Fans kunnen niet geloven dat Jon Snow bijna werd gespeeld door deze 'Game Of Thrones'-schurk

Inhoudsopgave:

Fans kunnen niet geloven dat Jon Snow bijna werd gespeeld door deze 'Game Of Thrones'-schurk
Fans kunnen niet geloven dat Jon Snow bijna werd gespeeld door deze 'Game Of Thrones'-schurk
Anonim

Met een wereldwijd publiek van miljoenen kijkers was Game of Thrones een van de meest succesvolle fantasy-tv-shows die ooit op de schermen van de wereld te zien was.

Ondanks sommige beweringen dat niemand ooit meer om Game of Thrones zal geven na het zeer bekritiseerde laatste seizoen, zijn veel fans nog steeds geobsedeerd door de show, bijna drie jaar nadat de finale werd uitgezonden.

Een van de redenen waarom fans zo gehecht zijn aan Game of Thrones, is vanwege de herkenbare en innemende personages. Een van de meest populaire is Jon Snow, ook wel bekend als de koning van het noorden.

Hoewel sommige fans Jon Snow het domste personage ooit vonden, besloten anderen al snel dat hij hun favoriet was.

Hou van Jon Snow of haat Jon Snow, het is moeilijk voor te stellen dat iemand anders dan Kit Harington hem speelt. Er werd echter een andere Game of Thrones-acteur overwogen voor de rol voordat Harington werd gecast. Lees verder om erachter te komen wie!

Wie is Jon Snow?

Jon Snow is een van de meest populaire personages in de HBO-serie Game of Thrones. Jon Snow, het onwettige kind van Ned Stark, begint de serie door zich aan te melden bij de Night's Watch, een militaire orde die de mensen van Westeros beschermt tegen de Wildlings achter de muur in het noorden.

Naarmate de show vordert, gaat Jon Snow op een van de meest interessante karakterreizen. Fans leren de ware details van zijn achtergrond en waar hij echt vandaan komt als hij in opstand komt tegen de vijanden die zijn familie bedreigen.

Hoewel veel van de personages in Game of Thrones moreel dubbelzinnig zijn, is Jon Snow een van de meest goede figuren in de serie.

Jon Snow werd gespeeld door Kit Harington, die de hele serie van acht seizoenen in de show bleef.

Wat Kit Harington heeft gezegd over het spelen van Jon Snow

Kit Harington is openhartig over hoe het echt is om Jon Snow in de loop der jaren uitgebreid te spelen. Met name onthullend dat Game of Thrones zijn twintiger jaren symboliseert, onthulde Harington in een interview in New York City dat hij het meeste plezier had toen Jon Snow transformeerde van een slordige tiener in een heroïsch personage.

Harington gaf ook toe dat er veel druk was om zo'n spraakmakend personage te spelen in zo'n spraakmakende show.

Hij onthulde dat veel mensen, beroemd en niet beroemd, probeerden spoilers over zijn karakter uit hem te krijgen! Hij gebruikte zelfs een keer een spoiler om onder een snelheidsboete uit te komen.

Welke 'Game of Thrones'-schurk speelde hem bijna?

Interessant genoeg waren er andere kanshebbers in de maak om Jon Snow te spelen voordat Kit Harington werd gecast.

Een van de acteurs die auditie deed met niemand minder dan Iwan Rheon, de Welshe acteur die wereldfaam (of schande) verwierf door Ramsay Bolton in de show te spelen.

Het karakter van Ramsay Bolton

Als Jon Snow heel goed is, dan is Ramsay Bolton heel slecht. Ramsay geeft alle andere schurken een run voor hun geld en is misschien wel het meest sadistische en kwaadaardige personage in de show.

Kijkers kunnen het over veel oneens zijn, maar de meesten zijn verenigd in hun haat tegen de man die Theon martelt, Osha en Bran vermoordt en Sansa aanv alt, naast vele andere gruwelijke dingen.

Gezien het grote verschil tussen de twee personages, hebben fans van de show moeite om zich voor te stellen hoe het zou zijn geweest als Iwan Rheon de rol van Jon Snow had gekregen in plaats van Ramsay Bolton.

Iwan Rheon is blij dat hij Ramsay Bolton heeft gespeeld

Uiteindelijk is zelfs Rheon het ermee eens dat de castingdirectors de juiste beslissing hebben genomen door Kit Harington Jon Snow te laten spelen. De acteur vertelde Interview dat de dingen heel anders zouden zijn geweest als hij de centrale held van de show had gespeeld.

“Ik denk dat ze de juiste keuze hebben gemaakt”, bekende hij (via Time). "Het zou een heel andere Jon Snow zijn geweest als ik hem had gespeeld."

Andere acteurs die bijna Jon Snow speelden

Er waren ook een paar andere Game of Thrones-acteurs die auditie deden voor de rol van Jon Snow voordat Kit Harington werd gecast. Volgens Screen Rant kwam Alfie Allen, die Theon Greyjoy speelde, in aanmerking voor de rol.

Hoewel Allen een getalenteerde acteur is, kunnen fans zich niet voorstellen dat hij Jon Snow speelt in plaats van Kit Harington - ze zijn te gewend om hem te zien als Ned Starks afdeling Theon Greyjoy, die een complete karaktertransformatie ondergaat.

Een andere Game of Thrones-acteur die Jon Snow had kunnen spelen, is Joe Dempsie, die uiteindelijk Gendry Baratheon speelde. Als de echte zoon van Robert Baratheon, de laatste koning die op de IJzeren Troon zat voordat de families van Westeros er openlijk voor begonnen te vechten, leek Gendry voor veel fans de rechtmatige erfgenaam.

Het is veilig om te zeggen dat de show iets heel anders had kunnen zijn als een van de kernacteurs was vervangen, zelfs door elkaar.

Aanbevolen: