JLo viert 25 jaar sinds haar belangrijkste film

Inhoudsopgave:

JLo viert 25 jaar sinds haar belangrijkste film
JLo viert 25 jaar sinds haar belangrijkste film
Anonim

Jennifer Lopez heeft de 25e verjaardag van haar film over Selena Quintanilla gemarkeerd in een lieflijk eerbetoon op Instagram.

De ster met drievoudige bedreiging mocht de immens populaire Tejano-zanger spelen in een biopic, geregisseerd en geschreven door Gregory Nava en uitgebracht in 1997, twee jaar nadat Selena werd neergeschoten en vermoord door Yolanda Saldívar.

Jennifer Lopez legt uit hoe ze zich voorbereidde op de rol van Selena in biopic

Lopez werd gecast om Selena in de film te spelen, met de nadruk op haar leven en carrière voorafgaand aan haar dood. De film was op 21 maart vijfentwintig jaar geleden in de bioscoop te zien, wat Lopez haar grote acteerpauze gaf.

Op de verjaardag van de release van de film ging de 'Let's Get Loud'-zangeres naar Instagram om Selena en haar eigen ervaring met het spelen van zo'n geliefde publieke figuur te herdenken.

Ze deelde een reeks foto's en video's van zichzelf als Selena, evenals een interview met Oprah Winfrey dat ze gaf tijdens het promoten van de film. In de clip legt Lopez uit hoe ze zich voorbereidde op de rol, door te zeggen dat ze de hele dag naar Selena's liedjes zou luisteren en hard werkte om te spelen wat een "heel, heel gelukkig en levend persoon" was.

"Het was zwaar, maar ik wist dat ik een zware taak voor me had vanaf het moment dat ik de rol kreeg", zegt Lopez ook in de clip, terwijl ze praat over haar gevoelens jegens Selena's familie die bij de film betrokken was en aanwezig zijn op de set.

"Het was iets moois voor mij om ze daar te hebben en om hen te laten zorgen voor het project. Ik voel me rijk door betrokken te zijn geweest."

Lopez zei dat ze "zo gelukkig" was dat ze werd gekozen om Selena te spelen

In het bijschrift van haar Instagram-bericht gaf Lopez ook toe dat ze geluk had dat ze werd gekozen om de overleden zangeres te spelen.

"Wat een heel speciale dag … we vieren 25 jaar SELENA! [roos emoji]," schreef Lopez.

Vandaag vieren en eren we Selena's nalatenschap en muziek. Deze film betekent zoveel voor mij… Selena en haar familie betekenen zoveel voor mij, en ik had zoveel geluk dat ik werd gekozen om haar te spelen.

"Ik zal deze tijd in mijn leven nooit vergeten en het is een eer als artiest om deel uit te maken van de magie die deze film is."

Aanbevolen: