Waarom Nasim Pedrad haar persoonlijke leven zo privé houdt

Inhoudsopgave:

Waarom Nasim Pedrad haar persoonlijke leven zo privé houdt
Waarom Nasim Pedrad haar persoonlijke leven zo privé houdt
Anonim

Nasim Pedrad is zeker een naam waar je al eerder van hebt gehoord. De actrice kreeg haar grote doorbraak in 2009 toen ze zich bij de cast van NBC's Saturday Night Live voegde, waar ze tot haar vertrek in 2014 als hoofdrolspeler bleef. Nasim maakte later furore als castlid op zowel Mulaney als natuurlijk New Girl, waar ze samen met Zooey Deschanel verscheen.

Tijdens haar tijd in beide series was Nasim romantisch verbonden met zowel John Mulaney als Lamore Morris, maar de actrice sprak zich nooit uit over de geruchten, waardoor fans steeds meer geïnteresseerd raakten in haar datingleven. Aangezien Pedrad vrij stil is gebleven over haar persoonlijke leven, is het geen verrassing dat kijkers zich afvragen met wie ze aan het daten is.

De voormalige SNL-ster is ook verschenen in talloze rom-coms, waaronder Netflix' Desperados en No Strings Attached. Hoewel ze in een handvol romantische films heeft gespeeld, lijkt het alsof Nasim de koningin is die haar echte romances op een laag pitje houdt.

Nasim Pedrad houdt haar datingleven privé

Nasim Pedrad verscheen voor het eerst op onze schermen in 2009 toen ze de rol van haar leven kreeg in de populaire NBC-serie, Saturday Night Live. Aangezien haar rol als hoofdrolspeler haar naar de A-lijst heeft gekatapulteerd, raakten veel fans geïnteresseerd in het persoonlijke leven van de acteur, vooral als het ging om met wie ze aan het daten is.

Nou, balen voor fans, want Nasim is erg privé over haar persoonlijke leven, en nou… terecht! Hoewel beroemdheden dingen volledig buiten de limieten van het publiek kunnen houden, lijkt het alsof Nasim dat naar een hoger niveau heeft getild, aangezien ze sinds haar start in Hollywood nooit gebonden is geweest aan geruchten of spraakmakende relaties. Hoewel ze een groot deel van haar leven op sociale media documenteert, zijn het vooral foto's van achter de schermen en filmsets, wat bewijst dat ze het altijd professioneel houdt.

Het gerucht ging dat ze een relatie had met Lamorne Morris

Hoewel ze erin is geslaagd om grote schandaal- of relatiegeruchten te vermijden, is Nasim er zonder kleerscheuren vanaf gekomen. De actrice is in feite romantisch gekoppeld aan Lamorne Morris. Het gerucht ging dat het duo voor het eerst aan het daten was toen hun personages op het scherm, Aly en Winston in New Girl, romantisch werden. Fans vroegen zich meteen af of hun televisiechemie zich ook in het echte leven uitstrekte, een vraag die alleen maar groeide toen ze naast elkaar in Desperados verschenen.

Lamorne is ook een paar keer op Nasim's Instagram verschenen, natuurlijk, het was op de set of in groepsinstellingen, maar dat lijkt genoeg voor fans om aan te nemen dat de twee IRL aan het daten zijn. Ondanks hun krachtige chemie, die moeilijk te vinden is, heeft het duo nooit iets bevestigd, waardoor we allemaal geloven dat ze gewoon liefhebbers op het scherm zijn en niets meer.

Nasim omringt zichzelf met goede vrienden

Hoewel Nasim Pedrad haar romances misschien buiten het publieke oog houdt, zijn haar vriendschappen altijd volledig zichtbaar. De actrice heeft een hechte relatie ontwikkeld met veel A-lijststerren, met een handvol van wie ze screentime heeft gedeeld. Nasim staat vrij dicht bij collega-actrice Cristin Milioti, die een aantal keer op Pedrad's Instagram is verschenen.

Nasim staat ook dicht bij John Mulaney, wat logisch is gezien de twee samen verschenen in de 2014-serie, Mulaney. Hoewel ze misschien niet aan het daten is, denken we tenminste, één ding blijft duidelijk als het gaat om Nasim Pedrad, dat ze een oplichter is! De actrice besteedt veel aandacht aan haar werk, en met haar eigen serie, Chad die is opgepikt door TBS, is het duidelijk dat single blijven misschien wel de perfecte formule voor haar succes is.

Aanbevolen: