Selena Gomez maakt subtiele dissert tegen Hailey Bieber

Inhoudsopgave:

Selena Gomez maakt subtiele dissert tegen Hailey Bieber
Selena Gomez maakt subtiele dissert tegen Hailey Bieber
Anonim

Het is jaren geleden dat Justin Bieber en Selena Gomez hun eigen weg gingen. Maar het is misschien niet allemaal water onder de brug, aangezien Selena schaduw leek te werpen op de vrouw van de zangeres Hailey Bieber.

Volgens E! Nieuws, het internet was ervan overtuigd dat Selena het model afkeurde nadat ze allebei online over hun schoonheidsroutines hadden gepost. Op 10 mei plaatste Hailey een reeks "Get Ready With Me" -video's op TikTok, alleen voor Selena om een clip op haar eigen account te plaatsen terwijl ze haar routine doorliep.

Selena's video werd al snel overspoeld met opmerkingen van mensen die haar ervan beschuldigden te proberen Hailey te verslaan door haar eigen GRWM zo snel te posten. Sommigen beschuldigden de voormalige Disney-ster er zelfs van dat hij op subtiele wijze de spot dreef met Hailey in de clip.

"LOL, ik weet naar wie ze verwijst," merkte een persoon op, terwijl een ander schreef: "Wacht… probeert ze je voor de gek te houden, weet wie."

Selena verontschuldigde zich bij Hailey voor de snub

Nadat Selena's commentaarsectie ontplofte, reageerde de oprichter van Rare Beauty op de controverse. Ze zei dat ze niet wist hoe haar video zou worden opgenomen.

"Dit is waarom ik geloof in het zorgen voor je geestelijke gezondheid," merkte Sel op. "Jongens geen idee wat ik heb gedaan, maar het spijt me echt. Geen slechte bedoelingen. Binnenkort verwijderen." De zangeres zette vervolgens de reacties op de video uit, hoewel veel volgers haar vertelden dat ze zich nergens voor hoefde te verontschuldigen.

Selena en Justin gingen vele jaren met elkaar uit voordat hij in september 2018 in het huwelijksbootje stapte met Hailey. De exen erkenden voor het eerst publiekelijk hun romance in 2011 en werden voor het laatst gekoppeld begin 2018, slechts enkele maanden voordat hij verbond de knoop.

De afgelopen jaren heeft Selena Justin beschuldigd van emotionele mishandeling. “Het is gevaarlijk om in een slachtoffermentaliteit te blijven. En ik ben niet respectloos, ik heb echt het gevoel dat ik het slachtoffer was van bepaald misbruik, vertelde ze NPR in 2020 over haar breuk in 2018 met Justin.

Selena heeft Hailey in het verleden in de schaduw gesteld

Hoewel Selena en Justin verder lijken te zijn verhuisd, zijn er verschillende keren geweest dat de aluin van Wizards of Waverly Place werd beschuldigd van het dissen van de vrouw van haar ex-vriendje.

Selena's nummer "Lose You To Love Me" uit 2019 werd beschuldigd van het direct afwijzen van Hailey met de tekst "In two months, you Replace us / Like it was easy."

De zangeres ging later naar sociale media om haar fans te vragen om te stoppen met speculeren en bekritiseren. "Ik sta er niet voor dat vrouwen andere vrouwen afbreken en dat zal ik ook nooit doen", schreef ze. “Dus wees alsjeblieft aardig voor iedereen. Het maakt niet uit wat de situatie is. Als jullie mijn fans zijn, wees dan alsjeblieft niet onbeleefd tegen iemand."

Pas in april deed Hailey online een pleidooi voor haar volgers om te stoppen met het vergelijken van haar en Selena, wat bewijst dat deze vrouwen klaar zijn om voorbij het drama te gaan.

Aanbevolen: