Ondanks zwaar nieuws van thuis, trekt chef-kok Marcos Spaziani door voor het handvest

Inhoudsopgave:

Ondanks zwaar nieuws van thuis, trekt chef-kok Marcos Spaziani door voor het handvest
Ondanks zwaar nieuws van thuis, trekt chef-kok Marcos Spaziani door voor het handvest
Anonim

Op dag 1 van het nieuwe charter ontvangt chef-kok Marcos verwoestend nieuws dat zijn beste vriend van huis, Juan Carlos, zijn moeder heeft verloren aan een hartaanval. Terwijl ze het nieuws vernemen, troost de bemanning om beurten Marcos en biedt hun hulp aan, in de hoop zijn last te verlichten. Terwijl Marcos de impact van het nieuws behandelt, bereiden Glenn, Kelsie, Gary, Colin en Barnaby zich voor op een nacht van roekeloze wind die de potentie heeft om problemen te veroorzaken die niet verschillen van die die hebben geleid tot Toms ontslag.

Spoiler Alert: De rest van dit artikel bevat spoilers van Below Deck Sailing Yacht seizoen 3, aflevering 15: 'S alty Seamen'

De gasten dagen de bemanning uit voor de Seaman Cup-trofee

Terwijl Kelsie de nachtploeg op zich neemt, houdt ze het schip nauwlettend in de gaten terwijl het zwaait in de meer dan 30 knopen wind. Vroeg in de ochtend maakt Kelsie Gary wakker om kleinere schepen onder zijn aandacht te brengen die rond de Parsifal III op de loer lijken te liggen en het potentieel hebben om destructief te zijn. Kom de ochtend, het schip sleept het anker en dwingt Barnaby, Colin en Glenn om de ankers op te trekken en ze opnieuw te positioneren.

Als de ankers echter oprollen, komt er modder, afval en een wirwar van lijnen uit het schip. Gary gaat op de tender om de lijn door te snijden en de ankers los te maken, en ten slotte kan de bemanning de boot zonder enige schade herpositioneren en neerleggen.

Barnaby benedendeks zeiljacht
Barnaby benedendeks zeiljacht

Na een hectische avond en ochtend vanwege de wind, benadert hoofdchartergast Lane Gary en stelt een toernooi voor tussen de gasten en de bemanning: een race voor de Seaman Cup Trophy. In paren van twee racen de gasten, verkleed als piraten, en de bemanning, verkleed als matrozen, rond een boei en ten slotte paddleboard in de richting van het schip, om de race in de hot tub te beëindigen. Ondanks dat ze willen dat de gasten zich vermaken, is het de bemanning die als eerste naar de hot tub gaat en champagneflessen spuit ter ere van hun overwinning.

Barnaby, Colin, Gary en Scarlett Benedendeks zeiljacht
Barnaby, Colin, Gary en Scarlett Benedendeks zeiljacht

Marcos bereikt zijn breekpunt

Ondanks het trieste nieuws dat hem op het werk teistert, slaagt Marcos erin om twee dagen en nachten heerlijke ma altijden voor de gasten te verzorgen. Hoewel Daisy de dinerplannen van Marcos in de war gooit door hem te vertellen dat Glenn zal komen voor het diner van avond twee, is hij in staat om een succesvol meergangenmenu te creëren met de nadruk op moleculaire gastronomie, waarbij de gasten volledig tevreden zijn. De gasten merken op dat de ma altijden van Marcos het hoogtepunt waren van hun ervaring op de Parsifal III.

Na het diner vermaken de gasten zich door 'orkaan'-opnamen te maken. Elk van de mannelijke gasten krijgt een vrouwelijk bemanningslid toegewezen die een kopje water op de gast zal spetteren, gevolgd door een klap na elke opname. Zowel de gasten als de bemanning genieten van de humor van het moment, en de bemanning lijkt op te merken dat dit charter het beste van het seizoen is.

Kelsie, Ashley, Scarlett en Daisy benedendeks zeiljacht
Kelsie, Ashley, Scarlett en Daisy benedendeks zeiljacht

Zodra de gasten vertrekken, vertelt Glenn de bemanning dat ze de grootste fooi van het seizoen hebben gekregen. Ondanks de overwinning onthult Glenn vervolgens dat de volgende ochtend de definitieve charter van het seizoen zal beginnen. Hoewel de bemanningsleden minder enthousiast zijn, is het Marcos die de druk draagt.

Hij geeft aan de camera's toe dat hij zich voor het eerst dit seizoen zorgen maakt dat hij niet zal kunnen optreden. Marcos vindt troost bij Daisy, maar breekt af en vraagt zich af of hij het seizoen met een hoogtepunt zal kunnen afsluiten.

Fans staan achter Marcos tijdens zijn tijd van nood

Gedurende het seizoen heeft Marcos bewezen volledig probleemloos te zijn en zo ver mogelijk weg te blijven van drama zolang het hem niet zoekt (ahem - Gabriela). Zijn voortdurende geweldige prestaties hebben hem de hoogste lof opgeleverd van klanten, waaronder gasten die Marcos vroegen om hun persoonlijke, privékok te zijn. Gezien zijn aanhoudende positieve houding, staan fans achter Marcos terwijl hij het verlies van een familievriend verwerkt.

Zullen Gary en Scarlett een relatie buiten het werk nastreven?

In de loop van het seizoen is Gary erin geslaagd om contact te maken met al zijn vrouwelijke collega's, behalve Kelsie. Terwijl Gary het nieuwste bemanningslid van het schip, Scarlett, achtervolgt, vragen kijkers zich af of het paar het als een paar zal redden als het seizoen voorbij is. Het lijkt erop dat Scarlett's huidige focus ligt op het winnen van de genegenheid van Daisy, terwijl Gary hoopt Scarlett's eigen genegenheid te winnen. Maar nu Gary's geflirt Scarlett's vermogen om haar werk uit te voeren in de weg staat, lijkt het erop dat Scarlett zich terugtrekt.

Bekijk alle nieuwe afleveringen van Below Deck Sailing Yacht om 20.00 uur EST, alleen op Bravo.

Aanbevolen: