De waarheid over de relatie van Drew Barrymore en Luke Wilson

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie van Drew Barrymore en Luke Wilson
De waarheid over de relatie van Drew Barrymore en Luke Wilson
Anonim

Drew Barrymore heeft een lange weg afgelegd sinds haar moeilijke verleden als kindverslaafde en opstandige tiener. Na drie mislukte huwelijken en twee kinderen heeft de Never Been Kissed-ster ook een acteerpauze genomen omdat ze niet meer geïnteresseerd is in films maken. Nu is het niet omdat ze klaar is met geld verdienen en tevreden is met haar huidige nettowaarde van $ 125 miljoen. Het is eigenlijk een beslissing die ze moest nemen om meer beschikbaar te zijn voor haar kinderen. Hoe volwassen, toch?

Maar onlangs herinnerde de actrice ons aan haar "jonge en wilde" dagen toen ze haar vriendin, How to Lose a Guy in 10 Days-ster Kate Hudson, interviewde. Daar spraken de twee over Hudson's eerdere relatie met Owen Wilson, wiens jongere broer Luke niet-exclusief met Barrymore uitging. Hier is alles wat je moet weten over die onconventionele affaire.

Wat Drew Barrymore en Kate Hudson onthulden over het daten van de Wilson Brothers

"Toen we elkaar voor het eerst ontmoetten, waren we jong en wild", vertelde Barrymore aan Hudson tijdens een recente aflevering van The Drew Barrymore Show. Hudson stemde toe en herinnerde zich dat hij op dat moment met Luke Wilson werkte. Ze waren de film Alex & Emma uit 2003 aan het filmen. "Ik was met hem aan het daten, denk ik", zei de presentator van de talkshow over de acteur. "Maar ik denk dat hij ook met andere mensen aan het daten was. Het was een open relatie, we waren jong." De twee lachten het weg. Hudson voegde eraan toe: "Ik ben daar ook geweest met een Wilson."

Hudson ontmoette haar ex-vriend Owen Wilson voor het eerst tijdens het filmen van de film You, Me & Dupree uit 2006. Ze hadden een knipperlichtrelatie tot 2008. "Het is zo grappig, want als je jong bent, is het zo van: 'Het is een lage inzet. We zijn nog maar jong, we hebben plezier, we spelen, acteren, hangen uit'', zei Barrymore over die tijd."Je neemt het allemaal niet zo serieus, en het was leuk en we hadden de beste tijd." Je vraagt je af hoe haar relatie met de jongste Wilson-broer echt was. Nou, we hebben alle deets.

Wat was de open relatie van Drew Barrymore en Luke Wilson echt leuk?

Barrymore en Wilson begonnen te daten in 1996 terwijl ze samen opnamen maakten voor Best Men en Home Fries. "Vanaf het moment dat ik hem zag, realiseerde ik me dat hij de meest ongelooflijke persoon was die ik ooit zo gelukkig had ontmoet", zei de actrice over de Idiocracy-ster. De twee hadden twee jaar een relatie. Hoewel Barrymore zichzelf toen "jong en wild" beschreef, hadden zij en Wilson geen gekke capriolen op de rode loper zoals het voormalige jaren 90-paar Angelina Jolie en Billy Bob Thornton. Het niet-monogame paar zag er in ieder geval altijd stijlvol uit tijdens grote openbare optredens.

Wilson heeft nooit echt details over zijn relatie met Barrymore gedeeld. Maar de twee lijken het al die jaren koel te hebben gehouden. Zoals Barrymore zei, hadden ze toen alleen maar plezier. Op dat moment was ze ook net uit haar 19-daagse huwelijk met Jeremy Thomas gekomen. Ze was pas 19 toen ze in maart 1994 in het huwelijksbootje stapten. De twee besloten te trouwen na slechts zes maanden daten. Barrymore realiseerde zich al snel dat het een vergissing was dat ze alleen naar hun huwelijksreis ging. "Ik kreeg een telefoontje van haar - in Hawaï! Ze was op huwelijksreis gegaan zonder mij", zei Thomas.

Waarom gingen Drew Barrymore en Luke Wilson uit elkaar?

De twee hebben de reden voor hun splitsing nooit bekendgemaakt. Maar als we zouden moeten raden, liep de relatie waarschijnlijk gewoon op zijn beloop. Ze gingen uit elkaar in 1998, net voordat ze samen Charlie's Angels gingen filmen, waar Wilson de liefdesbelang van Cameron Diaz speelde. Het was echter niet onhandig. "Dat is Drew - ze liet de persoonlijke dingen niet in de weg staan", zei de acteur over de professionaliteit van zijn ex-vriendin. Barrymore ging ook vrij snel verder. In 1999 begon ze te daten met een andere co-ster in de film, Tom Green.

De twee hadden ook een kortstondig huwelijk. Ze trouwden in 2001 en scheidden zes maanden later. De twee spraken elkaar bijna twee decennia niet. Pas in oktober 2021 ontmoetten de twee elkaar weer. Het was in een aflevering van Barrymore's talkshow. "We hebben elkaar eigenlijk al bijna 20 jaar niet meer persoonlijk gezien", zei de gastheer. Green zei toen dat het een "goed" soort "raar" was om haar weer te zien. De actrice antwoordde: "Nou, ik respecteer en hou van je", waarop Green zei: "Ik hou ook van jou."

Wilson, aan de andere kant, ging door met het daten van zijn The Royal Tenenbaums co-ster Gwyneth P altrow na zijn relatie met Barrymore. Ze gingen een jaar met elkaar uit in 2002. Hij zei dat hij gegrepen was door haar 'haar gekke gevoel voor humor'. Hudson had ook aardige dingen te zeggen over deze Wilson-broer, vooral over zijn vriendinkeuzes."Hij heeft geweldige vrouwen gekozen om mee samen te zijn, en hij koestert geen wrok", zei de actrice.

Aanbevolen: