Rick Ross heeft zojuist zijn modelvriendin Hamisa Mobetto voorgesteld

Inhoudsopgave:

Rick Ross heeft zojuist zijn modelvriendin Hamisa Mobetto voorgesteld
Rick Ross heeft zojuist zijn modelvriendin Hamisa Mobetto voorgesteld
Anonim

Beroemde rapper en platenbaas Rick Ross ziet zijn naam overal op internet spatten, en voor het eerst in lange tijd heeft het nieuws dat hij maakt absoluut niets te maken met zijn muziek. In feite draait het allemaal om zijn persoonlijke leven. Fans tonen heel veel interesse in een video die net is verschenen en die de geruchten lijkt te bevestigen dat hij officieel met Hamisa Mobetto aan het daten is.

Rick Ross heeft in het verleden gereageerd op Hamisa's Instagram-berichten en heeft wat flirterige, positieve dingen te zeggen over de tijd die hij besteedde om haar te leren kennen, maar ze werden nooit als een 'paar' bedacht, totdat nu. Camera's draaiden terwijl Rick Ross en Hamisa de muziek in een nachtclub voelden, en begonnen te stoten en te malen en een zeer stomende show op te zetten.

Rick Ross en Hamisa maken het spannend

Rick Ross zorgt ervoor dat hij geen label op zijn relatie met Hamisa plakt, en heeft de pers zelfs eerder laten weten dat ze haar kunnen vragen hoe ze hun huidige situatie zou beschrijven of definiëren. Tijdens een interview met de pers in september werd de kunstenaar gevraagd naar de diepte van zijn betrokkenheid bij Hamisa, waarop hij antwoordde; "Om eerlijk te zijn, er is een verband, maar dan laat ik het aan haar over om de aard van de relatie die we delen uit te leggen."

Deze keer hebben Rick en Hamisa de lat hoger gelegd voor hun openbare uitingen van genegenheid, waardoor het vrij duidelijk is dat als ze nu niet officieel aan het daten zijn, ze op zijn minst een afspraakje hebben voor wat plezier.

Hun dansvideo in de nachtclub vertelt fans alles wat ze moeten weten over de chemie tussen deze twee.

Wie is Hamisa Mobetto?

Hamisa heeft een duizelingwekkend vermogen van $ 6 miljoen onder haar riem en heeft veel van haar rijkdom bereikt door een breed scala van haar talenten te gebruiken om de aandacht voor haar merk te trekken. Ze is behoorlijk beroemd in haar geboorteland Tanzania, en is vooral bekend als zangeres, socialite, social media influencer, fotomodel en influencer.

Mobetto heeft twee kinderen uit een eerdere relatie en heeft haar vaardigheden gebruikt, door haar ervaring als moeder en als fotomodel te combineren, om haar eigen merk kindermode te creëren. 'Mobetto's Kids Corner' is de naam van haar bedrijf, en ze zijn toegewijd aan het stylen van de kleintjes!

Hamisa en Rick Ross genieten momenteel samen van een luxe vakantie in Dubai, en fans genieten van elk stukje sappige informatie over koppels die op hun pad komt.

Aanbevolen: