De waarheid over de relatie van Drew Barrymore en Lucy Liu

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie van Drew Barrymore en Lucy Liu
De waarheid over de relatie van Drew Barrymore en Lucy Liu
Anonim

Drew Barrymore en Lucy Liu zijn beide ervaren actrices die samen met Cameron Diaz schitterden in de Charlie's Angels-filmfranchise uit de jaren 2000. Sindsdien lijkt het erop dat ze hun eigen weg zijn gegaan. Door de jaren heen speelde Barrymore in verschillende films en tv-series, waaronder de Netflix-komedie-horror Santa Clarita Diet. Ondertussen speelde Liu in Quentin Tarantino's Kill Bill-films voordat hij de stem ging uitbrengen voor de Kung Fu Panda-franchise en een hoofdrol speelde in de hitserie Elementary.

Op dit moment lijkt het er niet op dat Barrymore en Liu binnenkort weer zullen samenwerken, hoewel ze onlangs een soort reünie hebben gehad. Hierdoor vroegen fans zich alleen af hoe het er in het echte leven aan toe gaat.

Drew Barrymore cast Lucy Liu in Charlie's Angels

Aangezien ze ook als producer werkte voor de Charlie's Angels-films van 2000 en 2003, was Barrymore in wezen de eerste persoon die werd gecast. Ze ging toen over het samenstellen van de band, te beginnen met regisseur McG. Van daaruit rekruteerden ze de andere twee engelen. De eerste die ze benaderden was Diaz en toen ze eenmaal vasthield, wisten ze dat de derde engel "naast die twee sterrenkrachtpatsers moest staan". "Je kunt niet zomaar een acteur pakken en ze in het schot gooien met Cameron Diaz en Drew Barrymore en verwachten dat ze hun mannetje zullen staan", vertelde McG aan Digitally Obsessed. "Je hebt iemand nodig met veel aanwezigheid, die erg krachtig is op het scherm."

Ze overwogen in die tijd verschillende acteurs - Jennifer Lopez, Angelina Jolie, Thandie Newton en Salma Hayek. Ze raakten ook geïnteresseerd in Liu. Op dat moment was de actrice echter druk bezig met de hoofdrol in de hit-sitcom Ally McBeal. Gelukkig was de maker van Ally McBeal, David Kelley, voorstander van het krijgen van Liu om de film te doen."Dus ik wist dat Lucy Liu daar was, maar ik wist dat ze wat planningsproblemen had met haar tv-show," zei MCG. "En we wisten niet of we het konden laten werken of niet, maar David Kelley was zo vriendelijk om ons te helpen." De regisseur voegde eraan toe: "We wisten vanaf het moment dat ze Drew en Cameron ontmoette dat zij het moest zijn." Barrymore vertelde ook aan The Morning Call: "Toen ik Lucy ontmoette, wist ik dat ik mijn zus had gevonden."

Toen de problemen met Bill Murray zich voordeden, bleef Drew Barrymore in de hoek van Lucy Liu

Als trio hadden Barrymore, Liu en Diaz een ongelooflijke chemie. Ze hebben ook achter de schermen een gesloten band ontwikkeld. Liu, bijvoorbeeld, vond het erg prettig om met Barrymore en Diaz te werken. “Drew en Cameron zagen me voor wie ik ben. Ik voelde me zo bevrijd”, legde de actrice uit. "Toen begonnen we samen aan deze reis en het was behoorlijk ongelooflijk en behoorlijk intens."

Er waren zeker veel vechtchoreografieën om door te komen, maar de vrouwen genoten enorm van elkaars gezelschap."We deelden allemaal dezelfde make-uptrailer en het was anders dan elke andere make-uptrailer ooit", herinnert Barrymore zich. “We bestelden tonnen voedsel en aten als varkens. We speelden AC/DC-platen. We zouden over jongens praten.'

Hoe leuk het ook was om hun eerste Charlie's Angels-film samen op te nemen, er was ook wat spanning op de set, met name tussen Liu en hun co-ster Bill Murray. "Terwijl we de scène aan het doen zijn, begint Bill een soort van beledigingen te slingeren, en ik zal niet ingaan op de details, maar het bleef maar doorgaan. Ik had zoiets van: 'Wauw, het lijkt alsof hij me recht aankijkt'", herinnerde Liu zich tijdens een toespraak op de Asian Enough-podcast van de Los Angeles Times. "Ik zeg: 'Het spijt me zo, heb je het tegen mij?' En dat was hij duidelijk ook, want toen begon het een één-op-één communicatie te worden. Een deel van de taal was onvergeeflijk en onaanvaardbaar, en ik was niet van plan om daar maar te gaan zitten en het te accepteren.” De actrice voegde er later aan toe: "Ik ga daar niet zitten en aangevallen worden. … Ik wil niet die persoon zijn die niet voor mezelf opkomt en achter het enige staat dat ik heb, namelijk mijn waardigheid en zelfrespect.”

Barrymore heeft zich sindsdien ook uitgesproken over dat incident in haar eigen talkshow overdag, The Drew Barrymore Show. De actrice en producer herinnerden zich dat Murray op dat moment een "slecht humeur" was. "Wat je moet weten, is hoeveel Lucy voor zichzelf opkwam, en dat was het geweldige dat voortkwam uit een ongelukkige omstandigheid", zei Barrymore. 'Ze zei letterlijk: 'Ik accepteer dat soort gedrag niet van je.' En we steunden haar allemaal en steunden haar, en we gingen vooruit.” Murray speelde zijn rol in het vervolg van de film niet opnieuw. In plaats daarvan kwam wijlen Bernie Mac binnen als de nieuwe Bosley en de vrouwen konden niet gelukkiger zijn. In een interview met Mike Pingel merkte producer Leonard Goldberg ook op: "Hij is zo gemakkelijk om mee te werken, zo grappig en zo warm met hen. Ze hielden gewoon van hem.'

Sinds ze samen aan de franchise werken, hebben Barrymore, Diaz en Liu ook een reünie gehad in de show van Barrymore. Tijdens de show zei Liu tegen haar voormalige co-ster: "Je hebt een grote ziel en een groot hart. En het doen van deze show is echt speciaal en geweldig omdat je iets te delen hebt.” Ondertussen zei Barrymore tegen zowel Liu als Diaz: "Ik ga vanavond in bed nadenken en me afvragen hoe ik zoveel geluk heb gehad om een leven met jullie te leiden."

Aanbevolen: