Terwijl The Queens Lawying Up, prins William en prins Harry aan het herstellen zijn

Inhoudsopgave:

Terwijl The Queens Lawying Up, prins William en prins Harry aan het herstellen zijn
Terwijl The Queens Lawying Up, prins William en prins Harry aan het herstellen zijn
Anonim

Prins Harry en prins William hebben een manier bedacht om de gebroken stukken van hun rotsachtige relatie weer in elkaar te zetten. Afstand doet het hart echt groeien.

Wie had gedacht dat deze twee koninklijke broers zouden zijn overgegaan van jarenlang niet praten naar wekelijkse zoomsessies. Is hun koninklijke breuk officieel verschoven naar het vrolijke land?

Volgens koninklijke expert Stewart Pearce doen Meghan Markle en hertogin Kate het ook uitstekend. "Ik weet dat de vier met elkaar praten en ze praten via Zoom en FaceTime", vertelde de auteur van Diana: The Voice of Change exclusief aan Us Weekly op dinsdag 24 augustus."Ze zijn heel close met elkaar."

Er is genoeg tijd verstreken sinds het abrupte vertrek van Harry en Meghan uit de koninklijke familie, waardoor zijn broer volledig overrompeld is. De broers besloten uiteindelijk hun relatie boven het drama te stellen, en velen geloven dat dit kwam door hun overleden moeder Diana.

Onthulling standbeeld van Diana

"Ze hebben absoluut een nieuwe pagina in hun relatie omgeslagen en zijn begonnen met de genezing", een bron die exclusief in juli werd onthuld. "Iedereen om hen heen was opgewonden om te zien hoe dichtbij ze waren op de dag van de onthulling van het standbeeld."

Kate en Meghan hebben een paar maanden geleden weer contact gemaakt en hebben een hechte vriendschap opgebouwd. De hertogin van Cambridge stuurde zelfs bloemen naar haar schoonzus na de geboorte van hun dochter, Lilibet.

“Hun lens op de wereld is sterk geïndividualiseerd,” vertelde hij ons. "En wat opmerkelijk is, is dat ze elkaar allemaal volledig respecteren, maar deze lens is anders."

Terwijl de broers vol verzoening zijn, lijkt het alsof de koningin zich voorbereidt op oorlog.

The Queen Lawyers Up

De koningin is klaar voor de release van Harry's memoires.

Hopelijk kan de koningin een pagina uit het boek van prins William overnemen, maar het lijkt erop dat ze klaar is met de capriolen van Harry en Meghan.

"Ondanks het feit dat Harry en Meghan het grootste respect voor de koningin hebben behouden tijdens hun interviews en media-optredens, geven rapporten nu aan dat ze het beu is hoeveel koninklijke thee er echt is gemorst, en ze is voorbereid om een advocaat te hebben om de eer van de koninklijke familie te verdedigen."

Aanbevolen: