Wie is Jennifer Flavin, de aanstaande ex-vrouw van Sylvester Stallone?

Inhoudsopgave:

Wie is Jennifer Flavin, de aanstaande ex-vrouw van Sylvester Stallone?
Wie is Jennifer Flavin, de aanstaande ex-vrouw van Sylvester Stallone?
Anonim

Ondanks dat Stallone een gecompliceerde relatie met zijn eigen ouders had, leek zijn gezinsleven erg stabiel. In mei 2022 waren Stallone en Flavin 25 jaar getrouwd. En elk plaatste eerbetoon aan elkaar op Instagram om de gelegenheid te vieren. "Gelukkig 25-jarig jubileum aan mijn geweldige vrouw", schreef Stallone.

"Er zijn niet genoeg woorden om te beschrijven wat deze ongelooflijk onbaatzuchtige toegewijde, geduldige vrouw voor ons leven heeft betekend en ik zou alleen willen dat ze nog eens 25 konden zijn! Bedankt lieverd!"

Flavin's bericht luidde: "Gelukkige 25e huwelijksverjaardag voor ons! Bedankt dat je me altijd aan het lachen houdt, liefhebt en ons prachtige gezin beschermt!"

Ze zei verder: Ons huwelijk wordt elk jaar beter! Ik kan niet wachten om de rest van ons leven samen door te brengen.

Drie maanden later vroeg Flavin echtscheiding aan. Dus wie is de vrouw die Sylvester Stallone zo lang heeft bijgestaan?

Jennifer leek te beslissen dat het huwelijk voorbij was

Op 19 augustus diende ze een verzoekschrift in bij een rechtbank in Palm Beach County, Florida voor "ontbinding van het huwelijk en andere voorzieningen" van Stallone. Ze wil ook haar meisjesnaam herstellen.

Jennifer vertelde People: "Het spijt me om aan te kondigen dat ik na 25 jaar huwelijk de scheiding heb aangevraagd van mijn man Sylvester Stallone. Hoewel we niet langer getrouwd zullen zijn, zal ik altijd de meer dan 30-jarige relatie die we deelden, en ik weet dat we allebei toegewijd zijn aan onze prachtige dochters. Ik vraag om privacy voor onze familie terwijl we in der minne verder gaan."

In een officiële verklaring aan TMZ zei de Rocky-acteur: "We gingen gewoon in verschillende richtingen. Ik heb het grootste respect voor Jennifer. Ik zal altijd van haar houden. Ze is een geweldige vrouw. Ze is de aardigste mens die ik ben' die ik ooit heb ontmoet."

De dochters van Flavin voelen hetzelfde. Een bezoek aan hun Instagram-sites leert dat ze allemaal gek op elkaar zijn. In berichten staan de Stallone-dochters Sistine en Sophia Rose in hun modellencarrière, de sportevenementen van Scarlet, de jongste dochter van het stel, diploma-uitreikingen en tal van leuke gelegenheden.

De berichten bevatten liefdevolle reacties van de dochters van Flavin. In een recent bericht schreef Sophia: "Je bent onze rots in de branding, cheerleader en meest ongelooflijke moeder. We hebben zoveel geluk dat we je hebben, houden zoveel van je."

Flavin stapt misschien weg van Stallone, maar ze heeft op veel manieren haar stempel gedrukt.

Gezien het feit dat het paar al een kwart eeuw getrouwd is, is er relatief weinig bekend over de onlangs van de actiester vervreemde vrouw.

Afkomstig uit de wijk West Hills in Los Angeles, Flavin is een van de zeven kinderen en heeft vier broers en twee jongere zussen.

Zij en haar broers en zussen werden opgevoed door hun moeder, die weduwe was toen Flavin net 11 was. Het verlies leerde het jonge meisje veerkrachtig te zijn en de gezinswaarden te respecteren. Ze blijft heel dicht bij haar zussen.

Na haar afstuderen aan de El Camino Real High School in LA, ging ze oceanografie studeren aan de California State University in Northridge. Ze begon ook met modellenwerk en werd op 19-jarige leeftijd getekend door Elite Modeling Agency. Met haar opvallende uiterlijk was Flavin een populaire keuze voor een aantal spraakmakende klanten.

Het jonge model sloot contracten af met veel topmerken, waaronder MCM Luggage en Revlon, en sierde later de covers van de Amerikaanse en Spaanse versies van Cosmopolitan, evenals Marie Claire UK.

Sylvester Ad Jennifer ontmoette elkaar in 1988

Tijdens een reis naar Hollywood met een vriend, bezocht Flavin een restaurant in Beverly Hills, waar ze de beroemde acteur tegen het lijf liep, die meteen verliefd was. Op dat moment was Stallone op het hoogtepunt van zijn Hollywood-carrière. Toen hij begin veertig was, was de ster al twee keer getrouwd en vader van twee zonen.

Dat maakte Flavin niet uit. Het duurde niet lang of zij en Stallone begonnen te daten, een relatie die duurde tot 1994. Het bleek een rotsachtige relatie te zijn.

Toen, na 6 jaar samen, onthulde de Rambo-ster dat hij een affaire had met model Janice Dickinson. In een 6-pagina's tellende FedEx-ed brief aan Flavin, ging Stallone verder met te zeggen dat er een kans was dat hij de vader was van de dochter van Dickinson.

Toen vervolgens uit een vaderschapstest bleek dat het kind niet van hem was, beëindigde Stallone onmiddellijk de relatie met het supermodel en smeekte Flavin om hem terug te nemen.

Ondanks dat hij gekwetst was door de ervaring, vergaf Flavin Stallone, en het paar verzoende zich in 1995. Twee jaar later waren ze getrouwd.

De intieme ceremonie in het VK werd bijgewoond door slechts een paar goede vrienden en familieleden. Onder de groep was hun eerste kind, de negen maanden oude Sophia Rose. Het stel bracht hun huwelijksreis door in Ierland.

In 1998 werd hun tweede dochter, Sistine, geboren in LA, gevolgd door Scarlet in 2002.

Jennifer Flavin bleef werken na trouwen met Stallone

Het voormalige model heeft altijd gewerkt om haar individualiteit te behouden en bleef haar eigen carrière opbouwen. Hoewel ze samen met haar beroemde echtgenoot aan een aantal projecten werkte, zoals de boksserie The Contender en de film Rocky V uit 1990, nam ze ook deel aan The No Name Gang en Stallone: Frank, That Is.

Bovendien verscheen ze als zichzelf in een aantal reality-tv-shows, waaronder American Gladiator, Good Day Live en Hollywood Women.

In 1995 werd Flavin ook mede-oprichter van Serious Skincare, een bedrijf dat cosmetica en schoonheidsbehandelingen verkoopt via het Home Shopping Network. In 2009 verscheen ze naast Lise Simms als co-hostesses in een infomercial voor haar "Firm-a-Face" huidverzorgingssysteem.

Ze onthulde ook dat Stallone ook profiteerde van haar schoonheidsassortiment, vaak met gezichtsmaskers in huis.

Toen Stallone en Flavin als gasten verschenen op de podcast van hun dochters Unwaxed met Sophia & Sistine Stallone, merkte de ondernemer op dat hun huwelijk werkte omdat ze altijd haar eigen ding deed.

“Ik denk dat dat een van de grootste dingen was die ons huwelijk hielpen, omdat ik mijn eigen geld verdiende. Ik betaalde mijn eigen rekeningen en ik deed het heel goed. Dus ik had Sly's geld niet nodig. Ik hoefde niet in een film van hem te spelen, ik ben geen actrice. Ik had geen van zijn vrienden nodig."

Aanbevolen: