Addison Rae's werkelijke zangvermogen wordt onthuld in 'He's All That

Inhoudsopgave:

Addison Rae's werkelijke zangvermogen wordt onthuld in 'He's All That
Addison Rae's werkelijke zangvermogen wordt onthuld in 'He's All That
Anonim

TikTok-miljonair Addison Rae heeft zich officieel een weg naar de top gehesen.

Girl is dit weekend de ster van Netflix' nummer één trending film! Maar is 'He's All That' trending om goede redenen, of…?

Dit is wat Jameela Jamil voorspelde toen de trailer viel:

Zoveel duizenden mensen waren het met Jameela eens dat Addisons medespeler Tanner Buchanan haar casting moest verdedigen. Hij vertelde Variety dat ze "geweldig werk heeft geleverd", met het argument dat hoewel Addison in aanmerking kwam voor de hoofdrol vanwege haar TikTok-faam, "ze het werk heeft gedaan. Ze heeft hiervoor auditie gedaan. Ze moest ze haar zelftapes en alles sturen."

Nu is de film uit en is het vonnis binnen. Lees verder om precies te weten te komen wat het publiek zegt over Addison's schermtijd - en hoe dat zou kunnen reflecteren op haar toch al controversiële publieke imago.

Ze heeft een karaokescène

Addisons zangkunsten staan al een tijdje online ter discussie. Na het uitbrengen van haar single 'Obsessions' en het plagen van een album afgelopen mei, zou meedogenloze kritiek op haar vocale capaciteiten de release van het album tot stilstand hebben gebracht. Misschien heeft ze het zelfs helemaal afgezegd. Addison heeft eigenlijk niet meer in het openbaar gezongen sinds een superslecht ontvangen muziekuitvoering die ze deed in 'The Tonight Show'.

Toch viel het fans op dat Addison opnieuw zingt in een bepaalde 'He's All That'-scène (hierboven gepost).

Het toont Addison die de 'Teenage Dream' van Katy Perry's 'Teenage Dream' uitha alt terwijl hij een paar TikTok-dansbewegingen maakt. Haar stem gaat van zelfverzekerd naar wankel wanneer haar personage een ex-vriendje in het publiek opmerkt, en het is onduidelijk of Addison de hele tijd live zingt of wordt nagesynchroniseerd met de filmmagie van een automatisch afgestemde vocale track, maar het is absoluut Addison-zang.

Fans houden niet van haar stem

Het publiek in de scene is dol op Addisons personage, maar het echte publiek vond het niet geweldig.

"De notities, ik kan het niet", schreef een kijker op Twitter. "Laat haar niet in de buurt komen van degene die is ontsnapt, ik smeek je."

Anderen zeiden dat ze auto-tune zeker konden horen en vonden dat jammer omdat 'Teenage Dream' zo'n klein aantal noten heeft om aan te slaan.

"De dikke autotune kan zelfs door mij worden gehoord, een ongetraind oor", schreef een luisteraar, terwijl een ander eraan toevoegde: "Laat de plaat maar zien: 1. Het nummer is niet moeilijk. 2. Het was zo zwak NA automatisch afstemmen."

"Dit laat echt zien hoeveel autotune ze gebruikte in 'Obsessed'", luidt een andere kritische Tweet. Ouch.

Haar acteren was onder de indruk, hoewel

Ondanks de ruwe ontvangst van haar zangscène, hebben de meeste mensen die 'He's All That' hebben gezien, echt positieve dingen te zeggen over Addisons acteerprestaties.

Benieuwd hoe goed ze het voor elkaar heeft gekregen? Oordeel nu zelf op Netflix of bekijk deze clip met Addison en EEN ANDERE beroemde niet-acteur die probeert te acteren:

Aanbevolen: