Inside Sylvester Stallone en Jennifer Flavin's "Rocky" relatie

Inhoudsopgave:

Inside Sylvester Stallone en Jennifer Flavin's "Rocky" relatie
Inside Sylvester Stallone en Jennifer Flavin's "Rocky" relatie
Anonim

Sylvester Stallone is al bijna 50 jaar een nietje in de wereld van Hollywood! Er zijn slechts een select aantal acteurs in de industrie die erin geslaagd zijn een carrière te hebben die zo uitgebreid is als die van Stallone, en dat is precies de reden waarom hij als een van de beste wordt beschouwd. Naast zijn professionele succes, in enkele van de grootste films, heeft Sylvester Stallone ook enorm succes gehad in zijn persoonlijke leven.

De acteur is nu 22 jaar getrouwd met zijn vrouw, Jennifer Flavin! Dit is niet alleen een zeldzaam nummer om over te horen in de entertainmentindustrie, maar ook in de buitenwereld. Het duo deelt drie prachtige dochters, die allemaal voor onze ogen zijn opgegroeid. Ondanks dat ze een lang en gelukkig huwelijk hadden, hadden Sylvester en Jennifer behoorlijk wat ups en downs. Hier is alles wat we weten over de "rotsachtige" relatie die deze twee ooit deelden!

Een waar Hollywood-liefdesverhaal

Sylvester Stallone en Jennifer Flavin hadden elkaar in 1988 voor het eerst ontmoet in een restaurant in West Hollywood. Ondanks dat Sylvester 23 jaar ouder was dan Flavin, voelden de twee op dat moment iets speciaals en begonnen ze kort daarna te daten. Terwijl Stallone al een gevestigde acteur was in Hollywood, begon Jennifer net haar carrière als model.

Hoewel het hele model en de acteursformule vrij veel wordt gespeeld in de entertainmentindustrie, hebben deze twee een heel verhaal te vertellen! Na in hitfilms als "Rocky" en "First Blood" te hebben gespeeld in respectievelijk de late jaren 70 en 80, bevond Stallone zich op het hoogtepunt van zijn carrière, maar kon hij worden vastgebonden?

Ondanks Jennifers inspanningen om van de Hollywood-playboy een familieman te maken, begon het allemaal niet zo gemakkelijk als ze had gewild. Hoewel het paar al 22 jaar gelukkig getrouwd is, na meer dan 30 jaar een relatie te hebben gehad en drie prachtige dochters te hebben gedeeld, duurde het lang en gelukkig voor hun nog lang en gelukkig.

When Things Got Rocky For "Rocky"

Zoals eerder vermeld, delen het duo een behoorlijk leeftijdsverschil, maar geen van beiden heeft ooit hun leeftijdsverschil echt in de weg laten staan van hun relatie, of ze hebben het tenminste geprobeerd! In 1991 onthulde Stallone dat wanneer hij en Jennifer samen zijn, "het geweldig is", maar wanneer de twee gescheiden zijn, is het "zonder verplichtingen". Het duo slaagde erin negen jaar lang met elkaar te daten voordat ze de deal officieel bezegelden, maar die negen jaar waren niet gemakkelijk.

Jennifer onthulde dat zij en Sylvester 5 van de 7 dagen van de week samen doorbrachten, en hoewel ze op dat moment geloofde dat hij geen "bedriegende hond" was, wist ze heel goed dat hij 23 jaar een man was ouder dan haar en wilde zijn plezier hebben zolang hij kon. Hoewel de relatie zelf helemaal niet conventioneel is, werkte het voor het duo, maar niet voor lang.

Sylvester was in 1994 begonnen met het daten van model Janice Dickinson en dumpte Jennifer Flavin via een brief van zes pagina's die via FedEx werd bezorgd. Flavin beschreef de brief als "slordig". Hoewel niemand echt weet waarom Sylvester besloot op te staan en een jaar te vertrekken, lijkt het alsof hij besefte wat hij echt had verloren.

Een tweede comebackverhaal

Voordat hij met Jennifer ging daten, had Stallone al twee openbare en rommelige echtscheidingen ondergaan waardoor hij "gehavend" was, dus het was alleen maar passend voor de acteur om een tweede kans te krijgen bij een comeback, maar deze keer was het ging niet over zijn carrière, maar over zijn liefdesleven.

Na van 1994 tot 1995 te hebben gedatet, kreeg Stallone de ene mislukte relatie na de andere, inclusief zijn affaire met Janice Dickinson. Terwijl Sylvester een 'vrijblijvende' relatie wilde, zou de acteur al snel ontdekken dat wat hij had achtergelaten waarschijnlijk het beste was wat hem ooit zou overkomen. In 1997, en Sylvester Stallone en Jennifer Flavin hadden hun romance nieuw leven ingeblazen en besloten uiteindelijk om in het huwelijksbootje te stappen.

"Jennifer heeft het verschil gemaakt", zei Stallone tegen de Toronto Star, waarmee hij bewees dat zijn moeilijke relaties tijdens de pauze van het duo niet bij hem pasten. Zoals de meeste slechte dingen voorbij gaan, gebeurde dit ook! Het paar vierde hun liefde op een uitbundige bruiloft in 1997, omringd door hun beste vrienden en familie, waarmee ze duidelijk maakten dat deze twee voor elkaar bestemd waren.

Het paar heeft sindsdien drie dochters samen, Sixtijnse, Sophia en Scarlet, en Sylvester kan niet gelukkiger zijn! De acteur onthulde hoe verliefd hij is op zijn leven en hoe hij dit allemaal aan Jennifer te danken heeft. "Ik heb nog nooit zoveel plezier gehad. Dat heb ik van mijn vrouw geleerd. Het kostte me 19 jaar om te beseffen dat ze altijd gelijk heeft", zei Stallone, en er zijn nog nooit echte woorden gesproken!

Aanbevolen: