De waarheid over de vriendschap van Drew Barrymore en Britney Spears

Inhoudsopgave:

De waarheid over de vriendschap van Drew Barrymore en Britney Spears
De waarheid over de vriendschap van Drew Barrymore en Britney Spears
Anonim

Toen Britney Spears' lange conservatorschapsstrijd eindelijk eindigde, verlangde iedereen naar een exclusief interview met haar. In februari 2022 was ze naar verluidt in gesprek met Piers Morgan voor haar eerste interview na het conservatorium. Nu met haar aanstaande huwelijk met Sam Asghari en haar recente zwangerschapsnieuws, heeft Drew Barrymore ook interesse getoond in een "openhartig" gesprek met de zangeres. Veel fans zijn er echter tegen. Dit is waarom.

Drew Barrymore en Britney Spears hebben een geheime vriendschap

Tijdens het conservatoriumproces van Spears toonden veel beroemdheden hun steun voor haar, waaronder Barrymore. De Charlie's Angels-ster zei dat ze begrijpt hoe de Toxic-zanger zich op dat moment voelt. De actrice had ook een zware ervaring om op te groeien in de schijnwerpers. Ze werd op 13-jarige leeftijd onvrijwillig door haar moeder opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis en worstelde met middelenmisbruik waardoor ze op 12-jarige leeftijd in Hollywood op de zwarte lijst kwam te staan. Toen ze 14 was, kreeg ze juridische emancipatie van haar moeder na meerdere rehabilitatiefasen en een zelfmoordpoging.

"Ik heb zoveel empathie voor zoveel mensen", vertelde Barrymore aan Howard Stern in februari 2021. "Ik weet zeker dat mensen toekijken en denken: 'Deze feestmeisjes, deze privileges, hoe durven ze gevoelens te hebben over dit alles? Ze hebben zichzelf naar buiten gebracht, ze hebben hierom gevraagd - het is een eerlijk spel.' En ik ga gewoon: 'Het zijn maar mensen.'" Ze vertelde Entertainment Tonight ook dat ze tijdens de verhitte proef videoberichten naar de DM's van Spears stuurde. "[Ik wilde] haar echt laten zien dat ik iemand ben die heeft begrepen wat een reis is - en ik vergelijk mezelf niet met haar - maar ik ben hier om haar te steunen als er iets is dat ze privé nodig heeft", zegt ze. gedeeld.

Ze bood Spears ook "aanmoediging en vertelde haar gewoon dat ik denk dat zij de sleutel tot haar vrijheid is." De zangeres antwoordde destijds met "kleine rooksignalen". "Ik ben hier erg in geïnvesteerd", vervolgde de Scream-actrice. "Ik denk dat iedereen de kans verdient om hun leven goed, fout en alles daartussenin te krijgen. Dit is zo'n algemeen belang geworden omdat het over iets groters gaat. Het gaat erom dat je je leven mag leiden. En dus ben ik hierin geïnvesteerd en Ik wil echt dat ze haar vrijheid vindt."

Waarom Drew Barrymore Britney Spears wil interviewen in haar talkshow

In mei 2022 zei Barrymore dat ze een "openhartig" gesprek met Spears wil hebben in haar talkshow, The Drew Barrymore Show. Ze denkt dat ze "een uniek gesprek kunnen voeren", gezien hun gedeelde ervaringen. "Er zijn er niet veel die publiekelijk onze vrijheid hebben verloren, in het bijzijn van iedereen instortingen hebben gehad, punchlines zijn geworden en ons een weg terug hebben gevochten", legde de actrice uit die tv-presentator werd. Spears zei eerder dat Barrymore en Kate Hudson "veruit de 2 mooiste mensen" zijn die ze ooit heeft ontmoet en dat de eerste "stom ging" omdat ze door de sterren werd getroffen en het "schokkend" was.

Fans steunden aanvankelijk het idee. "Ik hoop echt dat Drew Barrymore of Kelly Clarkson het exclusieve interview met Britney Spears krijgen", twitterde iemand. "Ik heb echt het gevoel dat die twee de enigen zijn die het interview zouden doen zonder haar uit te buiten en met oprechte zorg voor haar." Een andere fan merkte op dat een interview met de actrice niet zo zenuwslopend zou zijn als een gesprek met Oprah Winfrey. "[Ik] denk dat Draw [Barrymore] een geweldig eerste interview zou zijn voor [Britney Spears]", twitterden ze. "Natuurlijk, het zou niet zo hard zijn als een [Oprah] interview, [Britney] haat interviews, maar houdt van [Drew], dus [ik] denk dat ze zich op haar gemak zou voelen. plus [Britney] en [Drew] hebben veel gemeen."

Waarom fans tegen Drew Barrymore zijn die Britney Spears interviewt

Maar onlangs dachten sommige fans dat het een slecht idee zou zijn als Barrymore Spears zou interviewen naar aanleiding van haar opmerkingen over Johnny Depps proces wegens smaad tegen Amber Heard. De presentator van de talkshow noemde de juridische strijd een 'zevenlagendip van waanzin' en maakte er verschillende grappen over met haar gast. "Het is zo fascinerend. Ik weet dat dit het echte leven van twee mensen is en ik weet hoe het is om je leven openbaar te maken", zei de actrice tijdens de show. "Ik begrijp alle gevoelens, maar ze bieden deze informatie eigenlijk aan."

Netizens reageerde snel op haar opmerkingen en zei dat het de actrice diskwalificeert om Spears een eerlijk interview te geven. "Petitie om Drew Barrymore weg te houden van Britney Spears", twitterde een fan. "Drew moet zijn excuses aanbieden aan Johnny Depp voor het bespotten van zijn DV-verwondingen en een segment maken over mannelijke slachtoffers van huiselijk geweld voordat ze ook maar in de buurt van onze koningin kan komen. FreeBritney x JusticeforJohnnyDepp."

Barrymore bracht onmiddellijk een betraande Instagram-excuses uit. "Het is mij ter ore gekomen dat ik mensen heb beledigd door Johnny Depp en Amber Heard te beledigen," zei ze, "en daarvoor wil ik mijn oprechte excuses aanbieden en iedereen waarderen die zich uitsprak, want dit kan een leerzaam moment zijn voor mij en hoe ik vooruit ga en hoe ik me gedraag."

Aanbevolen: