat op de pagina wordt gepresenteerd tot leven te brengen.

"Ik heb echt nooit veel over haar gelezen, maar ik hou van haar! Ik weet dat ze de achtbaan heeft uitgevonden, dat weet ik wel. Ik las dat en ik dacht: dat klinkt heel erg leuk. Ze klinkt erg leuk."

3 Vindt Elle Fanning Gillian Anderson leuk?

The Great heeft het geluk dat het X-Files-icoon Gillian Anderson in het tweede seizoen de moeder van Catherine is. Dit bleek een grote sensatie voor Elle te zijn.

"[Gillina] heeft een ongelooflijke boog. Het is heel mooi en heel genuanceerd geschreven. De moeder-dochterrelatie wordt heel specifiek. En ik denk dat je Catherine's behoefte kunt zien om perfect te willen zijn voor haar moeder, en Gillian … de komische timing is net voorbij. Ze is zo grappig."

Elle vervolgde: "We voelen ons allemaal erg op ons gemak bij elkaar. We zijn allemaal dom en een beetje gek. Toen Gillian de eerste keer op de set kwam, waren we allemaal erg op ons best! Maar dan is ze dom en maf, dus we hadden allemaal zoiets van: 'Oké! Geweldig! Je bent een deel van ons.'"

2 Elle Fanning en Nicholas Hoult's relatie

Het is niet meer dan normaal dat je je afvraagt of Elle en Nicholas in het echt close zijn. De overgrote meerderheid van hun scènes op The Great zijn tenslotte met elkaar. En hun chemie is vuur. Volgens haar interview met Vulture is deze chemie volkomen authentiek.

"Mijn favoriete scènes op de set zijn die met Nick. Iedereen is ongelooflijk, maar die vlezige scènes die Tony schrijft zijn zo lang, met het heen en weer en het geklets en het ritme. We zijn in die groef gekomen nu we meer kunnen ontdekken dan in het eerste seizoen, dus er zijn er veel in seizoen twee. Ik hou zoveel van Nick."

1 Elle Fanning over werken met een intimiteitscoördinator

Er is geen tekort aan acteurs die problemen hebben met het filmen van intieme scènes. Onlangs legde Miles Teller uit dat dit de grootste uitdaging is waarmee hij op de set te maken heeft gehad. Maar de aanwezigheid van een intimiteitscoördinator maakt de zaken voor sommige acteurs draaglijker.

In haar interview met Vulture legde Elle uit dat ze ondanks haar relatief lange carrière in de showbizz maar met één intimiteitscoördinator heeft gewerkt.

"[The Great] was de eerste keer dat ik met een intimiteitscoördinator werkte, het eerste seizoen. Ik had dat nog nooit eerder meegemaakt. Het is duidelijk dat er veel seks in onze show is - niet alleen wij, maar een ook veel andere personages, en ook achtergrondacteurs die gewoon seks hebben in de gang, "legde Elle uit.

"Ik vond het nuttig. Ze zorgen ervoor dat de set gesloten is - alleen logistieke dingen. Maar ik voel me op die manier redelijk veilig bij iedereen, dus het was niet zo dat ik haar daarvoor zo hard nodig had. We hebben hier vorig seizoen een beetje over gesproken, maar de technische kant ervan, waardoor het er echt uitziet - ik realiseerde me niet dat het hun taak is om het er ook echt uit te laten zien voor tv. Hoe kunnen we het nep maken zonder het te doen? Dat was nuttig voor mij. Daarna zou ze zeggen: 'Je moet een beetje lager gaan.' Ik zou zeggen: 'Geweldig! Vertel me deze dingen!' 'Doe dit meer, doe dat meer' - de technische details. Dat vind ik leuk, want het gaat erom hoe je het er zo goed mogelijk uit wilt laten zien."

Aanbevolen: