De trailer voor Addison Rae's 'He's All That'-film die brutaal wordt verwoest door fans

De trailer voor Addison Rae's 'He's All That'-film die brutaal wordt verwoest door fans
De trailer voor Addison Rae's 'He's All That'-film die brutaal wordt verwoest door fans
Anonim

Jameela Jamil heeft een groot aantal commentatoren op sociale media geleid die de aanstaande film van Addison Rae, He's All That, uitbarsten.

De film is een geslachtsgewisselde remake van de geliefde tienerkomedie She's All That uit de jaren 90. De originele film speelde Freddie Prinze Jr., Rachael Leigh Cook en wijlen Paul Walker.

"Dit ziet er objectief verdomd verschrikkelijk uit", tweette de Good Place-actrice, 35.

Ondanks kritiek op de film, voorspelde Jameela verder dat He's All That hoogstwaarschijnlijk meteen een hit zal worden zodra het zijn Netflix-debuut maakt op 27 augustus.

"Wat betekent dat iedereen het gaat kijken en dat het nummer 1 wordt", schreef Jamil en voegde in een vervolgtweet toe dat het het perfecte lokaas is voor enthousiaste "haatkijkers".

"Je zult bezwijken voor de haat bij het kijken naar groepsdruk. Wacht maar. We negeren geweldige kunst en publiceren dit soort dingen met onze haat, en dan wordt het nummer 1, en dan geven studio's groen licht voor meer soortgelijke films, " legde ze gekscherend uit.

Tweeters waren het overweldigend eens met de legendarische co-host.

"Netflix annuleert goede shows om deze stieren te financieren Stop Addison Rae", een louche opmerking gelezen.

"Kan het niet accepteren dat we een Addison Rae 'She's All That'-remake krijgen voordat we een 'Stranger Things 4' krijgen", voegde een tweede eraan toe.

"Dus Addison Rae kreeg een niet-originele Netflix-film, maar Anne met een e kon geen seizoen krijgen, " viel een derde in.

De eerste officiële trailer voor He's All That gaf fans hun allereerste blik op de 20-jarige TikTok-ster in de hoofdrol van de film.

Addison Rae speelt influencer Padgett Sawyer en populaire middelbare scholier die haar knappe vriendje dumpt nadat ze hem betrapt op vreemdgaan.

Ze wordt dan uitgedaagd om de klas dork Cameron Kweller te maken.

Tanner Buchanan, bekend van Cobra Kai, speelt de rol en Rae maakt er vervolgens haar missie van om hem haar date voor het schoolbal te maken.

Rae's realityster beste vriend Kourtney Kardashian en de originele ster van She's All That, Rachael Leigh Cook, zijn te zien in kleine rollen in de trailer.

He's All That wordt geregisseerd door Mark Waters en R Lee Fleming Jr schrijft het scenario. De film gaat op 27 augustus in première op Netflix.

Aanbevolen: