Pete Davidson sloop weg van zijn dinnerdate met Kim Kardashian, zodat niemand hem zou zien

Inhoudsopgave:

Pete Davidson sloop weg van zijn dinnerdate met Kim Kardashian, zodat niemand hem zou zien
Pete Davidson sloop weg van zijn dinnerdate met Kim Kardashian, zodat niemand hem zou zien
Anonim

Nieuwe koppel Kim Kardashian en Pete Davidson werden gezien terwijl ze genoten van hun tweede date, tijdens wat wordt beschreven als een 'privédiner'.

Na Kims debuutoptreden op SNL, waar ze Pete Davidson kuste, werd het paar gefotografeerd terwijl ze elkaars hand vasthielden in een achtbaan in een pretpark. Kim en Pete werden vergezeld door haar zus Kourtney Kardashian en haar nieuwe verloofde Travis Barker, en de groep had naar verluidt een geweldige tijd tijdens hun dagje uit.

Inside Kim en Pete's NYC Date Night

Sinds hun date in het pretpark is Kim teruggekeerd naar New York City, waar ze naar verluidt rondhing met de 27-jarige komiek. De oprichter van SKIMS werd gezien tijdens het diner met Davidson en hun goede vrienden, en fans die hebben geobserveerd, hebben gezegd dat het vermeende paar "oprecht aanhankelijk" was.

Kim en Pete waren toegewijd om niet samen gezien te worden, en aan het einde van hun nacht sloop de SNL-ster uit een andere uitgang.

Een rapport gepubliceerd door Page Six suggereert dat Kim zeer binnenkort verliefd zou kunnen worden op de komiek! "Ze lachten en lachten veel en leken oprecht aanhankelijk met elkaar", vertelde een bron die het paar tijdens het diner zag aan de publicatie.

"Maar er was geen PDA in Kravis-stijl", voegde de bron eraan toe, verwijzend naar Kourtney en Travis, die berucht zijn omdat ze zelfs in de meest openbare ruimtes intiem worden.

Kim en Pete waren erg discreet en haar beveiliging stond "de hele tijd" buiten de deur. De insider zei en voegde eraan toe: "Het was een zeer besloten diner."

Pete Davidson, die bekend staat om zijn beroemde vriendinnen die naar verluidt uit een privé-uitgang in de zaal sloop, omdat hij niet werd gefotografeerd toen hij de hoofdingang verliet die door Kim en hun vrienden werd gebruikt. De groep werd gebombardeerd door paparazzi, die probeerden de aanwezige A-listers te fotograferen. Misschien heeft Davidson besloten om een privé-uitgang te gebruiken om te voorkomen dat hij met Kim wordt gezien?

Het paar is nog maar net begonnen met rondhangen, en met de media die elke beweging onder de loep nemen, lijkt het alsof Pete de juiste beslissing heeft genomen!

Kim is naar verluidt "geïntrigeerd" door Pete, en volgens bronnen dicht bij het paar, "zij vindt hem leuk". We zijn benieuwd wat Kanye West daarover te zeggen heeft!

Aanbevolen: