Parent Trap-ster Elaine Hendrix heeft een aantal brutaal eerlijke gedachten over de film en haar ervaring met het maken ervan

Inhoudsopgave:

Parent Trap-ster Elaine Hendrix heeft een aantal brutaal eerlijke gedachten over de film en haar ervaring met het maken ervan
Parent Trap-ster Elaine Hendrix heeft een aantal brutaal eerlijke gedachten over de film en haar ervaring met het maken ervan
Anonim

Het is absoluut schokkend dat Lindsay Lohan bijna niet de ster was van The Parent Trap. Zonder twijfel is zij de belangrijkste reden waarom de remake van 1961 zo goed werkt en aanvoelt als een totaal aparte film. Hoewel Lindsay niet de hele film uit 1998 in haar eentje droeg. Regisseur Nancy Meyers zorgde er ook voor dat de film gevuld werd met ervaren artiesten zoals Dennis Quaid, Maggie Wheeler, Joanna Barnes en wijlen Natasha Richardson. Maar Nancy koos ook relatief onbekende acteurs om enkele van de belangrijkste bijrollen in te vullen; namelijk Elaine Hendrix als het stiefmonster, Meredith Blake.

Hoewel veel fans zich afvragen wat er met Elaine Hendrix is gebeurd na The Parent Trap, heeft ze een onuitwisbare indruk op hen achtergelaten. Haar optreden is gemakkelijk een van de meest vermakelijke in de film. En het lijdt geen twijfel dat Elaine de ervaring op prijs stelt. Maar in een interview met Vulture onthulde Elaine haar ware gedachten over haar karakter en haar grootste probleem met de film zelf.

6 Wist Elaine Hendrix dat ze auditie deed voor de schurk van The Parent Trap?

Eliane Hendrix was zich zeer bewust van de originele Parent Trap-film toen ze het script voor de remake las. Ze was zelfs een grote fan van de originele film uit 1961, puur omdat haar moeder er absoluut door geobsedeerd was. Dit komt vooral omdat ze wilde opgroeien tot Hayley Mills, de vrouw die een van de Lindsay Lohan-personages in het origineel speelde. In sommige opzichten moest Elaine's moeder plaatsvervangend door haar leven toen ze werd gecast. Alleen, Elaine speelde niet de hoofdrol… ze speelde de schurk. En dit is iets wat ze misschien niet wist, gezien de opwinding die ze had.

"De auditie, voor mij, de allereerste, was op het allerlaatste moment," zei Elaine tegen Vulture. "Ik had niet veel tijd om me voor te bereiden en erover na te denken. Het volgende dat ik weet, ben ik op kantoor met Nancy en Charles [Shyer] en Dennis [Quaid] en Lindsay. En dan, de volgende wat ik weet, ik heb het geboekt. Maar ja, ik wist dat ik de zware zou worden."

5 Wat Elaine Hendrix echt van Meredith Blake denkt

Op de vraag van de interviewer bij Vulture of ze Meredith Blake wel of niet beschouwt als de schurk van The Parent Trap, antwoordde Elaine aanvankelijk 'ja'.

"Dat gezegd hebbende, ik ben absoluut geschokt, maar ik hou van die dag, er zijn tientallen meiden, een hele generatie nu, die Meredith niet als een schurk zien. Ze zien haar als een ambitie. Met elk personage dat een acteur speelt, moeten we ons gedrag rechtvaardigen. Dus, weet je, Elaine Hendrix, de actrice, wist dat Meredith Blake de slechterik was, maar voor zover Meredith Blake gaat… ze deed gewoon wat ze nodig had om te krijgen wat ze wilde in het leven. Ze zag hier niets verkeerds in. Er is zeker een deel van mij dat blij is voor Meredith Blake dat ze in het gelijk is gesteld."

4 Elaine Hendrix heeft een groot probleem met de ouderval

Hoewel Elaine het geweldig vond om deel uit te maken van The Parent Trap, beweert ze niet dat het zonder gebreken is. Tijdens haar interview met Vulture heeft ze zelfs een absoluut groot probleem met de film aan het licht gebracht.

"Ik blijf me meteen voorstellen… je bent met iemand getrouwd of je bent met iemand samengekomen. Ik kan me niet herinneren of ze oorspronkelijk getrouwd waren, Nick en Elizabeth. Je hebt eigenlijk baby's. Ze baart ze. Dan krijg je ruzie, en een van jullie neemt de ene [baby], en de andere neemt de andere. Dat moment als moeder, laat staan de vader, ga je er een opgeven van je kinderen? Dat is waar, als we gaten porren, voor mij, dat het grootste gat is, "legde Elaine uit."Vooral iemand die zo aardig en innemend is als Natasha [Richardson] in het echte leven was en in hoe ze Elizabeth speelde. Het is onmogelijk dat die vrouw een van haar kinderen opgeeft. De logistiek? degene die het dichtst bij je staat?"

3 De echte inspiratie voor Meredith Blake

Hoewel Meredith Blake niet echt gebaseerd was op een echt persoon, legde Elaine uit dat haar optreden sterk werd beïnvloed door een aantal zeer echte (en beroemde) mensen…

"[Eén] publicatie zei dat ik een jonge Goldie Hawn was. Een zei dat ik net Barbara Stanwyck was. Al deze, ik dacht: ja! Ik heb veel Meredith gemodelleerd naar Old Hollywood. Vrij snel daarna, Ik ontmoette Sigourney Weaver. Ze zei tegen me: 'Oh, je speelt zo'n goede b.' Dat was een ultiem compliment, want ik had haar bestudeerd in Working Girl. Uitgeroepen worden door Sigourney Weaver was de kers op de taart,' zei Elaine tegen Vulture.

2 Hoe oud was Elaine Hendrix tijdens het filmen van The Parent Trap?

Elaine was eigenlijk exact dezelfde leeftijd als haar personage toen ze The Parent Trap maakte. Maar beide 26 jaar oud waren slechts het begin van de overeenkomsten tussen de acteur en het enigszins verachtelijke personage dat ze speelde …

"We waren precies even oud. Dat was niet zo bedoeld; het was gewoon zo. Elke keer dat je een optreden boekt, laat staan een hoofdrol, in een grote studiofilm - ik was 26 jaar oud; dat voelde als zo'n prestatie. Ik had dezelfde drive en ambitie van Meredith. Meredith is veel meer in elkaar gezet en - hoe is het woord? Kostbaar. Ze is niet zo buiten en natuurlijk en, weet je… met luizen en dat soort dingen, terwijl ik dat ben alles over dieren. Ik ben helemaal voor kamperen. Ik hou van kinderen. Ik denk dat een van de grootste verschillen is dat ik me niet zo fantastisch kleedde als Meredith."

1 De relatie van Elaine Hendrix met Lindsay Lohan

Ondanks dat ze op de reünie van The Parent Trap waren en samen speelden in een geliefde film, zijn Elaine Hendrix en Lindsay Lohan niet echt close.

"Lindsay was eigenlijk 11 toen ik 26 was. Het had geen zin om contact te houden met een kind", legde Elaine uit aan Vulture toen hem werd gevraagd naar haar relatie met het verontruste voormalige kindsterretje. "Nu we ouder zijn, is het net als met iedereen in het bedrijf: Lindsay zegt hallo. Oh, hey, Elaine zegt hallo. Dat soort dingen. Ik ben haar nog niet eens tegengekomen."

Aanbevolen: