Hoe Matt LeBlanc David Schwimmer backstage in de maling zou nemen tijdens 'Friends

Inhoudsopgave:

Hoe Matt LeBlanc David Schwimmer backstage in de maling zou nemen tijdens 'Friends
Hoe Matt LeBlanc David Schwimmer backstage in de maling zou nemen tijdens 'Friends
Anonim

Friends heeft de tand des tijds doorstaan dankzij de iconische one-liners, onvergetelijke verhaallijnen en cast-chemie.

De hoofdrolspelers van de serie - Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, David Schwimmer en Matthew Perry - werden in de loop van het decennium dat ze samenwerkten echt goede vrienden.

Courteney Cox, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, David Schwimmer, Matthew Perry en Matt LeBlanc
Courteney Cox, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, David Schwimmer, Matthew Perry en Matt LeBlanc

Met zo'n geestige dialoog is het geen wonder dat de cast van Friends soms in lachen uitbarstte tijdens het opnemen. Maar soms probeerden de acteurs bewust een giecheltje uit elkaar te halen. Gelukkig werden die momenten ook op camera vastgelegd en zijn ze bijna net zo hilarisch als de afleveringen zelf…

Matt LeBlanc heeft geknoeid met de videogame van David Schwimmer

Weet je nog de aflevering van Friends waarin de jongens het spel wonnen dat Ross uitvond en het meisjesappartement wonnen? Nou, Monica maakte bezwaar tegen het niet langer gastvrouw spelen nu ze in het 'kleine appartement' woonde. Dit speelde zich af in de aflevering getiteld "The One with Rachel's Crush."

Om haar vrienden naar haar nieuwe appartement te lokken, bakte Monica versgebakken koekjes. Maar voordat de scène echt op gang kon komen, kon Matt LeBlanc, die Joey Tribbiani speelde, niet anders dan een toiletgerucht toevoegen. Bij het reageren op de regel van Lisa Kudrow: "Wat ruik ik?" LeBlanc antwoordde met een terughoudende, "Sorry." Het zorgde ervoor dat David Schwimmer niet door zijn volgende regels kon komen. Op het einde barstten Matt LeBlanc, David Schwimmer en Lisa Kudrow in een vlaag van giechelen los.

Achter de schermen zou Matt op een andere manier plezier hebben met David. Tijdens de pauzes ging Schwimmer naar zijn kleedkamer en speelde hij wat videogames om hem te storen. Hij pauzeerde het spel wanneer het tijd was om te schieten, maar dat was het moment dat Matt naar binnen dook en het spel startte, waarbij hij het videogamekarakter van David doodde!

Matt LeBlanc speelde ook een grap met Courtney Cox

Met 10 seizoenen en meer dan 200 afleveringen is het geen wonder dat de cast van Friends soms moeite had om hun tekst te onthouden. Courteney Cox, die Monica Gellar speelde in Friends, onthulde in The Graham Norton Show dat ze haar script soms verstopte in de fruitschaal in Monica's appartement. Matt LeBlanc, die haar buurman Joey Tribbiani speelde, profiteerde hiervan en maakte een grap met haar op de set.

Courteney Cox vrienden
Courteney Cox vrienden

"Op Vrienden was het niet altijd gemakkelijk voor mij om mijn regels te onthouden. Ik was niet altijd zo goed voorbereid als ik had moeten zijn", bekende Cox aan de Britse presentator Norton. "Soms gaven de schrijvers je ter plekke of vlak voor [een opname] nieuwe scripts. Dus ik hing mijn lijnen in de fruitschaal, soms in de gootsteen en soms in de fruitschaal. Ik zou daar gewoon zitten, net doen alsof ik me was en een paar pagina's lezen."

Courteney Cox als Monica Geller verrast
Courteney Cox als Monica Geller verrast

"Ik moest eens een uitgebreide verklaring afleggen, die ik een paragraaf noemde… En Matt LeBlanc vertelde het me niet - natuurlijk; het was een grap met mij. Omdat ik geen idee had, nam hij de stuk papier dat ik in de fruitschaal had." Toen de Friends-cast herenigd werd voor de HBO Max-special, onthulde Cox ook dat ze de truc pas in 2021 kende.

Jennifer Aniston was niet blij met de grap op het scherm van David Schwimmer

Matt Le Blanc was niet de enige die van een paar grappen hield. In de aflevering met de titel: "The One with the Truth About London", omsloot het hoofdverhaal hoe Monica en Chandler (Matthew Perry) het echt met elkaar eens waren in Londen.

Cole Sprouse als Ben met Rachel Green-acteur Jennifer Aniston in Friends
Cole Sprouse als Ben met Rachel Green-acteur Jennifer Aniston in Friends

Een andere gedenkwaardige scène in de aflevering is wanneer Rachel, gespeeld door Jennifer Aniston, probeert de coole tante te worden van haar ex-vriend Ross' zoon Ben. Ross was echter niet blij met Rachels benadering, omdat ze Ben verschillende streken leerde. Het enige probleem was dat Ben later zijn nieuw gevonden bedrog op zijn vader en moeder zou testen.

Jennifer Aniston als Rachel Green In Friends
Jennifer Aniston als Rachel Green In Friends

David Schwimmer speelde en regisseerde de aflevering en besloot wat plezier te maken tijdens de slotscène. In een totaal niet-gescript moment gebruikte Schwimmer een nep-dummy om de trap af te gooien, net toen Jennifer hem en Cole Sprouse probeerde in te halen die Ben speelde.

Aniston werd niet verteld over het moment, waardoor haar reactie des te groter was. Het publiek barstte in lachen uit terwijl Jennifer er niet bepaald blij uitzag nadat ze het mikpunt was van de hilarische grap.

Aanbevolen: