Kardashians krijgen reactie van fans voor het werken met de voormalige manager van Britney Spears

Kardashians krijgen reactie van fans voor het werken met de voormalige manager van Britney Spears
Kardashians krijgen reactie van fans voor het werken met de voormalige manager van Britney Spears
Anonim

Britney Spears's strijd om de controle over haar leven terug te krijgen na dertien jaar onder een restrictieve conservatorschapsovereenkomst te hebben geleefd, heeft de aandacht van de hele wereld getrokken. De FreeBritney-beweging was enorm op sociale media, en het momentum achter de zorgen van fans over de ster was genoeg om langdurige juridische overweging van het contract dat ze heeft gehad, aan te wakkeren. Het is een hedendaags bewijs van de kracht die de publieke reactie kan hebben.

En een van de meest herkenbare gezichten voor FreeBritney-supporters is die van Lou Taylor, de voormalige bedrijfsmanager van de ster. Taylor's entertainmentbedrijf, Tri Star Sports and Entertainment Group, hield Spears jarenlang onder een microscoop en controleerde haar gedrag. En volgens een nieuwe Netflix-documentaire was Taylor zelf nauw betrokken bij het opstellen van de beruchte conservatorschapsovereenkomst.

Naast de vader van de hitmaker van Gimme More, Jamie Spears, is Taylor een van de meest beruchte figuren in het conservatoriumdrama geworden. Het is dan ook geen verrassing dat fans enthousiast hebben gereageerd op de berichtgeving van Page Six dat de hele Kardashian-familie zaken heeft gedaan met de ex-manager van Spears in de maanden sinds de diepte van haar betrokkenheid bij de juridische strijd werd onthuld. Het nieuwsuitzending meldde gisteren dat Taylor dit jaar had gehandeld als een "agent van dienst" voor de familie en de correspondentie afhandelde voor verschillende van hun zakelijke ondernemingen.

Nu zetten fans van Spears de reality-tv-reuzen aan, met de ene die schrijft: "We wisten al dat ze geen moraal hebben", terwijl een andere tweette: "Nog een reden om de Kardashians te annuleren." En anderen hebben zelfs gespeculeerd dat Taylor betrokken was geweest bij de geruchten over pogingen om Kanye West onder toezicht van een conservatorium te plaatsen. Een persoon schreef: "Hollywood moet voorzichtig zijn om in nauw contact te komen met deze vrouw Lou Taylor, onthoud dat ze hetzelfde probeerden te doen met Kanye West, maar hij vluchtte naar Wyoming".

Terwijl anderen suggereerden dat de familie had geprofiteerd van het fortuin van Spears, dat haar grotendeels is onthouden vanwege de voorwaarden van het door de wet aangestelde contract. Ze schreven: “Niet verwonderlijk. Ze gebruikten zwarte mensen om hun start te maken en vervolgens Britney's gestolen geld om hun fortuin te laten groeien. Deze familie heeft door en door bewezen dat ze alleen om geld geven.”

Leden van de Kardashian-clan hebben zich bij de rest van Hollywood aangesloten bij het uiten van hun steun voor Spears, waarbij Kim in maart in een bericht op sociale media deelde dat ze "veel empathie" voelde voor de zangeres. Het is dus mogelijk dat de familie zich gewoon niet bewust was van Taylors ingewikkelde betrokkenheid bij de conservatorschapszaak. Maar hoe dan ook, het lijkt erop dat dit een geval is van Kris Jenner's meestal geweldige momager- en zakenvrouwvaardigheden die het doel echt missen.

Aanbevolen: