Kim Kardashian en Pete Davidson zijn misschien niet op dezelfde pagina in hun relatie

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian en Pete Davidson zijn misschien niet op dezelfde pagina in hun relatie
Kim Kardashian en Pete Davidson zijn misschien niet op dezelfde pagina in hun relatie
Anonim

Kim Kardashian en Pete Davidson zijn al een tijdje aan het daten. De Kardashians-ster heeft het zelfs Instagram-officieel gemaakt, terwijl de Saturday Night Live-grappige net een borsttatoeage heeft met de tekst 'mijn meisje is een advocaat'. Maar volgens een bron zitten de twee misschien niet op dezelfde lijn in hun relatie. Ze zeggen dat hij, net als de meeste van Davidsons vroegere relaties met beroemde vrouwen, alleen bij de schoonheidsmiljardair is voor slagkracht.

Pete Davidson & Kim Kardashian hebben geen persoonlijke connectie

Hoewel de bron beweert dat Kardashian "ervan overtuigd is dat ze verliefd is" op Davidson, zeiden ze dat het paar niet veel te doen heeft buiten de slaapkamer…"Pete en Kim hebben fysiek de tijd van hun leven", vertelde de insider aan Heat. "Maar net als veel van zijn eerdere veroveringen eist hij geslachtsgemeenschap en er is lang niet zoveel verbinding als ze buiten de slaapkamer zijn." Ze voegden eraan toe dat Kardashian "niet langer intiem was" met Kanye West lang voordat ze de scheiding aanvroeg.

Als gevolg hiervan was de realityster "verhongerd van genegenheid" toen ze uit haar huwelijk kwam. De bron onthulde dat Kardashian daarom aanvankelijk besloot om het terloops met Davidson te beginnen. "Kim ging hierop in door te beweren dat ze het heel casual zou houden, maar nu is ze ervan overtuigd dat ze verliefd is, terwijl het waarschijnlijk gewoon lust is", zeiden ze. Ze uitten ook hun bezorgdheid over de "[verslaving] aan roem" van de komiek, aangezien het daten van Kardashian veel glimmende voordelen met zich meebrengt. Ze beweerden dat de zakenvrouw naar verluidt "achterover buigt" om de King of Staten Island-ster tevreden te stellen. Maar voor Davidson is het "de zaken en de slaapkamer en dat is het dan ook."

Maar in haar controversiële Vogue-interview in maart 2022 zei Kardashian dat ze met het ouder worden een "nul f---s-gegeven" houding heeft ontwikkeld. Haar zus Kourtney Kardashian voegde toe: “Toen Kim en ik elk 40 werden, kregen we al deze sms-berichten van onze grootmoeder en onze neef en mensen boven de 40. beste plek in je leven." Dus we zijn er zeker van dat Kardashian een geweldige tijd heeft met haar nieuwe beau.

Kim Kardashian over hoe hij Instagram officieel maakt met Pete Davidson

Tijdens haar recente verschijning op The Ellen DeGeneres Show, zei Kardashian dat ze gelooft dat "het niet officieel is totdat je het plaatst", vandaar haar beslissing om foto's van haar en Davidson op het 'gram te delen. "Ik heb de schattigste foto's van ons en ik wil zeggen: 'Oh mijn God, we zijn zo schattig.' Maar dan heb ik zoiets van: 'Wees niet zo wanhopig. Post niet zo veel, geef gewoon een glimp', deelde ze."Ik weet niet wat het juiste is om te doen, ik ben niet meer met elkaar uitgegaan sinds Instagram bestond. Ik weet niet wat de regels zijn."

Kardashian sprak ook over de nieuwe tatoeages van Davidson die aan haar zijn opgedragen. "Hij heeft een paar tatoeages, een paar schattige die hij heeft," zei ze, eraan toevoegend dat haar favoriet degene is die zegt: "mijn meisje is een advocaat." Maar wat de fans echt verbaasde, was dat de komiek zijn borst gebrandmerkte met de naam van Kardashian om een permanent litteken te creëren. "Hij zei: 'Ik wil er niet vanaf kunnen komen of het verdoezelen. Ik wil het daar als een litteken op mij'", zei de schoonheidsmagnaat over het idee achter de branding.

DeGeneres was ook verrast. Maar aan het begin van het interview wees ze erop hoe Kardashian is veranderd sinds ze met Davidson uitging. "Ik zie een verschuiving in jou, een gemak voor jou, een heel andere kant," zei de gastheer. De aspirant-advocaat antwoordde: “ik ging ervoor. Ik had zoiets van, ‘weet je wat, ik ben in de veertig. Ga er gewoon voor. Vind je geluk. Ik ging ervoor en nam de tijd. Ik heb het gevonden en het voelt zo goed. Daar wil ik voor altijd aan vasthouden."

Komt Pete Davidson op 'The Kardashians'?

Toen hem werd gevraagd of Davidson in de nieuwe Hulu-show van Kardashian zou zijn, vertelde de moeder van vier aan Variety: "Ik heb niet met hem gefilmd. En ik ben er niet tegen. Het is gewoon niet wat hij doet Maar als er een evenement zou zijn en hij was erbij, zou hij de camera's niet vertellen om weg te komen. Ik denk dat ik misschien iets heel spannends ga filmen, maar het zou niet voor dit seizoen zijn.' Ze voegde eraan toe dat seizoen 1 van The Kardashians zal laten zien "hoe [ze] elkaar hebben ontmoet en wie contact heeft opgenomen met wie en hoe het is gebeurd en alle details die iedereen wil weten."

De familie zal deze keer echter veel voorzichtiger zijn met het delen van hun privéleven. "Ik sta zeker open om te praten, en ik leg het zeker uit", zei Kardashian over haar romance met Davidson in de show."Vroeger deelden we zoveel in re altime, en toen we eenmaal beseften dat re altime een beetje eng en lastig kan worden, hebben we zoveel meer bespaard. Ik denk dat we nog steeds erg goed zijn in delen. Ik denk dat we ben gewoon heel voorzichtig en voorzichtig, en ik denk dat dat oké is."

Aanbevolen: