Waarom Vanna White dacht dat ze haar 'Wheel of Fortune'-baan niet zou krijgen

Inhoudsopgave:

Waarom Vanna White dacht dat ze haar 'Wheel of Fortune'-baan niet zou krijgen
Waarom Vanna White dacht dat ze haar 'Wheel of Fortune'-baan niet zou krijgen
Anonim

Als het op tv-spelshows aankomt, zijn er maar een handvol die de tand des tijds hebben doorstaan, en 'Wheel of Fortune' is toevallig een van die shows. De show, die wordt gepresenteerd door niemand minder dan Pat Sajak en Vanna White, begon voor het eerst in 1975. Dit maakt de spelshow een van de langstlopende televisieprogramma's in de geschiedenis. Terwijl Pat en Vanna al tientallen jaren de gezichten van de show zijn, was het Chuck Woolery die de spelshow oorspronkelijk presenteerde vanaf het begin tot 1981.

In 1982 maakten kijkers kennis met de iconische Vanna White, die als professioneel model had gewerkt voordat ze bij de show kwam. Ondanks dat ze van de ene op de andere dag een favoriet bij de fans werd, heeft Vanna onthuld dat ze niet had verwacht dat ze het optreden in 'Wheel of Fortune' zou krijgen, en dat ze ervan overtuigd was dat ze met iemand anders zouden gaan. Hoewel de zaken in haar voordeel uitpakten, is dit de reden waarom Vanna White om te beginnen zo sceptisch was.

Vanna White's 'Wheel of Fortune'-reis

Vanna White onthult al maar liefst 38 jaar de letters op het 'Wheel of Fortune'! Ze begon voor het eerst in 1982, 7 jaar na het debuut van de show. Terwijl Chuck Woolery de oorspronkelijke gastheer was, werd de plek later gegeven aan Pat Sajak en Vanna White, een duo dat bijna 4 decennia op onze schermen zou blijven. Hoewel we ons de show niet zonder haar kunnen voorstellen, lijkt het alsof het niet mogelijk was om het optreden te laten landen, en zelfs Vanna White denkt van wel!

Vanna sprak met E! Nieuws tijdens hun 'Game Show Week'-segment, waar ze tijdens haar interview onthulde dat ze zeker wist dat ze de rol niet zou krijgen. De ster was "zo nerveus" dat ze haar kansen bijna verpestte! "Omdat ik de baan zo graag wilde en ik niet dacht dat ik een kans zou maken om het te krijgen", legde White uit. Hoewel haar zenuwen misschien de overhand hebben gekregen tijdens haar auditie, zagen de producers duidelijk iets in Vanna, en nu is de rest geschiedenis!

De mede-presentator van de spelshow sprak ook over haar ervaring met Pat Sajak. De twee zijn de beste vrienden geweest tijdens hun tijd samen in de show, en we konden ons geen betere mensen voorstellen die geschikt waren voor de show. "We hebben nog nooit één ruzie gehad", onthulde ze. "Ik denk dat we gewoon dezelfde persoonlijkheid hebben. We zijn makkelijk in de omgang, we zijn relaxed. Dus het heeft al die jaren gewoon gewerkt", zei Vanna.

Na 38 jaar co-hosting van 'Wheel Of Fortune' heeft Vanna White sindsdien een nettowaarde van $ 70 miljoen verzameld! De ster verdient maar liefst $ 10 miljoen per seizoen, waardoor het een van de best betaalde optredens aller tijden in de geschiedenis van spelshows is. Hoewel ze twijfelde aan haar inspanningen om de baan te krijgen, is het duidelijk geworden dat zij, en Pat Sajak, ongetwijfeld het gezicht waren van de succesvolle spelshow.

Aanbevolen: