Addison Rae's ex-vriend wordt om deze reden vergeleken met Kanye West

Inhoudsopgave:

Addison Rae's ex-vriend wordt om deze reden vergeleken met Kanye West
Addison Rae's ex-vriend wordt om deze reden vergeleken met Kanye West
Anonim

Sinds ze voor het eerst lid werd van de app in 2019, is het veilig om te zeggen dat Addison Rae omhooggeschoten is naar TikTok-supersterrendom, met meer dan 87 miljoen volgers. Alsof dat nog niet indrukwekkend genoeg was, heeft Addison ook een volledige zang- en acteercarrière buiten TikTok gelanceerd. De jonge ster maakte haar acteerdebuut in de Netflix-rom-com He's All That in 2021. Maar volgens haar ex-vriend en mede-TikTok-ster, Bryce Hall, is het succes van Addison niet alleen van haarzelf, maar eerder dankzij de hulp van Bryce Zoals fans weten, was hun breuk niet zo vriendschappelijk, waarbij Bryce beweerde dat hun breuk "erg eenzijdig" was."Terwijl hij verscheen in de aflevering van de Raw Talk Podcast van 4 januari met Bradley Martyn, roerde Bryce de pot toen hij beweerde dat hij verantwoordelijk was voor Addison's roem. Bryce stopte vorig jaar in een interview. Hier zijn alle details.

Wat is het drama tussen Bryce Hall en Addison Rae?

Tijdens het recente podcast-interview, toen hem werd gevraagd wie het eerst beroemd werd, zei Bryce: "Ik herinner me toen ze 35k had, en ik had 700.000 of iets dergelijks op Instagram." "Dmn, dus jij hebt Addison gemaakt?" antwoordde Bradley. "Ja," lachte Hall en voegde eraan toe: "Waar is die cheque?"

Hoewel de groep verduidelijkte dat de opmerkingen van Bryce slechts een grap waren, en zijn ex "volledige rekwisieten" gaf om het zo ver in de branche te maken, trok het nog steeds serieuze wenkbrauwen bij fans. De supporters van Addison waren niet zo blij met wat Bryce te zeggen had. Op Instagram klapte een gebruiker terug naar Hall en zei: "Ze maakte hem relevant." Een andere fan maakte een hilarische verwijzing naar de iconische uitspraak van Kanye West dat hij Taylor Swift beroemd maakte door te schrijven: "Bryce had zijn Kanye-moment." Fans zijn het erover eens dat Addison een groot compliment verdient voor alle projecten die ze in haar eentje heeft aangepakt. Het is ook veilig om aan te nemen dat haar algehele succes op de lange termijn niets te maken had met Bryce.

Om brandstof op het vuur te gooien, brengt Addison ook een nieuwe lijn energiedrankjes uit, Alani genaamd, nog geen jaar nadat Bryce een eigen energiedrankmerk Ani heeft uitgebracht. Hoewel fans niet precies zeker weten of Hall en Rae echt weer ruzie hebben achter de schermen, lijkt het erop dat deze exen elkaar in de schaduw stellen met hun recente gedrag. Bryce heeft nog geen commentaar gegeven op deze laatste golf van reacties, en fans vragen zich serieus af hoe Addison zich voelt over zijn recente opmerkingen.

Wie is de nieuwe vriend van Addison Rae?

Addison Rae en haar vriend Omer Fedi zijn nog steeds sterk, maar blijkbaar maakt hun relatie sommige mensen kapot. Wat vinden fans precies raar aan de relatie?

Addison en Omer hebben het nooit gemakkelijk gehad sinds ze voor het eerst werden gespot in juni 2021 tijdens het dakconcert van Machine Gun Kelly. Vanaf het begin zeiden volgers op sociale media dat de koppeling nogal raar was, maar dat weerhield Addison en Omer er niet van om nog meer met elkaar om te gaan. Een paar weken nadat ze samen waren gespot, plaatste Addison een video van twee kussende schaduwen op haar Instagram-verhaal, en fans dachten dat het Omer zou kunnen zijn.

Een paar dagen later reageerde Omer op een van Addisons Instagram-posts die zeker bijdroeg aan de theorieën van fans dat de twee aan het daten waren. Zijn commentaar luidde: "Ik ben verliefd op je." En om de romantiekgeruchten nog verder aan te wakkeren, liet de moeder van Addison een reactie achter op een Instagram-bericht, waarin ze zei dat Omer een fantastisch persoon is die de ziel van haar dochter laat stralen.

Fans zijn niet blij met de relatie tussen Addison Rae en Omer Fedi

De TikTok-ster en Omer Fedi bevestigden hun relatie in augustus 2021 toen de film van Addison, He's All That, op Netflix verscheen, en Omer zijn samenwerking vierde, Stay, die nummer één werd in de Billboard Hot 100-hitlijst. Destijds plaatste Omer op zijn Instagram-verhalen: "Ik en mijn baby zijn momenteel allebei nummer één. Ik ben zo zo zo trots op haar. Ik vraag me af of we het eerste stel zijn dat dat ooit doet met een film en een liedje, hoe dan ook; hou van je, schat."

In september maakte Addison hun relatie TikTok officieel toen ze een clip met Omer op een boot plaatste met een viraal geluid dat overeenkomt met regels van Outer Banks in het nummer Just For Me voordat ze Omer ging kussen voor de overgang. In november was het allemaal PDA, met Addison die een superschattige video plaatste van Omer die haar van achteren omhelsde op Instagram en op Twitter schreef: "Ik ben dol op verliefd zijn." Ze tweette ook twee emoji's die hun astrologische tekens vertegenwoordigen, Weegschaal en Ram.

Toen kwam het debuut op de rode loper. Addison woonde de 64e jaarlijkse Grammy Awards in Las Vegas bij met Omer. Hij werd genomineerd in drie categorieën, waaronder Record of the Year, Album of the Year en Song of the Year. Ze waren allemaal geliefd op de rode loper, en ze namen duidelijk een pagina uit het PDA-playbook van Kourtney Kardashian en Travis Barker, omdat de sfeer alleen maar gepassioneerde knuffels, gezichtlikken en kusjes op de rode loper was. Ondanks de kritiek van sommige fans, lijkt Addison gelukkiger dan ooit.

Aanbevolen: