Johnny Depp-fans tonen hem liefde terwijl hij spreekt over Hollywood dat hem 'annuleert

Johnny Depp-fans tonen hem liefde terwijl hij spreekt over Hollywood dat hem 'annuleert
Johnny Depp-fans tonen hem liefde terwijl hij spreekt over Hollywood dat hem 'annuleert
Anonim

Acteur Johnny Depp heeft zich uitgesproken over een boycot door Hollywood te midden van beschuldigingen van huiselijk geweld tegen zijn ex-vrouw Amber Heard.

De 58-jarige acteur sprak met The Sunday Times over zijn nieuwe drama Minamata, dat nog geen Amerikaanse release heeft gekregen.

Depp noemde de afgelopen vijf jaar 'surrealistisch'.

Jack Sparrow - Johnny Depp - Pirates Of The Caribbean
Jack Sparrow - Johnny Depp - Pirates Of The Caribbean

De voor een Oscar genomineerde acteur verloor vorig jaar zijn aanklacht wegens smaad tegen The Sun nadat ze hem bestempelden als 'vrouwenklopper'.

Te midden van de krantenkoppen heeft filmstudio MGM de release van Minamata, geregisseerd door Andrew Levitas, opgeschort.

Depp speelt de rol van fotojournalist W Eugene Smith in Japan in de jaren '70.

Vorige maand schreef regisseur Levitas een brief aan MGM waarin hij het beschuldigde van het "begraven" van de film als gevolg van Depp's juridische problemen, meldde Deadline.

Depp vertelde The Sunday Times: "Sommige films raken mensen en dit treft degenen in Minamata en mensen die soortgelijke dingen meemaken. En voor alles… voor Hollywoods boycot van mij? Eén man, één acteur in een onaangename en rommelige situatie, in de afgelopen jaren?"

amber hoorde johnny depp honden
amber hoorde johnny depp honden

Reageren op sociale media waren voornamelijk TeamDepp en wilden zijn nieuwe film zien.

"Dingen zijn zelden zwart-wit en ik denk dat het verkeerd is om Johnny Depp te boycotten. Ik zou deze film en andere films die hij mogelijk maakt graag willen zien", schreef een fan online.

"Als iemand op de zwarte lijst zou moeten komen, dan zou het Amber moeten zijn! Ze komt erg onoprecht over", voegde een tweede eraan toe.

"Misbruikers in Hollywood laten meestal een lang spoor achter, hij heeft er geen, ik zou zeggen dat zij de leugenaar is. Andere slachtoffers zouden er tientallen uitspringen, nietwaar? hij is een van de arme mensen die vals is beschuldigd door een heks die een betere carrière wil, " merkte een derde op.

Johnny Depp Amber Heard
Johnny Depp Amber Heard

Heard en Depp, 57, hebben elkaar herhaaldelijk beschuldigd van huiselijk geweld tijdens hun tweejarige huwelijk dat eindigde in 2017.

Depp verloor zijn zaak wegens smaad tegen The Sun-uitgever News Group Kranten en uitvoerend redacteur Dan Wootton omdat ze hem een "vrouwenklopper" noemden in een artikel uit 2018.

"Gone Potty: Hoe kan JK Rowling 'echt blij' zijn met het casten van zijn vrouw Johnny Depp in de nieuwe Fantastic Beasts-film?" de kop gelezen.

Rechter van het hooggerechtshof Nicol stelde vast dat de bewering "in wezen waar" was en oordeelde de zaak wegens smaad in het voordeel van de uitgever.

Aanbevolen: