Dwayne Johnson en Kevin Hart houden ervan om elkaar in de maling te nemen

Inhoudsopgave:

Dwayne Johnson en Kevin Hart houden ervan om elkaar in de maling te nemen
Dwayne Johnson en Kevin Hart houden ervan om elkaar in de maling te nemen
Anonim

Iedereen houdt van een goede frenemy- of bromance-relatie tussen beroemdheden uit de A-lijst. Misschien wel een van de grappigste combinaties, om een aantal redenen, is de combinatie van Dwayne "The Rock" Johnson en Kevin Hart. Behalve dat ze beste vrienden zijn, hebben ze ook samen in verschillende films gespeeld, waardoor ze veel quality time hebben in elkaars gezelschap.

Als je dacht dat beroemdheden boven elkaar uitstaken, zou je het mis hebben. Johnson en Hart zijn het levende bewijs dat grappen nog steeds leven en voortdurend evolueren. Soms is het op de set van een film dat ze met z'n tweeën aan het filmen zijn, soms zijn deze goofs posts op sociale media die ze publiceren om elkaar de draak te steken, en soms is het zelfs tijdens live-interviews dat de een de ander aan het been trekt.

Hieronder zijn slechts negen voorbeelden van de talloze grappen die The Rock en Kevin met elkaar hebben gespeeld. Maak je klaar om te giechelen, want als deze twee gaan, gaan ze echt aan de slag. Hier zijn enkele voorbeelden waarin Dwayne Johnson en Kevin Hart hun liefde tonen voor het in de maling nemen van elkaar.

9 "Gefeliciteerd" Schrik

Dwayne Johnson ontwikkelde een zekere reputatie op de set van de Jumanji-films. Bijna de hele dag aan de zijde van zijn beste vriend, laat hij elke dag geen andere keuze dan toe te geven aan de grappendrang. Op deze dag wilde The Rock ervoor zorgen dat Kevin Hart de felicitaties kreeg die hij verdiende… maar hij deed het op de enige manier die hij kon. Met een schrik die hij documenteerde in een Instagram-bericht.

8 Griezelige kruipers

Deze keer wilde Johnson het old school doen. Het is moeilijk om een grap grappiger en vermakelijker te vinden dan de klassieker: nep-griezelige beestjes die het slachtoffer overrompelen. Alsof het de kers op de taart was, haalde Dwayne deze grap over Kevin uit toen ze zich klaarmaakten om 'actie' te roepen, waardoor ze in een omgeving konden zijn die geschikt was om een grote spin te zien. Punt gaat naar The Rock.

7 Fijne Halloween

Kevin Hart had zeker een voorsprong op Dwayne toen Halloween ronddraaide. Voor degenen die het niet weten, de foto rechts is een echte foto van Johnson die enkele jaren geleden viraal ging. Natuurlijk werd er constant over gelachen en Hart greep de kans die hij zag. Gelukkig Halloween, Rock!

6 Kleine Kevin

Tussen deze twee vijanden zijn er talloze grappen gepost op elkaars Instagram-accounts. Een van de trending grappen waar The Rock zich vaak aan overgeeft, is het plaatsen van foto's van baby Kevin. Hoewel hun lengteverschil al op het randje van komisch is, tilt Johnson het naar een nieuw niveau door gephotoshopte foto's van kleine kinderen of baby's te gebruiken met Hart's gezicht over het origineel gepleisterd. Dwayne heeft hem "zoon" genoemd, gewoon om een kers op de taart te maken.

5 Kleine Dwayne

Hart had er eindelijk genoeg van om veroordeeld te worden tot een leven als de zoon van Dwayne Johnson, dus nam hij het heft in eigen handen. Kevin deelde de grappen uit die hij op Instagram had ontvangen door wraak te nemen. Hart kwam een foto van The Rock tegen die op zo'n manier was gephotoshopt dat hij groter was dan zijn doorgaans veel langere, stevigere vriend.

4 Honky Pete

Houd je hoed vast voor deze. Dwayne Johnson haalde live een grap uit met Kevin tijdens een interview, schijnbaar uit de losse pols. Toen de interviewer vroeg naar een superheldenploeg voor de hoofdcast van Jumanji, waaronder Karen Gillan en Jack Black, stemde Dwayne snel in met zijn idee voor een superheldennaam voor Kevin. We zullen misschien nooit weten waar de naam "Honky Pete" vandaan komt, maar we zijn eeuwig dankbaar voor deze hilarische grap.

3 Live trollen

Hoewel dit evenement meer op trollen dan op grappen leunt, wisten we dat het moest worden opgenomen. Kevin Hart ging live op zijn Instagram-account om met fans te praten en enkele vragen te beantwoorden. Hij wist niet dat er meer dan alleen fans zouden meedoen om hem live berichten te sturen. Dwayne zag de kans om zijn buddy publiekelijk te trollen en aarzelde niet om de taak te voltooien.

2 Hollywood Walk of Fame

Hart kreeg een kans waardoor hij Johnson voor de gek kon houden met een felicitatie om hem terug te krijgen. Deze keer dwaalde hij echter af van de jump-scare-humor en ging met een klassieke openbare post. Ter ere van het feit dat The Rock zijn eigen ster op de Hollywood Walk of Fame kreeg, bood Kevin hem felicitaties aan en riep hij hem ook uit.

1 Glijdende verrassing

Om de cirkel rond te maken, gebruikte Johnson de set Jumanji opnieuw in zijn voordeel. Temidden van zijn lijst van grappen en grappen, besloot hij om met een andere klassieker te gaan. The Rock voedde Kevins natuurlijke angst voor enge beestjes en glibberige slangen en pakte een lange, flexibele staaf uit de set die veel als een slangenlichaam boog en Harts been een beetje liet glijden. Dwayne, jij wint.

Aanbevolen: