Hier is waarom de persoonlijke assistent van Kylie Jenner haar baan heeft opgezegd

Inhoudsopgave:

Hier is waarom de persoonlijke assistent van Kylie Jenner haar baan heeft opgezegd
Hier is waarom de persoonlijke assistent van Kylie Jenner haar baan heeft opgezegd
Anonim

Na vijf jaar met Kylie Jenner te hebben gewerkt, nam Victoria Villarroel in april 2019 afstand van haar functie als persoonlijke assistent van de mogul, en het duurde zeker niet lang voordat fans speculeerden of de twee hun vriendschap hadden beëindigd op slechte termen.

Interessant genoeg werd het nieuws over haar vertrek uit Jenner's team echter pas in januari 2020 openbaar gemaakt, en hoewel Villarroel nog steeds rondhing met de make-upmagnaat, gingen mensen ervan uit dat er een vete was uitgebroken tussen de twee op het begin van het jaar, wat vervolgens leidde tot de schokkende onthulling dat ze niet langer de PA van Jenner was.

De 27-jarige heeft de wereld rondgereisd met haar voormalige baas en trad op als haar aanspreekpunt voor alles wat met boodschappen te maken had en hielp haar met haar make-upmerk, Kylie Cosmetics, maar ze besloten uit elkaar te gaan en werken niet meer samen omdat Villarroel zich wilde uitbreiden en andere carrièrepaden wilde nastreven.

Wat zei Victoria Villarroel over het opzeggen van haar baan?

In een lange Instagram-post, die ze in januari op haar Verhaal had geplaatst, legde de socialite uit waarom ze niet langer voor Jenner zou gaan werken en vertelde ze fans om te stoppen met het geloven van de verzonnen verhalen over haar relatie met de Keeping Up With the Kardashians-ster.

Ze ontkende snel alle geruchten over een vermeende vete waarbij Jenner de reden was waarom ze niet langer als haar assistent zou werken.

Haar Instagram-verhaal las: “Jullie! lol geloof niet alles wat je leest alsjeblieft! dit verhaal is vals. Ik heb 5 jaar met Kylie gewerkt en ze werd een van mijn beste vrienden.

Villarroel ging toen in de stress: We hebben allebei ongeveer een jaar geleden besloten dat het tijd was om professioneel zonder elkaar te groeien! ze is nog steeds een van mijn beste vrienden en onze relatie is alleen maar sterker geworden. laten we nu onze tijd en energie op andere dingen richten! er gebeurt momenteel veel in de wereld.”

De ster van de sociale media, met 1,2 miljoen volgers op het sociale-mediaplatform, sprak in april 2019 voor het eerst over haar beslissing om Jenners assistente te worden in de Girl Cult-podcast, maar blijkbaar ging het interview onder ieders radar, want toen verschillende publicaties beweerden dat er een vete was tussen de oude BFF's, associeerden mensen dat met haar redenen om te stoppen.

In het openhartige interview onthulde ze hoe de baan om Jenner's PA te worden tot stand kwam en zei: Ze plaatste een foto van haar stagiaires op kantoor en het leek leuk.

Ik had zoiets van: 'Ik wil hier stagiaire worden!' Dus ik stuurde haar een bericht op Instagram en ze sloeg me niet terug. Ze had een persoonlijke blog, en ik klikte erop, en ze had een e-mail. Ik heb haar een e-mail gestuurd en zij heeft mij niet teruggestuurd. Dus ik probeerde het opnieuw … en toen, boem, mailde ze me terug.”

Om te bewijzen dat er absoluut geen kwaad bloed was tussen de twee, plaatste Jenner het Instagram-verhaal van haar vriendin opnieuw op haar pagina met het bijschrift: "I love you bh."

Het moet ook worden vermeld dat Villaroell misschien niet langer werkt als Jenner's PA, maar ze is nog steeds net zo close met de zelfgemaakte miljardair, die haar afgelopen zomer uitnodigde voor een meisjesreis naar Turks- en Caicoseilanden om help de lancering van Kylie Skin te vieren.

Villarroel is ook goede vrienden met verschillende vrienden van Jenner, waaronder Anastasia Karanikolaou, Sofia Richie en Draya Michele.

Met een bloeiende Instagram-pagina meldde Us Weekly in januari 2020 dat de voormalige assistente van Jenner haar aandacht nu zou richten op het opbouwen van haar eigen merk, met bronnen die de nieuwszender vertelden dat ze erop uit was om een influencer op sociale media te worden.

“Victoria wil zelf een influencer zijn en richt zich daar nu op. Kylie en Victoria zijn nog steeds bevriend en hecht”, spoot een insider. "Kylie heeft er geen slecht gevoel over dat Victoria haar eigen ding gaat doen en steunt haar."

Nou, ze heeft al volgers, en aangezien ze nog steeds goede vrienden is met Jenner, lijdt het weinig tot geen twijfel dat Villarroel een succesvolle carrière voor de boeg zal hebben - een die haar waarschijnlijk ook meer geld zal opleveren dan wat ze maakte als een persoonlijke assistent.

Niet voor niets, maar als fans moesten kiezen tussen een influencer zijn en de hele dag boodschappen doen - ongeacht of je baas Kylie Jenner is - is het zeer onwaarschijnlijk dat mensen moeite zouden hebben om te beslissen welk carrièrepad ze zouden nemen als de kans zich zou voordoen zelf.

Fans vragen zich al af of Villarroel haar eigen cosmeticabedrijf zal lanceren nu ze zichzelf wil gaan merken, maar als dat het geval is, weten we zeker dat Jenner meer dan genoeg tips heeft om haar vriend te helpen met die mogelijke onderneming onderneming.

Aanbevolen: