Hier is waarom Emily Ratajkowski na twee weken met haar man trouwde

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Emily Ratajkowski na twee weken met haar man trouwde
Hier is waarom Emily Ratajkowski na twee weken met haar man trouwde
Anonim

Toen Emily Ratajkowski haar huwelijk met Sebastian Bear-McClard aankondigde, waren fans verbijsterd. Bijna niemand wist wie hij was, laat staan wat hij deed voor de kost, en het leek ronduit gek dat Emrata zou trouwen met een man met wie ze pas twee weken een relatie had.

Maar net als elke andere relatie in Hollywood, is het verhaal van Sebastian en Emily meer dan een vluggertje en nog lang en gelukkig (tot nu toe tenminste!).

De twee trouwden in 2018 en sindsdien gaat het van een leien dakje, zelfs toen fans schreeuwden om meer over Sebastian te weten te komen en zich zorgen maakten over Emily's besluitvormingsvaardigheden (onder andere). Ondanks de kritiek gaan de twee nog steeds sterk, en er is eigenlijk een heel goede reden waarom Emily Ratajkowski na slechts een paar weken serieus daten met Sebastian Bear-McClard trouwde.

Emily Ratajkowski en Sebastian Bear McClard hadden wederzijdse vrienden

Het verhaal van hoe Emily en Sebastian Bear McClard elkaar ontmoetten, begint met hun groep gemeenschappelijke vrienden. Hoewel iedereen een tijdje naar de pasgetrouwden staarde, bevestigden bronnen snel dat het paar elkaar een paar jaar kende voordat ze gingen trouwen.

Toch was hun datingtijdlijn duidelijk kort; Emily gaf toe dat de twee heel kort met elkaar uitgingen. De meeste bronnen zeggen dat het een paar weken was, en zeker minder dan een maand. En het blijkt dat Emily met iemand anders aan het daten was voordat zij en Sebastian op een dieper niveau contact maakten.

Emily en Sebastian waren jarenlang 'gewoon vrienden'

Hoewel hun bruiloft een verrassing was voor veel fans, waren mensen die Emily en Sebastian in het echt kennen niet zo geschokt. Het bleek dat het paar al jaren vrienden was, zelfs door Emily's eerdere (en schijnbaar serieuze) relatie, die een kwestie van jaren duurde.

Maar opdat fans niet denken dat hun vluggertje het resultaat was van een sprookjesachtige verliefde montage, is dat niet precies wat er gebeurde. Hoewel wordt aangenomen dat het nieuwe boek van Emily Ratajkowski enig licht zal werpen op haar relatie met Sebastian Bear-McClard, is het al duidelijk geworden dat Emily vanaf dag één iets met haar nu-manlief had.

Emily wist dat Sebastian Bear-McClard de ware was

In een interview na haar huwelijk vond Emily het grappig dat mensen aannamen dat zij en Sebastian plotseling verliefd waren geworden nadat ze zo lang vrienden waren. Ze verduidelijkte zelfs dat 'vrouwen het altijd weten' en dat ze zich nooit echt platonisch had gevoeld bij Sebastian.

Bovendien zei ze dat ze " altijd" tegen zichzelf zei: "Oké, waarschijnlijk zou ze niet alleen met die man om moeten gaan." Geen woord over of ze op dat moment met haar voormalige beau aan het daten was, maar de manier waarop ze de bekentenis formuleerde, lijkt te suggereren dat dit het geval is.

Dus toen Emily eindelijk vrijgezel was, leek het alsof Sebastian alleen maar naar de opening hoefde te glijden.

Sebastian zegt dat zijn vrouw hem jarenlang 'doorgelicht' heeft

Hoewel Emrata grapte dat de bruiloft van het gerechtsgebouw ook een verrassing voor haar was, alsof ze plotseling werd weggevoerd om iemands vrouw te worden, heeft ze duidelijk een goed gevoel voor humor over de hele zaak -- en is openhartig over het feit dat het helemaal de bedoeling was.

Ze grapte ook dat Sebastian Bear-McClard graag zegt dat ondanks wat mensen denken over Ratajkowski's oordeel, ze hem twee jaar van tevoren heeft "doorgelicht". Dus het verhaal lijkt te gaan, toen de timing goed was -- en Sebastian zijn voorstel plande -- viel alles op zijn plaats.

Emily zei bijna nee tegen het voorstel

Ondanks het feit dat mensen denken dat Emily haast had om te trouwen, zei ze in het begin bijna nee tegen Sebastian. Ze vertelde W Magazine dat ze eerst "mmm, nee" zei toen Sebastian de vraag stelde. Waarom? Omdat hij geen ring had!

Maar de acteur-producent dacht snel na en maakte een geïmproviseerde ring van een echte paperclip, iets wat Emily eigenlijk schattig vond. Hoewel het feit dat hij zo onvoorbereid was de fans misschien nog meer bezorgd maakte over de snelle bruiloft die daarna volgde.

Er volgde een echte edelsteen (twee in feite op een gouden band), maar de paperclip bezegelde de deal. Wat zinspeelt op het soort relatie dat Emily en haar man lijken te hebben. Ze zijn duidelijk toegewijd, ze hebben sindsdien samen een kind verwelkomd, en er wordt aangenomen dat Emrata ook de steun van haar man heeft als het gaat om de publicatie van haar memoires.

In alle opzichten was hun snelle bruiloft in 2018 slechts het begin van iets moois tussen het paar, hoewel alleen de tijd zal uitwijzen of het een perfecte match is.

Aanbevolen: