Heeft George Clooney Brad Pitt gebruikt om Meryl Streep in de maling te nemen?

Inhoudsopgave:

Heeft George Clooney Brad Pitt gebruikt om Meryl Streep in de maling te nemen?
Heeft George Clooney Brad Pitt gebruikt om Meryl Streep in de maling te nemen?
Anonim

Als je aan George Clooney denkt, is de kans het eerste dat in je opkomt 'beroemdheid'. Deze moderne Cary Grant is tenslotte de belichaming van een superster. Het tweede waar je aan zou kunnen denken is het feit dat hij duivels knap is.

Dat v alt niet te ontkennen.

Maar wat ook onmiskenbaar is, is het feit dat George Clooney een meesterlijke grappenmaker is die verantwoordelijk is voor enkele van de meest doordachte en vaak duivelse grappen aller tijden. En zijn belangrijkste doelwitten zijn zijn mede-beroemdheden.

George heeft Will &Grace's Leslie Jordan, Matt Damon, Bill Murray en zijn voormalige kamergenoot, Serious Man en Curb Your Enthusiasm-komiek Richard Kind in de maling genomen. Of, beter gezegd, hij maakte een grap met Richards kat.

Maar George houdt ervan om zijn beste vriend en Oceans 11, 12 en 13 co-star, Brad Pitt, in de maling te nemen.

George Clooney en Brad pitt in Oceans 11
George Clooney en Brad pitt in Oceans 11

Dit komt waarschijnlijk omdat Brad niet alleen een goede grap kan uithalen, maar hij kan ze ook helemaal terugsturen.

Hoe The George V. S. Brad Ding begon

George Clooney deelde dit verhaal tijdens zijn optreden in The Graham Norton Show in Engeland. Hij werd vergezeld door zijn Tomorrowland-collega's Hugh Laurie en Brit Robertson, die beiden ongeschonden uit de samenwerking met George kwamen.

Het is duidelijk dat George erg selectief is over zijn doelen.

Het meest bekende is dat hij het leuk vindt om 'vreselijke dingen' met Brad Pitt te doen. Hoewel, George beweerde tegen Graham Norton dat Brad ook een aantal "vreselijke dingen" met hem heeft gedaan. Maar, in alle eerlijkheid, George begon ermee…

Volgens Popsugar plakte George in het geheim een bumpersticker op de achterkant van Brads auto terwijl de twee aan het filmen waren voor Ocean's 11 uit 2001. Zonder het te weten reed Brad rond met een sticker in de vorm van "sla van de duivel" met het onderschrift "f cops".

George hoopte dat Brad door de sticker zou worden overreden en zou gaan schreeuwen tegen… en dat gebeurde ook.

George Clooney over het in de maling nemen van Meryl Streep met brad pitt
George Clooney over het in de maling nemen van Meryl Streep met brad pitt

Dit is wat de oorlog begon.

Een oorlog die is geëscaleerd tot het punt waarop Meryl Streep wordt beschouwd als een burgerslachtoffer.

George Clooney en Meryl Streep maken grapjes
George Clooney en Meryl Streep maken grapjes

The Brad Pitt Stationery Prank

Voor de grap waarbij Meryl Streep betrokken was, gebruikte George wat "Brad Pitt"-briefpapier dat hij had verzonnen.

George had in de loop der jaren brieven geschreven in Brads naam en deze naar verschillende beroemdheden gestuurd. Natuurlijk wisten Brad noch de andere beroemdheden dat ze werden gespeeld door een grappenmaker.

Als Brad stuurde George Meryl een absurd grote stapel cd's met verschillende dialectcoachingslessen. We hebben het over Gaelic, Jiddisch, eigenlijk elk dialect dat je maar kunt bedenken.

Het punt was om de illusie te creëren dat Brad Meryl Streep acteeradvies probeerde te geven. Hij voegde zelfs een briefje bij "van Brad" waarin stond dat de dialectleraar hem echt heeft geholpen voor zijn rol in Troje, dus het zou haar aanstaande werk in The Iron Lady moeten helpen.

Epic pranking is alles over de lange termijn overwinning

George maakt geen grap voor de onmiddellijke overwinning. Hij houdt van de langzame, subtiele pijn. Het soort grap met een pay-off langs de lijn.

Het duurde eigenlijk meerdere jaren voordat George onthulde dat Brad niet zo arrogant was geweest om de meervoudig Academy Award-winnende acteur acteeradvies te sturen. Daarom waren zowel Brad als Meryl in de veronderstelling dat dit echt was gebeurd.

Het zou ongemakkelijk zijn geweest bij prijsuitreikingen.

Meryl Streep en Brad ongemakkelijk tijdens awardshow
Meryl Streep en Brad ongemakkelijk tijdens awardshow

En het lijdt geen twijfel dat sommige van dit soort grappen George in ernstige problemen kunnen brengen. Vóór Amal Alamuddin was George verbonden met veel mooie vrouwen. Maar nu heeft hij een advocaat in zijn huis om hem te helpen uit alle mogelijke juridische problemen te komen die zijn grappen hem zouden kunnen opleveren … En als hij de omvang van zijn grappenmakerij en creativiteit kent, zal een advocaat waarschijnlijk van pas komen.

Aanbevolen: