Kourtney Kardashian viert twee weken sinds het verkrijgen van huwelijkslicentie

Inhoudsopgave:

Kourtney Kardashian viert twee weken sinds het verkrijgen van huwelijkslicentie
Kourtney Kardashian viert twee weken sinds het verkrijgen van huwelijkslicentie
Anonim

Vanaf vandaag hebben beroemdheden Kourtney Kardashian en Travis Barker hun huwelijksvergunning twee weken gehad. Voordat het paar hun huwelijksceremonie in Italië hield, verkregen ze een huwelijksvergunning en trouwden op 15 mei. Hoewel de rocker deze verjaardag nog moet bespreken, kon Kardashian het niet helpen, maar vier het op sociale media.

"Vandaag twee weken geleden, toen we naar het gerechtsgebouw reden om onze huwelijksvergunning te ondertekenen voor onze huwelijksceremonie in Italië", zei ze op haar Instagram-bericht. Ze voegde tien nooit eerder geziene foto's toe die op die dag van hen twee waren gemaakt. Ze had ook close-upfoto's van hun bordje 'net getrouwd', de twee hand in hand en een foto van haar liggend op de stoelen in de auto.

Het is bekend dat de pasgetrouwden zeer aanhankelijk met elkaar zijn, zowel op als buiten de camera. Deze foto's bewijzen dat nog steeds. Hoewel Kardashian en Barker allebei schijnbaar gelukkig zijn, kunnen sociale media niet beslissen wat ze van deze afbeeldingen vinden.

Instagram lijkt haar post lief te hebben en te haten

Vanaf deze publicatie heeft haar post bijna twee miljoen likes gekregen in minder dan vijf uur. Verschillende mensen hebben gereageerd op de post om het paar te feliciteren en liefde te tonen voor de sensuele foto's die ze plaatste. Een gebruiker zei zelfs dat het "de meest sexy bruiloft ooit" leek te zijn.

Met goed komt echter het slechte, en verschillende gebruikers hebben zich niet ingehouden bij het tonen van minachting voor de post. Er werden opmerkingen gemaakt over het gedrag van Kardashian, het moederschap en dat hun huwelijk geen stand zou houden. Anderen hebben gevraagd of haar kinderen aanwezig waren en wat haar moeder van dit eerbetoon vindt.

Helaas merkte een gebruiker op dat de realityster een midlifecrisis doormaakt en zei: "Ik kan niet wachten om te zien hoe alle Dash-zussen dit doormaken en zichzelf nog meer voor de gek houden - Heel erg bedankt voor het entertainment door de jaren heen."

Dit is niet de eerste keer dat dit gebeurde

Sinds de relatie tussen Kardashian en Barker begon, hebben mensen veranderingen opgemerkt bij de 43-jarige. Hoewel mensen geworteld zijn in hun relatie, hebben anderen opmerkingen gemaakt over het paar waarbij hun PDA betrokken was. Verschillende mensen reageerden op Barker's Instagram-post van de Video Music Awards 2021, waaruit blijkt dat hij en Kardashian tongzoenen. Commentatoren hebben dingen gezegd als "Gross" en "Get a grip."

Kardashian kreeg echter de grootste buzz van Instagram-gebruikers nadat ze foto's van haar in haar trouwjurk had geplaatst. Ze kreeg verschillende opmerkingen van mensen die haar feliciteerden en zeiden dat ze er mooi uitzag. Helaas reageerden andere mensen alleen op de post om over haar jurk te praten, die sommigen als 'ongepast' beschouwden. Een gebruiker zei zelfs: "Dat is de meest afschuwelijke jurk en nogal oneerbiedige outfit voor een kerkelijk huwelijk."

Gelukkig hebben Kardashian en Barker zich geen zorgen gemaakt over de haat die ze op sociale media hebben ontvangen, en de twee lijken oprecht gelukkig samen. Kim Kardashian steunde hen zelfs en maakte een Instagram-bericht met het bijschrift "KRAVIS FOREVER". Barker's zoon Landon deelde ook foto's van de bruiloft, maar niet van hem met het getrouwde stel.

Vang Kardashain en Barker in de populaire Hulu-show The Kardashians. Op donderdag zijn er nieuwe afleveringen te streamen. De seizoensfinale wordt medio juni uitgebracht en de show is al verlengd voor een tweede seizoen.

Aanbevolen: