De waarheid over Emily Ratajkowski en de vriendschap van Amy Schumer

Inhoudsopgave:

De waarheid over Emily Ratajkowski en de vriendschap van Amy Schumer
De waarheid over Emily Ratajkowski en de vriendschap van Amy Schumer
Anonim

In zekere zin is het misschien moeilijk te geloven dat Blurred Lines-model Emily Ratajkowski bevriend is met stand-upcomic Amy Schumer. Maar het zijn gewoon je typische besties. Ze hebben veel gemeen, afgezien van het feit dat ze uitgesproken feministen van beroemdheden zijn. Ondanks dat haters zeggen dat Emrata "allemaal looks en geen persoonlijkheid" is, is ze eigenlijk net zo humoristisch als de Trainwreck-ster. Dit is misschien niet genoeg bewijs, maar ze hebben grappige en soms duistere scherts op Instagram.

Toen het nep-Spaanse erfgoed van Hilaria Baldwin werd onthuld, plaatste Schumer een nu verwijderde foto op Instagram met het bijschrift: "Ik snap het. Ik ben een paar keer naar Spanje geweest en vond het ook geweldig?" De Inamorata-eigenaar ging mee met de grap en antwoordde: "Die komkommer-emoji slaat echt aan." Hoewel sommigen dachten dat ze "hun best deden om grappig te zijn", waren anderen geïntrigeerd - ze vroegen zich af hoe leuk hun roddelsessies op de wijnavond wel moesten zijn. Dit is hoe hun vriendschap echt is.

Samenwerken

Schumer en Ratajkowski speelden de hoofdrol in de komedie van 2018, I Feel Pretty. The Snatched-actrice speelt een onzeker meisje dat het karakter van het Sports Illustrated-model verafgoodt - een beeldschone meid die na een relatiebreuk ook problemen heeft met haar eigenwaarde. De actrices waren enthousiast om aan de film "zelfacceptatie" te werken. Critici waren er echter snel bij om het te bekritiseren vanwege de negatieve boodschap over het lichaamsbeeld. Natuurlijk had een deel van het verzet iets te maken met de haat op beide sterren.

Maar het duo hield het hoofd hoog. Emrata koestert haar tijd met de komiek en noemt het een 'liefdesaffaire'. Ze zei ook dat Schumer "hilarisch" was. De komiek was ook opgetogen over haar ervaring met het werken met het model.

Ze groeiden uiteindelijk naar elkaar toe in de komende maanden. Ze zouden rondhangen, openhartige foto's op Instagram plaatsen en blijven samenwerken in feministische campagnes, op en buiten sociale media. Een behoorlijke kracht, deze twee, toch?

Partners in Crime

Enkele maanden nadat I Feel Pretty werd vrijgelaten, voegden Schumer en Ratajkowski zich bij honderden mensen op Capitol Hill om te protesteren tegen de benoeming van Brett Kavanaugh door het Hooggerechtshof, die werd beschuldigd van meervoudig seksueel wangedrag. De twee werden naar verluidt gearresteerd onder andere demonstranten.

"Vandaag ben ik gearresteerd toen ik protesteerde tegen de benoeming van Brett Kavanaugh door het Hooggerechtshof, een man die door meerdere vrouwen is beschuldigd van aanranding", tweette Emrata over het incident. "Mannen die vrouwen pijn doen, kunnen niet langer in machtsposities worden geplaatst."

Podcaster Benny Johnson wees er echter op dat de model-actrice haar verhaal had overdreven. Hij citeerde haar tweet: "Je maakt een grapje, toch? 'Gearresteerd?' Ik zag de politie naar je toe lopen en beleefd vragen of je gearresteerd wilde worden. Jij en Amy Schumer zeiden 'ja'." Daar bleef het niet bij. De Gone Girl-actrice werd ook aangevallen omdat ze tijdens het protest geen beha droeg. Schumer, die blijkbaar ook geen beha droeg, kwam haar verdedigen.

"Emily offerde zichzelf op in haar strijd om de rechten van vrouwen te beschermen om te kiezen wat ze met hun eigen lichaam doen", schreef ze in een lange Instagram-post. "Zouden we haar dezelfde hoffelijkheid tonen en een deel van die giftige energie richten op de mensen die het verdienen." En voor haar ultieme applaus schreef Schumer: "In het handboek 'wat te dragen als je 4 uur wordt vastgehouden op een dag van 87 graden na een 2 uur durende mars', worden beha's niet aanbevolen."

Ze zijn er altijd voor elkaar

Het was een bewogen 2018 voor het paar. Nadat ze in november "gearresteerd" waren, werden de twee samen gespot bij de lancering in december van Schumer's kledinglijn, Le Cloud Apparel. Toen Ratajkowski begin 2019 haar badkledinglijn Inamorata lanceerde, stuurde ze een badpak uit één stuk naar de cabaretier die op dat moment ongeveer 3-4 maanden zwanger was. The Expecting Amy-ster plaatste hilarische foto's van haar babybuil die uit het kleine pak barstte. Ze grapte: “Bedankt voor het badpak @emrata Past als een heel klein handschoentje.”

In juni 2021 kwamen de twee weer samen als verhalenvertellers voor een live talk op Tribeca Festival. Ze spraken over politiek, patriarchaat, de behoefte aan meer diversiteit in de industrie, en die keer werden ze gearresteerd. "Je sms'te me en zei: 'Wil je morgen met me gearresteerd worden?'", herinnert het model zich. Voor ze het wisten, stuurden ze elkaar de locatie.

Ratajkowski voegde toe: "Ik heb nog steeds een huiszoekingsbevel in D. C. Ik ben de volgende dag nooit meer teruggegaan. Ik ben $ 50 schuldig." Sommige fans vinden het onverantwoordelijk, terwijl het voor anderen de ultieme vriendschapsdoelen zijn. Alles wat we kunnen zeggen is, ze zijn zeker elkaars rit of sterven.

Aanbevolen: