Pose'-ster Indya Moore over Kanye West: 'Niemand kan hem via Twitter diagnosticeren

Inhoudsopgave:

Pose'-ster Indya Moore over Kanye West: 'Niemand kan hem via Twitter diagnosticeren
Pose'-ster Indya Moore over Kanye West: 'Niemand kan hem via Twitter diagnosticeren
Anonim

Pose-ster Indya Moore heeft hun kijk op Kanye West aangeboden, die naar verluidt worstelt met zijn bipolaire stoornis.

Nadat de rapper eerder deze maand had aangekondigd dat hij zich kandidaat zou stellen voor het presidentschap van de Verenigde Staten, dachten sommigen dat de campagne het gevolg zou kunnen zijn van een manische episode als gevolg van de bipolaire diagnose van West. Terwijl West ook dove grappen maakte in een reeks sindsdien verwijderde tweets op 20 juli, bekritiseerden sommige Twitter-gebruikers hem en maakten grappen over zijn geestelijke gezondheidsproblemen.

Moore ging naar Twitter om hun fans te vragen om te stoppen met het associëren van slecht gedrag en slechte besluitvorming met psychische aandoeningen. Ze noemden ook Kanye als inspiratie voor hun tweet.

Indya Moore: "Mensen met ziekten stigmatiseren is gevaarlijk"

De Pose-acteur, die zich identificeert als niet-binair, is slechts de nieuwste beroemdheid die West steunt. Singer/songwriter Halsey, die een bipolaire diagnose deelt met West, heeft zich uitgesproken in het voordeel van de Amerikaanse rapper.

Moore drong er ook bij fans op aan niet snel te zijn met het beoordelen en diagnosticeren van West op internet. Ze legden uit dat ze in het verleden ook deze veelgemaakte fout hebben gemaakt, omdat de samenleving de neiging heeft om psychische aandoeningen te belasteren.

“Mensen stigmatiseren w. Ziekte als inherent gevaarlijk, 'schreef Moore ook.

Meerdere fans wezen erop dat West zelf details over zijn bipolaire diagnose heeft gedeeld en dat zijn leven met psychische problemen in de publieke belangstelling staat.

West zinspeelde zelfs op zijn diagnose in 2018 met de release van zijn album Ye, met de zin "I Hate Being Bipolar. It's Awesome" op de cover. Hij sprak ook over zijn worsteling met een bipolaire stoornis in een interview opgenomen met radiopresentator Big Boy, waar hij uitlegde dat er tot zijn 39e een verkeerde diagnose was gesteld. In het interview noemde hij zijn bipolaire stoornis ook een 'superkracht'.

Indya Moore is openhartig over blijvende transfobie

Moore was openhartig over het ervaren van leed door het omgaan met transfobie en pesten tijdens het opgroeien, een situatie die zo vaak voorkwam dat ze stopten met school toen ze 14 waren.

De rol van sekswerker Angel Evangelista in Ryan Murphy's Pose was hun grote doorbraak, gevolgd door een rol in de film Queen & Slim van Melina Matsoukas. Moore zal ook schitteren in psychologische horror Escape Room 2 naast Taylor Russell en Logan Miller. Dit is het vervolg op de film Escape Room uit 2019 en is momenteel in postproductie. De acteur zal dan verschijnen in de rol van Bella in de serie Magic Hour, waar ze ook dienen als uitvoerend producent.

Aanbevolen: