Waarom kan niemand het eens zijn over de werkelijke nettowaarde van Bad Bunny?

Inhoudsopgave:

Waarom kan niemand het eens zijn over de werkelijke nettowaarde van Bad Bunny?
Waarom kan niemand het eens zijn over de werkelijke nettowaarde van Bad Bunny?
Anonim

Ondanks zijn internationale faam en indrukwekkende rijkdom, lijkt Bad Bunny soms een doorsnee persoon. Het verhaal over hoe hij zijn vriendin ontmoette is bijvoorbeeld behoorlijk herkenbaar, en ondanks de schaarste aan foto's samen op zijn Instagram, laat Gabriela's fans nooit raden over hun relatiestatus.

Hoe prachtig hun romance ook mag zijn, het verandert niets aan het feit dat de 28-jarige Puerto Ricaanse inwoner al jaren een favoriet bij de fans en een begrip is. Zijn nummer, MIA with Drake, werd al snel een hit en opende de deur voor hem om samen met J Balvin op Cardi B's I Like It te verschijnen. Zijn onmiskenbare talent en sympathie hebben hem zowel in de schijnwerpers als in de harten van zowel oude als nieuwe luisteraars gehouden.

Wat is het echte vermogen van Bad Bunny?

Hoewel zijn carrière begon in 2013, bracht Bad Bunny zijn debuutsingle uit in 2016, Otra Vez met Kelmitt en Darell. De SoundCloud-release werd samen met verschillende andere al snel populair met hun uptempo beats en reggaeton-invloeden. Naarmate zijn bekendheid groeide, was de veronderstelling dat ook zijn vermogen.

Hoewel de loonsverhoging uit zijn begintijd aanzienlijk is, lijkt het erop dat bronnen het niet bij één cijfer kunnen houden. We althy Gorilla klokt zijn aantal binnen op ongeveer $ 8 miljoen, terwijl PopBuzz dat verdubbelt op $ 16 miljoen, en Net Worth Spot geeft hem maar liefst een schatting van ergens tussen $ 86,93 miljoen en tot ongeveer $ 121,71 miljoen.

Als een van Spotify's meest gestreamde artiesten, maakt het rapport van $ 16 miljoen van Bad Bunny in 2021 plaats voor nauwkeurigheid, terwijl $ 8 miljoen fans kan laten raden waar zijn rijkdom in 2022 naartoe ging. Met Net Worth Spot die de meest recente informatie verstrekt, aanname is dat hun aantal het dichtst bij wat waar is. Terwijl de carrière van Bad Bunny blijft stijgen, ongeacht het aantal, zal het zeker toenemen met zijn populariteit.

Hoeveel verdient Bad Bunny per jaar?

Zoals veel artiesten heeft Bad Bunny een scala aan optredens en optredens, van op de cover van Playboy tot deelname aan WWE's 37e WrestleMania in 2021. Met zijn duizelingwekkende aantal ondernemingen, is het veilig om te zeggen dat hij ver boven de zes scoort figuren. Volgens één bron beginnen kaartjes voor een Bad Bunny-concert bij $ 78 met een gemiddelde prijs van $ 4808.

Zijn ticketprijzen zijn vergelijkbaar met sterren als Doja Cat en The Weeknd. De schatting van de inkomsten van Bad Bunny is gemiddeld ongeveer $ 21,73 miljoen per jaar volgens Net Worth Spot. Hoewel ze ook van mening zijn dat dit een lage schatting is die in werkelijkheid zou kunnen oplopen tot $ 39,12 miljoen.

Waar geeft Bad Bunny zijn geld aan uit?

Bad Bunny staat erom bekend meerdere auto's ter waarde van miljoenen te bezitten, maar toen hij zijn Bugatti Chiron kocht, wist hij naar verluidt niet wat hij ermee aan moest. Hij vertelde MARCA zelfs dat wanneer de supersportwagen in Puerto Rico was, al zijn vrienden ermee op de foto zouden willen; maar sinds het naar de Verenigde Staten is gebracht, is de omringende hype aanzienlijk afgenomen. Toch niet genoeg dat hij zich op zijn gemak voelde om de rit van $ 3 miljoen te behouden.

Hoewel het niet alleen auto's zijn die de aandacht van de "Lo Siento BB:/"-zanger lijken te trekken. Bad Bunny houdt er ook van om samen met zijn vriendin Gabriela naar sportevenementen te gaan en zich over te geven aan romantische uitstapjes of 'staycations' in quarantaine.

Niet immuun voor bling, hij is ook een gewaardeerde klant van sieradenontwerper Georgina Treviño. Ze ontwierp een aantal accessoires voor zijn muziekvideo "Yo Perreo Sola", waarin hij gekleed ging in drag en een prachtig versierde choker nodig had. Echter, aangezien de eigen sieradenzaak van zijn vriendin een grote vlucht lijkt te nemen, is het best mogelijk dat Gabriela zijn eerste oproep zal zijn voor nieuwe versieringen.

Waarom kan niemand het eens worden over het vermogen van Bad Bunny?

Met het vermogen van Bad Bunny, tientallen miljoenen van elkaar verwijderd, speculeren fans dat het komt door zijn Puerto Ricaanse naturalisatie en platenlabels die met elkaar in botsing komen. Momenteel getekend bij Rimas Music gevestigd in Puerto Rico en Universal Music Latin Entertainment -- een dochteronderneming van Universal Music Group -- gevestigd in Los Angeles, Californië, zijn er veel overlappende en kopstotende financiële factoren.

Veel bronnen kunnen rekening houden met het ene label en niet met het andere, of zelfs de inkomsten van een platform als YouTube volledig elimineren. Alleen al op de site voor het delen van video's verdient hij $ 3- $ 7 voor elke duizend weergaven. Met 38,5 miljoen abonnees kan het niet meerekenen van deze cijfers nadelig zijn voor het vinden van zijn werkelijke vermogen.

Desalniettemin blijven bewonderaars van Bad Bunny overal de zangeres steunen en liefhebben. Omdat hij nog maar het begin van zijn roem heeft bereikt, zal zijn vermogen zeker weer veranderen voordat het goed wordt beoordeeld. Fans kunnen alleen maar hopen op een dag het echte aantal te zien en aangenaam verrast te worden.

Aanbevolen: