Deze 'Game Of Thrones'-acteurs konden niet samen in dezelfde kamer zijn

Inhoudsopgave:

Deze 'Game Of Thrones'-acteurs konden niet samen in dezelfde kamer zijn
Deze 'Game Of Thrones'-acteurs konden niet samen in dezelfde kamer zijn
Anonim

De grootste tv-shows aller tijden tartten alle kansen en trokken elke week miljoenen kijkers binnen. Deze shows hielden mensen op het puntje van hun stoel en lieten een blijvende impact op het medium achter. Shows als Breaking Bad en The Wire zijn enkele voorbeelden van deze grote shows.

Tijdens zijn hoogtepunt was er niets zoals Game of Thrones. De cast van de show had een geweldige chemie op het scherm, en hoewel veel leden van de cast goede vrienden werden, moesten sommige leden ver van elkaar worden gehouden.

Laten we eens kijken naar de vermeende spanning op de set van Game of Thrones.

'Game Of Thrones' gedomineerde televisie

Op het hoogtepunt van zijn populariteit was er vrijwel niets op televisie dat kon wedijveren met Game of Thrones. De serie, die was gebaseerd op de boekenreeks Lied van IJs en Vuur, was een enorme prestatie op het kleine scherm en miljoenen mensen volgden het verhaal jarenlang op de voet.

Met een gigantische cast van getalenteerde artiesten in de hoofdrol, gebruikte Game of Thrones geweldig bronmateriaal om een verhaal te vertellen dat mensen de wilde wereld van Westeros in zoog. Gedurende 8 seizoenen en 73 afleveringen was deze serie groter en slechter dan al het andere in de buurt, en het fandom bereikte een koortshoogte tijdens het laatste seizoen van de show.

Helaas miste de finale van de show het doel, en veel mensen kregen een hekel aan de manier waarop het einde werd behandeld. Desalniettemin was de populariteit die deze show vond zeldzaam, en het is iets dat nog steeds bewonderd moet worden door mensen die de kans hadden om het allemaal te zien ontvouwen.

De tekortkomingen van de finale werden toegeschreven aan de schrijvers en niet aan de artiesten, die briljant waren tijdens de uitvoering van de show.

De cast kon grotendeels met elkaar opschieten

Een van de beste dingen waar Game of Thrones voor uitkwam, was de chemie van die cast terwijl hij op het scherm stond, en dit is iets dat moeilijk te maken kan zijn. Gelukkig kon de overgrote meerderheid van de cast het goed met elkaar vinden en werden er veel vriendschappen gevormd tijdens het maken van de show, ongeacht hoe de personages van de artiest met elkaar omgingen op het scherm.

De grootste sterren van de show zijn er nooit voor teruggeschrokken om hun waardering voor elkaar te uiten, en velen zijn ook naar sociale media gegaan om hilarische foto's te delen.

Een van de meest populaire paren die uit de set tevoorschijn kwamen, was Sophie Turner en Maisie Williams, die de Stark-zussen speelden in de show.

Volgens Williams: Ze speelde mijn zus, dus we waren als zussen. We kregen de rol tegelijkertijd en we groeiden samen op in de show en het was zo geweldig om nog iemand te hebben die er doorheen ging tegelijkertijd omdat ik denk dat ik dat gewoon zou hebben gedaan, anders zou het te veel zijn geweest.”

Een andere belangrijke connectie was die van Kit Harington en Rose Leslie, die elkaar ontmoetten en verliefd werden tijdens het maken van de show.

Hoe geweldig dit ook was, er zijn details bekend over enkele leden van de cast die serieuze problemen met elkaar hebben.

Lena Headey en Jerome Flynn hadden ernstige problemen

In 2014 zei een bron: "Jerome en Lena praten niet meer met elkaar en ze zijn nooit tegelijkertijd in dezelfde kamer."

Dit verraste fans, omdat veel mensen geen idee hadden dat er dergelijke problemen op de set waren. Het bleek dat het paar in de jaren 2000 was uitgegaan en dat ze uiteindelijk een plek bereikten waar ze niet bij elkaar in de buurt konden zijn. Die specifieke details zijn niet bekend, maar het nieuws dat ze niet in staat waren om samen te werken, haalde snel de krantenkoppen.

Jaren na deze berichten zei Flynn: "We waren eigenlijk samen in dezelfde scène. En de laatste keer dat ik Lena zag, waren we aan het praten, dus ik zou niet alles geloven wat je leest en… [de media] kunnen word behoorlijk wanhopig op zoek naar verhalen.”

Hij zou ook zeggen: "Lena is een geweldig persoon en een geweldige actrice."

Dit geeft zeker een ander perspectief op wat werd gemeld, maar het moet worden opgemerkt dat dit enkele jaren na die eerste rapporten werd gezegd. Elk verhaal heeft twee kanten en de waarheid ligt meestal ergens in het midden.

Ongeacht wat er is gebeurd, Game of Thrones was in staat om te doen wat het moest doen om zijn acteurs te huisvesten en de opnames te regelen. Hoewel het de landing niet behield, was de serie nog steeds een krachtpatser op televisie, en zowel Headey als Flynn zullen voor altijd met elkaar verbonden zijn via de show.

Aanbevolen: